Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
I ti vala.. Pa nije ona pocela da se drogira sad,eheheh..ona je prva iskustva verovatno imala sa 19-20 god. I nije to bas tako..jednostavno je bila podlozna,nedovoljno srecna osoba sklopila se takva prilika da proba nesto i u igri sucajno udjes u neke vode ,a nisi ni primetio... Ne mozes tako to da osudjujes.. Nije ona bas znala kako ce sve da se zavrsi kao sto ni ti ne mozes da predpostavis kakav je to zivot..Nekad se jednostavno ne odvija sve tako kao sto je negde napisano...
A i verujem da je ona bila prilicno zrela za svoje god. Znas ti koliko je 20 god? Klinkom mozes da nazoves nekog ko ima 13 godina. E ako je neko bio drugaciji sam po sebi onda je to ona,to sto je ti nisi voleo to je druga stvar..
Stvarno je ruzno,jos se nije ni ohladila...imaj malo obzira,ako ne prema njoj onda prema ovim ljudima koji je vole i kojima u ovom trenutku nije tako lepo..pogotovo za bespoentna raspravljanja.
Imam ja obzira,ne pljujem je
Ne kapirash
Ali ovo je vishe za ljutnju nego zal
Kad neko kao ona ima sve predispozicije,lep,pametan,talentovan..znachi ima sve da uspe i ostvari se u zivotu i zavrshi ovako nije tu kriva"sudbina" nego on sam.Koliko ljudi nema ni gram onoga shto je ona imala po rodjenju pa se ne unishti?I njih niko ne zali jer mozda nisu poznati.Veci deo te generacije je sam sebe ugazio,od toga se sad pravi neka srceparajuca "kultna urbana"pricha,traze se izgovori a niko se ne seti da krivi njih same.
Imali su sve nije im bilo dovoljno.Zali se gubitak zivota ali krivica je samo njihova.