United States of Liman

HEMI 426:
samo nastavi tako ( mislim da izbegavas liman ) ako mozes i napusti fax, nece biti steta......
Ma ne seri, možda tebi nije šteta što si napustio faks (ako si ga uopšte i upisivao), nije to za svakoga. Ti bolje taksiraj po limanu jer toliko voliš kola. A inače liman sam po sebi nebi bio loš da nema tebe i tebi sličnih limanaca, sa (što ti je nesons lepo rekao) šiptarskom filozofijom.

:roll:

sad nesto nisam u fazonu a i ne bih trosio dragoceno mesto na limanskim temama za prepucavanje sa jos jednim pacenikom...jbt, svakih par dana se pojavi po jedan takav degen i krene da prosipa istu pricu...pre ili kasnije svi se vrate kuci sa noseci zube u saci......

HEMI 426:
:roll:

sad nesto nisam u fazonu a i ne bih trosio dragoceno mesto na limanskim temama za prepucavanje sa jos jednim pacenikom...jbt, svakih par dana se pojavi po jedan takav degen i krene da prosipa istu pricu...pre ili kasnije svi se vrate kuci sa noseci zube u saci......
Prso si gari! U kom si ti fazonu uopšte? Jel ti imaš išta drugo u životu sem limana? I ne moraš da vređaš odmah, mada te i razumem jer mentalitet kluba B radi svoje. I šta ti ovo znači sa zubima u šaci? Kao ti si glavni na forumu, najglasniji i niko ti ne može ništa?

sad002.gif
Gde nestade onaj divni forum???!!!

sad018.gif

Ovom prilikom bih hteo da se izvinim svim limancima zbog nedolichnog ponashanja na gorepomenutom parkingu u petak(proshli). Slavio sam rodj. pa je doshlo malo vishe ljudi i zezanje je bilo malo glasnije od uobichajenog. Chuo sam da se (konachno) neko od stanara najbljize zgrade zalio na muziku iz kola ali policija ipak nije doshla (znaju nas ko smo pa nisu hteli da dolaze zbog budala :) )
Hvala na razumevanju svima kojima smo smetali a ipak nisu zvali muriju.

peace&love

Granice LIMANA
Mali Liman, Liman 1,2,3,4, Liman 5 koji je bio planiran na podrucju danasnjeg naselja depresija i nekih delova severnog telepa (odmah posle limana 4), mornarica na limanu koja treba da se pretvori u stambenu zonu, Ribarsko ostrvo, LIMANSKA pijaca, Spens sa okolinom i stadijonom Vojvodine...
Treba se zalagati da Liman dobije status opstine, i osnovati Limansku stranku koja bi na gradskim lokalnim izborima na podrucju Limanu dobila apsolutnu vecinu, a samim tim i znacajan broj poslanika u skupstini grada gde bi postala vazan faktor i mogla da izdejstvuje da liman postane opstina...

Back