United States of Liman

PALACINKA:
E jeste skontali kako je parking kod malog difa... tamo kod male O.SH. Jovan Popovic, postao popularno mesto za alkoholisanje... Svaki vikend neka masa tamo pije :)

Da! tamo dolaze neki likovi sa kolima i odvrnu ATHEIST RAP (koji znamo odakle su) i piju.
meni je sad u studentskim najbolje mesto za cirkanje na Limanu. Nema ko da ti zove muriju, a i gradiliste je blizu.

SPENS NIJE NA LIMANU !!??

Prilozi

• lIMAN MALI.jpg
    lIMAN MALI.jpg
    25,2 KB · Pregleda: 7
AAAAArrrrghhhh.....Kakvo uzaludno trošenje...Svega!

Ahm! Tako to, moja dečice sve i počinje... Od zay'bancije do po-pichcki....

Pa, kad se odraste, onda se pitate odkuda sva ta mržnja....Pa, OD SRANYA O LIMANIMA I ETC.

By the way, lahku noćcu vam želim lokal-lokal-lokal- patriots....Refresh your strenght for another day in "paradise"....

Arhangel NS:
AAAAArrrrghhhh.....Kakvo uzaludno trošenje...Svega!

Ahm! Tako to, moja dečice sve i počinje... Od zay'bancije do po-pichcki....

Pa, kad se odraste, onda se pitate odkuda sva ta mržnja....Pa, OD SRANYA O LIMANIMA I ETC.

By the way, lahku noćcu vam želim lokal-lokal-lokal- patriots....Refresh your strenght for another day in "paradise"....
molimo Arhangela i sve ostale svece, da ne budu poucni na NASOJ TEMI< AKO MOZE!!!

Liman je najurbanije mesto na svetu,urbaniji je cak i od Nju Jorka i Tokija zajedno,da ne pricam o njegovim mnogobrojnim lepotama i o lepim,dobrim,neprepotentnim i velikodusnim ljudima koji zive tamo,a tek Strand i Spens kakva lepota.Svi Limanci su akademski gradjani,a Bosanci I Crnogorci su stoka koja im sporadicno ulece na Liman(i slusaju narodnjake,EJ BRE) i kvari im njihovu uzvisenost!!Svi Limanci su muzicki obrazovani(ne slusaju narodnjake),a takodje su poznati i kao veliki smekeri...E da ima ih cak i na internetu (http://en.wikipedia.org/wiki/Liman)

To bi bilo ukratko prethodnih 17 strana!Nekako fasisticki zvuci!

Malo mi se prikenjalo od toga,ne znam zasto!

Marko_NS_Loodylo:
Liman je najurbanije mesto na svetu,urbaniji je cak i od Nju Jorka i Tokija zajedno,da ne pricam o njegovim mnogobrojnim lepotama i o lepim,dobrim,neprepotentnim i velikodusnim ljudima koji zive tamo,a tek Strand i Spens kakva lepota.Svi Limanci su akademski gradjani,a Bosanci I Crnogorci su stoka koja im sporadicno ulece na Liman(i slusaju narodnjake,EJ BRE) i kvari im njihovu uzvisenost!!Svi Limanci su muzicki obrazovani(ne slusaju narodnjake),a takodje su poznati i kao veliki smekeri...E da ima ih cak i na internetu (http://en.wikipedia.org/wiki/Liman)

tacno, to bi bilo to ukratko....
i sto je najlepse, sve je istina.... :wink:

Back