samo sa usb
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja na jednom linku imam preko 250 njih sto se tice interneta unutar intraneta, pa opet nikom nista. Anyway: Za home varijantu najbrze sto se tice podesavanja i najeftinije sto se tice opreme jeste ICS bar po meni, bilo da je u pitanju zenska osoba ili muska koja ima u planu da to podesi za svoje potrebe. :wink:hm ..... s obzirom da si zensko ( bez uvrede ) ne vredi pokusavati da se objasni
nadji nekog coveka ko to zna , plati mu i svi srecni ...
a ja imam na jedan adsl 12 kompjutera , ali on je prikljucen na lan , direktno...

Nevidim poentu kupovine switch-a. Ima dva kompjutera.a zar nije jednostavnije da staviš 1 switch od 10 eur i na njega kačiš šta god hoces
Isti princip ICS-a kao i kod wireless-a, asimetric digital subscribie linije..., satelitske, dial up konekcija... .kod nas nema kablovski net , ne znam kako se on kači na komp![]()
Zasto bi koristio proxy, kada racunar sa ICS-om (internet connection...) vec koristi NAT (name adress translation). Procitaj jos jednom ranije tekstove koje smo pisali u njima je sve objasnjeno....kao ono krene da puno , taman da se ponadas da ce da proradi, al samo pukne i kaze da ne moze da nadje stranicu.
mozda da probam da stavim za proxy server ip glavnog kompjuter?
ovako, korisitim kablovski internet, na glavnom kompu mi je konekcija, imam 2 mrezne karte, jedna za net druga za laptop.
Ne , nego sam pitao se kači. Da li preko lan.a ili nečeg drugog.
Nikad nisam video na koji naci je kabl od koblovskog ukljucen u komp,ali mi se cini da je preko USB-a.E sad koji ruther kupiti sa 4 izlaza.Vidjao sam samo za ADSL,a ne i za kblovski.I da li neko zna gde se moze nabaviti kabl za eksternu upotrebu i koliko kosta ruther i metar kabla.

oshto su rachunari mrezhno povezani, dali preko onog drugog koji nije glavni mozhe da se gleda progaram sa TV kartice koju poseduje onaj prvi koji je glavni ili kako ste ga ovde nazvali "server"