Prethodni post:
https://forum.krstarica.com/threads/neizivljena-devojka.1042477/
Pre svega izvinjavam se sto nisam odgovarao tamo na komentare, ali sve sam ih procitao i uvazio. Nazalost nisam vas poslusao.
Moram da podelim šta se dalje desilo, jer više ne mogu da držim sve u sebi. Nažalost, moje sumnje su se obistinile i ispostavilo se da me vara. Nije ni priznala odmah vec umesto toga je tražila pauzu, ja sam pristao misleći da možda treba da se razjasnimo i iskuliramo, a kasnije je želela da se vrati u vezu. Ja sam znao ili barem pretpostavio šta se dešavalo tokom te pauze, ali sam je pustio nazad.
I onda, pre nedelju dana, uhvatio sam je u prevari i to tek kad sam joj uzeo telefon (nisam ni mogao da verujem dok nisam video). Slala videe, pisala poruke, dogovarala vidjanja i to ne sa jednim likom. Ja je tu verbalno napao u afektu. Plač, pravdanja, suze ma sve je bilo tu. Rekao sam joj da je najbolje da raskinemo. Tu me demonizovala obrnula pricu kao da sam ja krivac. A najvise se obazirala na to sto sam je napao recima oko prevare.
Sad sam nekoliko dana u totalnoj konfuziji, teško mi je, cirkam i tražim ovde savet kako da prebrodim ovo i kako da se saberem posle svega. Ako moze neki savet znacilo bi mi, pogotovo od ljudi koji su prolazili kroz ovo. Deluje mi da nju nije ni pogodilo, kaci svakakve slike na instagramu i izlazi u klubove. Ponavljam ima 31 godinu. Sjebao sam se znam. Gledao sam sto krace da pisem ovde da vas ne bi davio.