United States of Liman

HEMI 426:
jeste da su majce zagadjene natpisom ali su inace veoma dobrog kvaliteta i materijala i stampe, burazer od jednog mog drugara ih pravi.

Vec sam mislio da se vecno zakrvim s tobom..!!

Dodacu samo ovo, majice nisu zagadjene natpisom, jer font slova kojim su ispisane je pogodan upravo i jedino za natpis Naselje, a liman bi delovalo kratko i bezveze. Drugo, "N" slovo je stilski lepse od slova L (L kao luzer(i), licemer, levak, levoruk, jugoslovenska levica itd), jesu dobrog kvaliteta, i materijala i stampe i JAKO SU LEPE ! Zao mi je sto sam stigao da se ogrebem za samo jednu, jer su neverovatno brzo planule..!

HEMI 426:
sta cekamo!?!
pa kad bi obukao majcu sa natpisom naselje, mislim da bi limanski bogovi poslali munje i gromove da me ubiju, sto i zasluzuje svako ko to uradi! :shock:

Kanda cu ipak morati da se zakrvim!!?

Da krenemo redom...

Ne razumem cemu toliko vazdizanje Limana kada svako ko iole poznaje poreklo i istoriju Novog Sada zna koji je deo grada najstariji, pa samim tim i najkulturniji...
Liman je doziveo isto sto i Naselje, samo MALO ranije i to je opste poznato..!

Kako neko uopste i moze da prica o LimanIMA ako zivu u romskom naselju pod nazivom Depresija, koje se granici sa poslednjim limanom, kao na primer HEMI 426!?

Cini mi se da je neko pomenuo i "bosansku raju" koja obitava u limanskim elitnim klubovima kao sto su A,B,Orion ili sta vec (nisu mi poznati), a HEMI 426 umesto sto pujda ljude na ovakva i slicna prepucavanja i mrznju, s njima pod ruku, pa u komsiluk na po koju ojkacu...! Ne razumem zasto toliko bezi od SVOG porekla!? Mozda oni zive na Naselju, ali svakako dolaze u provod i shegu na liman jer, koliko je meni poznato, devojke sa limana ih prosto obozavaju!? Dok neki naprotiv beze od limancanki, cak i kad im one na njihov zahtev odpevaju pesmicu Seke Aleksic..!? :lol:

A kada smo vec kod devojaka sa limana, zahvaljujuci tebi HEMI 426, nije mi trebalo mnogo da skontam kakve su...! :oops:

Drugarski savet:Nemoj da te mama cuje za one kradje i gluposti koje pominjes inace ces uz par po guzici ici ranije u krevet i to bez soljice mleka! :cry:

Svi ostali, pre nego sto pocnete bilo kakvu pricu PROTIV NOVOG NASELJA, posetite sajt jedinog dela grada koji ima svoj sajt: www.NovoNaselje.co.yu ...,mozda dobijete i jednu "maju" sa ogromnim natpisom..!?

ovo mi je kuckanje pre rucka pa do sutra
( iskreno, skidam se sa foruma, jezivo trosenje vremena i zatupljivanje, ako planiras da se navuces, odmah da ti kazem da si se zajebo )
znam kad se nisam javio na fon, nisam ga ni cuo a propusten poziv sam video kasno
tebi se uvek i javim, jedino se nejavljam kad me " veliki sef" zove..... :lol: :lol: :lol:

Back