Naked Thunder
Početnik
- Poruka
- 3
A baš je juče gledam na RTSu kako priča u EKV dokumentarcu o Milanovoj smrti!
RIP
RIP
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tu je problem.......Treba imati sluha za takve ljude..Veoma zalim i zelim da verujem da joj je,tamo gde odlazi, mnogo bolje i da ce tamo biti shvacena na pravi nachin, kako zasluzuje
Bila je najbolja!

I sad ce svi da pricaju o tome,a kad je bila ziva zaboravili je i izbrisali
samo zbog bludnog zivota
( Carica nasa!

Ne mogu da verujem,a sad sam gledala „Tajne venčane fotografije“
Covece sta je glupi zivot i treba da se stidimo gde i u kakvim uslovima je nestala

Ne mogu da verujem
Princeza i boginja nasa!

Ja sam cula da je pocela neku seriju da snima,da se vraca na scenu..ali nista od toga...Kako mi je krivo...pa nije iza sebe ostavila nikakav trag,mislim na decu...odavno je ona pocela da odlazi,sve se manje pricalo o njoj,zivu su je ubili time sto nisu govorili o njoj..Neverovatno je da se toliko malo pricalo o toliko velikoj i bitnoj nam licnosti... O covece,ja necu moci da gledam kako svi ti divni ljudi odlaze..Kad pomislim sve omiljene grupe mi se drogiraju,svi ce mi otici.....zanemela sam... Sonja bre!!!!!!!!!
Gde je Nebojsa Bakocevic?
Jeste, i izuzetno moralna....Jako mi je žao..
... Дајте људи трагедија је, жена је умрла, али молим вас, немојмо хвалоспеве сад, поготово тамо где им место није...Изузетно морална (?!?)... Дајте људи трагедија је, жена је умрла, али молим вас, немојмо хвалоспеве сад, поготово тамо где им место није...
Zbog razmisljanja kao sto je tvoje ona je i nestajala sa scene,zbog takvih ljudi.Koji su je odbacili zbog nacina zivota zanemarivsi njen talenat i dobrinos nasoj sceni. Zato je i umrla u najvecoj bedi... Sad mogu da pricaju o njoj koliko zele i snimaju dokumentarce kad je ona otisla...nije vise bitno.. Umrla je postidjena,tuzna,sama i u bedi.. Stvarno nema smisla to sto pricas,nije bitan ni smisao,ali bas si izabrao trenutak...... Дајте људи трагедија је, жена је умрла, али молим вас, немојмо хвалоспеве сад, поготово тамо где им место није...
Zbog razmisljanja kao sto je tvoje ona je i nestajala sa scene,zbog takvih ljudi.Koji su je odbacili zbog nacina zivota zanemarivsi njen talenat i dobrinos nasoj sceni. Zato je i umrla u najvecoj bedi... Sad mogu da pricaju o njoj koliko zele i snimaju dokumentarce kad je ona otisla...nije vise bitno.. Umrla je postidjena,tuzna,sama i u bedi.. Stvarno nema smisla to sto pricas,nije bitan ni smisao,ali bas si izabrao trenutak...
I ti vala.. Pa nije ona pocela da se drogira sad,eheheh..ona je prva iskustva verovatno imala sa 19-20 god. I nije to bas tako..jednostavno je bila podlozna,nedovoljno srecna osoba sklopila se takva prilika da proba nesto i u igri sucajno udjes u neke vode ,a nisi ni primetio... Ne mozes tako to da osudjujes.. Nije ona bas znala kako ce sve da se zavrsi kao sto ni ti ne mozes da predpostavis kakav je to zivot..Nekad se jednostavno ne odvija sve tako kao sto je negde napisano...Yebiga sama je kriva
Meni se neshto ne da zaliti likove koji sami sebe svesno upropaste jer su glupi
Kad neko ima sve predisopzicije za kvalitetan zivot a bezrazlozno sam sebe syebe meni je taj vishe za osudu nego zal...jer sht da kazu nepokretni,hendikepirani,defektni sakati ruzni glupi?
Ajde da je siromashtvo,tezak zivot ili ta neka prichica ali bila je poznata,situirana kao takva(za nashe uslove kako-tako) kao mlada recimo i lepa,prilichno talentovana a opet sama sebe unishtila
Ajde da je bila klinka ali zena od skoro 50 da ovako ode...debilizam i nezrelost
Prilichno me je nervirala tim svojim tripom i preuvelichavanjem 80-tih,furanjem kao da je excentrichna i posebna preko svake mere...ona je bre kad se pojavio Sharlio bila klinka s 20-ak godina veze s tim novim talasom kao aktivna figura nije imala(shto ne kazem ja nego likovi koji su bili uchesnici tog doba)
Ipak
R.I.P
Yebiga sama je kriva
Meni se neshto ne da zaliti likove koji sami sebe svesno upropaste jer su glupi
Kad neko ima sve predisopzicije za kvalitetan zivot a bezrazlozno sam sebe syebe meni je taj vishe za osudu nego zal...jer sht da kazu nepokretni,hendikepirani,defektni sakati ruzni glupi?
Ajde da je siromashtvo,tezak zivot ili ta neka prichica ali bila je poznata,situirana kao takva(za nashe uslove kako-tako) kao mlada recimo i lepa,prilichno talentovana a opet sama sebe unishtila
Ajde da je bila klinka ali zena od skoro 50 da ovako ode...debilizam i nezrelostPrilichno me je nervirala tim svojim tripom i preuvelichavanjem 80-tih,furanjem kao da je excentrichna i posebna preko svake mere...ona je bre kad se pojavio Sharlio bila klinka s 20-ak godina veze s tim novim talasom kao aktivna figura nije imala(shto ne kazem ja nego likovi koji su bili uchesnici tog doba)
Ipak
R.I.P