Umro Zlatko Seselj!

Inace medju ozaloscenima je i brat Vjekoslav, pardon Vojislav sa familijom.

Nego kojoj ustaskoj teroristickoj celiji je pripadao pokojni Zlatko Seselj? Mislim, posto su svi Seselji, osim ovog ,,naseg" uglavnom neke ustase i HOS-ovci?

Ponos jeste srpsko prezime,Srba iz Hrvatske cak mislim da su svi pravoslavni,provericu na POREKLO PREZIMENA. Seslija je srpsko a Seselj hrvatsko prezime. Ne sporim da je ovaj nas Srbin ali hrvatskog porekla. Mozes da se izjasnis kako hoces i to postujem.
заправо већина су хрвати
највјероватније је већинско хрв. презиме

Poslednja izmena:
Ponos jeste srpsko prezime,Srba iz Hrvatske cak mislim da su svi pravoslavni,provericu na POREKLO PREZIMENA. Seslija je srpsko a Seselj hrvatsko prezime. Ne sporim da je ovaj nas Srbin ali hrvatskog porekla. Mozes da se izjasnis kako hoces i to postujem.
Kako neko ko ovde propoveda evropejsko drugosrbijanstvo da spadne na takve etnonacionalističke kategorije? Takođe, to što je bukač Šešelj definitivno Srbin uopšte ne znači da je naš, moj nije.

Inace medju ozaloscenima je i brat Vjekoslav, pardon Vojislav sa familijom.

Nego kojoj ustaskoj teroristickoj celiji je pripadao pokojni Zlatko Seselj? Mislim, posto su svi Seselji, osim ovog ,,naseg" uglavnom neke ustase i HOS-ovci?
https://www.index.hr/mobile/vijesti...tiskao-nije-se-konzultirao-s-nama/970999.aspx

https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/podnesena-kaznena-prijava-protiv-franje-tudmana-20130724

Zanimljiv lik ovaj Denis Šešelj, hrvatski desničar koji ne voli Franju Tuđmana, kojeg većina hrvatskih desničara drži za božanstvo.

Većina pripadnika plemena Šešelj su zaista postali Hrvati ali neovisno o tome što su postali Šešelji su prvenstveno vrlo inteligentni i samosvjesni👍

Poslednja izmena:
Zanimljiv lik ovaj Denis Šešelj, hrvatski desničar koji ne voli Franju Tuđmana, kojeg većina hrvatskih desničara drži za božanstvo.
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Ijao, oprosti mi sto se smejem ali meni su ti Vojini rodjaci stvarno hit...dovoljno da im cujem imena, pa da prasnem u smej... :lol:

A sto je uvazeni Denis protivnik vaseg poglavnika Tudjmana? Mozda zato sto je predao Herceg Bosnu islamistima ili?
Pa dobro, ne gotive bas svi hrvatski neonacisti Tudjmana, nzm kako idu te vase politicke prilike tamo.
Većina pripadnika plemena Šešelj su zaista postali Hrvati ali neovisno o tome što su postali Šešelji su prvenstveno vrlo inteligentni i samosvjesni
Sem uvazene familije Vojislava Seselja, ja nzm nijednog Seselja vise a da je Srbin.

No nema veze, jesu inteligenti i nacitani ljudi, ali kolko vidim skloni ekstremu, bilo srpskom ili hrvatskom. Hercegovina, jbg...

Back