UNIVERZIJADA 2009.......BEOGRAD

Kapiram da bi Voja dosao.......ali su mu preporucili da upravo zbog osmeha zaobidje manifestaciju............covek kada se nasmesi , izgleda kao da je doziveo mozdani udar:eek:

skoro sam neku vest postovao samo zbog slike

Thumb_0403MarinaLopicic_0.jpg

:worth::worth::worth:

Univerzijada je glupost. To smo apsolvirali.

Bacio sam pogled na otvaranje i video neku tuznu imitaciju olimpijske procesije ucesnika - al' bez samih ucesnika, samo po barjaktar. Cak ni tu nisu ukapirali da je u olimpijskoj procesiji interesantno gledati te sportiste, ne njihove zastave.

Kad debil kopira onda uvek pogresan detalj.

Univerzijada je glupost. To smo apsolvirali.

Bacio sam pogled na otvaranje i video neku tuznu imitaciju olimpijske procesije ucesnika - al' bez samih ucesnika, samo po barjaktar. Cak ni tu nisu ukapirali da je u olimpijskoj procesiji interesantno gledati te sportiste, ne njihove zastave.

Kad debil kopira onda uvek pogresan detalj.

* primedba autora.....

Elem, otvaranje me bacilo s nogu.......s obzirom koliko se para nema, i s obzirom kakva smo mini - drzava sa jos manjim resursima............sve je bilo na ekstra nivou.....:super:

SVAKA CAST SRBIJO.....

Nakon duuuugo vremena , covek je imao zaista zasta da se ponosi sto je srbin........

vise sanse za mlade i pametne ...........gde bi nam kraj bio...

ODLICNO OTVARANJE UNIVERZIJADE.......DA SE KINA NE POSTIDI........:super:

Poslednja izmena od moderatora:
kakav debil.*........:roll:

* primedba autora.....

Elem, otvaranje me bacilo s nogu.......s obzirom koliko se para nema, i s obzirom kakva smo mini - drzava sa jos manjim resursima............sve je bilo na ekstra nivou.....:super:

SVAKA CAST SRBIJO.....

Nakon duuuugo vremena , covek je imao zaista zasta da se ponosi sto je srbin........

eh, da nam je manje bolida kao onaj gorepomenuti, a vise sanse za mlade i pametne ...........gde bi nam kraj bio...

ODLICNO OTVARANJE UNIVERZIJADE.......DA SE KINA NE POSTIDI........:super:

Sta si se pomamio, debeli? Vrucina a nema za pivo?

Back