umrecu!!!!!

apotekarka:
Ja te razumem, ali to će proći, ne slušaj muziku, druži se, provodi puno vremena napolju.
Ovde kod mene na trim stazi ne može da se prođe od mladih ribidžona u trenerkicama koje zatežu guze pred proleće.
A znaš zbog koga?
A gde ti je ta trim staza...to me moze izgleda prenuti iz ovog stadijuma i naterati i da protrcim....uh kako to mrzim....dakle...

apotekarka:
Sad stalno tripujem od svakog bucmastog klinca na trim stazi da je on...

Pazi da te ne stigne Treponema bleda :wink: ...ako dovoljno brzo trchish :lol: ...ma nije frka...penicilin je majka za takve gluposti...joj kome ja ovo pricham :wink:

ma ko zna gde je...sledeci put se javlja sa nekog tropskog ostrva...smuvao se sa tatinom kci :lol:

BOEING:
Zajdeno smo bili 3 godine skoro.Posle nekih godinu dana se poljubila sa mojim tada najboljim drugom.Oprostio sam joj , a njega sam otkacio.Nismo se ni culi ni videli 2 godine.Pre mesec i po dosla je iz sela i rekla mi da me voli ali ne koliko bi trebalo.12 dana sam je cekao da dodje,sta joj sve nisam kupio.Raskinula je bez ikakvog razloga kao pritisnuo sam je mnogo, kao u kavezu je.Priznajem imao sam akcije tipa gledanja u mobilni, poruke.Nismo se videli ni culi mesec dana i pocela je da me zivka,da mi place i vice kako se kaje,kako me tek sada voli.Naravno, ja budala odem kod nje,kresnemo se nikad ludje,odemo do grada u mek...Sutradan (juce) odem kod nje da je iznenadim.Dodjem tamo,ona izadje nesto,a telefon na stolu.Djavo mi nije dao mira.Pogled na inbox-pao sam u nesvest.Sve poruke mog BIVSEG druga,volim te,kuco,maco...Provalila je da sam gledao,pocela da place,pala na kolena,izvinjava se...A onda rece kako su zajedno vec mesec dana.Opusteno.Kresali se samo tako,vodio je kuci,u studenjak...Ljudi,jedva sam preziveo prvi raskid,a ovo...Bensedini...ne mogu vise...sta da radim...o cemu da razmisljam???A inace imam frku da nikada vise necu naci devojku,da je ona najvise sto sam u zivotu mogao.Sta da radim?A imam tek 23!Isao sam na Brankov most,ali nemam muda!Sta da uradim sa zivotom?Ja placem,patim...a ona se sada...joooooooj!Pukao sam!Pomozite bar nekako!Hvala vam :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :( :(

Savet, kratak: Sacekaj da dobijes mooda :twisted: :D

Hahahaa ljudi,hvala vam na zainteresovanosti...Ziv sam,eto...i izgleda na dobrom putu da zaboravim neke stvari tu iza mene...Na trim stazu nisam otisao,bio sam na Adi,vozao se...ali cim svane lep vikend eto mene na Kosutnjaku da trckaram...hvala Apotekarki sto joj padoh na pamet...dobro,jeste mi malo tuzno sto joj je asocijacija na mene buckasti klinac ali okkkkkkkkkkkkkkk...prezivecu hahahahaha.Ma zategnucu se nekako pa ce te ave trcati zamnom jel jasno???????

BOEING:
Hahahaa ljudi,hvala vam na zainteresovanosti...Ziv sam,eto...i izgleda na dobrom putu da zaboravim neke stvari tu iza mene...Na trim stazu nisam otisao,bio sam na Adi,vozao se...ali cim svane lep vikend eto mene na Kosutnjaku da trckaram...hvala Apotekarki sto joj padoh na pamet...dobro,jeste mi malo tuzno sto joj je asocijacija na mene buckasti klinac ali okkkkkkkkkkkkkkk...prezivecu hahahahaha.Ma zategnucu se nekako pa ce te ave trcati zamnom jel jasno???????

Bjavooooooooooooo :wink:

E, dobro je...
Nemoj da se ljutiš zbog "bucmastog klinca", starija sam od tebe 12 godina...
Važno je da si ok. Jel nisi radio gluposti u smislu okretanja nedozvoljenih brojeva telefona, slušanja patetične muzike i samosažaljevanja?

apotekarka:
E, dobro je...
Nemoj da se ljutiš zbog "bucmastog klinca", starija sam od tebe 12 godina...
Važno je da si ok. Jel nisi radio gluposti u smislu okretanja nedozvoljenih brojeva telefona, slušanja patetične muzike i samosažaljevanja?
E pa ovako....ne, nisam se samosazaljevao...pa skontao sam da od toga ipak nema nista!E sto se pateticne muzike tice, koliko god se trudio nije me zaobilazila majke mi...i 'bem onoga ko mi uopste i dade novi CD Zdravka Colica i jednu mnogo mnogo lepu pesmu "Moja draga"!Dobr, malo sam se smorio kada sam je cuo...ali posto sam ja ocajan i iznutra ja bih se na tu pesmu smorio i da sam najsrecnije zaljubljen covek na svetu...sta cu, taki sam!!!!!!Tako da se to ne ubraja u pateticnio slusanje!Cisto "uzivanje!Sve u svemu...kao u redu sam...stvarno vam hvala sto se raspitujete...ipak ima ovde stravaaaaaaaaa ljudi.Na trim dolazim ovog vikenda, nema sanse da mi to propadne...apotekarko, vidimo se!A kada te pojuri jedan atleta...tj. JA videces ti da tih tvojih +12 god na moje nista ne znace hahahahaha!Pozdrav svima :lol: :lol:

BOEING:
pa jesam,na neki nacin.Pitam je da li te je kre**** ona cuti i place,ne sme u oci da me pogleda...pitam ponovo i samo cekam da mi klimne glavom i kada je to uradila prvi put sam je u zivotu udario!Nisam mogao da izdrzim vise to.

Ako je budes tukao učinićeš joj uslugu, imace opravdanje za sve što ti je uradila.
Izbaci je iz glave ali ne i iz qrca
Odigraj pametno i napravi od nje svoju ličnu kurizanu
Prdji kao ladno preko toga što je bilo a ti se postavi kao tek sto je nisi zavoleo /ali nikad nemoj da predjes tu granicu ni pred njom ni u svojoj glavi/
I uzivaj u osveti, bice to duga i prelepa osveta, a onda ukljuci mastu, odradi sa njom sve one stvari koje nikad nisi smeo da uradis do sada s njom. Napravi mnogo vecu dr.olju nego sto ona sada jeste.
Ako si dovoljno suptilan ukljuci i nekog stvarno dobrog prijatelja u igru...
Odgledaj opasne veze nema dirktne veze sa temom ali jako poučan film /ako neznaš kako da budeš skot/

PS. Posle slicnog /ne tako strasnog dogadjaja/ ja sam potrosio par meseci svog zivota da ponovo pridobijem tu osobu da bi uradio ono sto ti predlazem I veruj mi isplatilo se. ALI NE SMEŠ DA JE VOLIS NI SEKUNDU VISE, OTPISI JE U SEKUNDI. A TI SI TEO Da skačeš S Brankovog mosta, KAKO BI JE ZAJ**BO, HARALI BI SE NA TVOJOJ SAHRANI

OPAMETI SE

NADAM SE DA SAM TI POMOGAO

A da ostavi sve to iza sebe, smatra to jednim iskustvom više i ne smara se sa onima koji su ga povredili?
Moram da primetim da mora da postoji žestoka motivacija za ceo taj scenario osvete, dečko ima 23 godine, možda mu je prioritet da krene dalje a ne da se vraća unazad...

Mlados-ludos...
Nema više teta apotekarka živaca za malu decu, mora mnogo da se crta, objašnjava, ubeđuje, podučava...
Za tete u mojim godinama bolje "ležu" čike kojima je sve (ii dosta toga) jasno.
Ali iskustvo mi govori "nikad ne reci nikad" tako da su svakakva iznenađenja moguća....čak i po blatu...

apotekarka:
Mlados-ludos...
Nema više teta apotekarka živaca za malu decu, mora mnogo da se crta, objašnjava, ubeđuje, podučava...
Za tete u mojim godinama bolje "ležu" čike kojima je sve (ii dosta toga) jasno.
Ali iskustvo mi govori "nikad ne reci nikad" tako da su svakakva iznenađenja moguća....čak i po blatu...

Joj kako to lepo izgleda na TV-ju, al` ne znam da li bih ja to sebi i curi hteo da dopustim...mozda u banji uz posebnu masazu...e "teto teto"... :wink: ...ja nema shanse da izadjem da trchim po ovakvom vremenu, a taman sam pocheo da oporavljam kondiciju po ovim mojim brdima...poz.

apotekarka:
A da ostavi sve to iza sebe, smatra to jednim iskustvom više i ne smara se sa onima koji su ga povredili?
Moram da primetim da mora da postoji žestoka motivacija za ceo taj scenario osvete, dečko ima 23 godine, možda mu je prioritet da krene dalje a ne da se vraća unazad...

Slazem se s tobom ako moze da prihvati to kao bilo pa proslo idemo dalje,ali ako ce to da ga proganja na duzi rok nije losa ni varijanta B : donece mu spokoj

Nisam za osvetu zbog vracanja duga, ja jednostavno nisam imao imao mira, pa sam se tako poneo, nisam ponosan na to ali se i ne kajem. Citajuci njegove postove s pocetka prozivljavao sam ponovo svoje iskustvo pa sam zato tako emotivno reagovao inace obisno nisam skot bez razloga

apotekarka:
Pada kiša, biće blatnjavo, ajd se jurimo sledećeg vikenda...
Ok apotekarko ali pazi...kakvo god da vreme bude sledeceg vikenda eto mene da se jurcamo...i da...ko zna... mozda ti se i svidi(m) hahahahaha...i ne verujem da bi bas morala da mi crtas...jeste da iza sebe imam propalu ljubav ali dole...trazi se...pa ljudi..proslo je skoro 2 meseca od...MA UZAS!!!!!!!

Evo meneeeeeee..auuuuu ljudi kakvih sve devojaka nema...poceo sam ludacki da izlazim i stvarno ima svega i svacega...bas mi je super!!!!Polako mi ONA izlazi iz glave i samo cekam da postanem totalno ravnodusan i da se sledeci list potpuno okrene!Bice ok.Pa gde mi je apotekarka na trim stazi?Nema smisla, nema smisla...odrah se od trcanja a nje nigde...neoprostivo!!!!!!!

BOEING:
Zajdeno smo bili 3 godine skoro.Posle nekih godinu dana se poljubila sa mojim tada najboljim drugom.Oprostio sam joj , a njega sam otkacio.Nismo se ni culi ni videli 2 godine.Pre mesec i po dosla je iz sela i rekla mi da me voli ali ne koliko bi trebalo.12 dana sam je cekao da dodje,sta joj sve nisam kupio.Raskinula je bez ikakvog razloga kao pritisnuo sam je mnogo, kao u kavezu je.Priznajem imao sam akcije tipa gledanja u mobilni, poruke.Nismo se videli ni culi mesec dana i pocela je da me zivka,da mi place i vice kako se kaje,kako me tek sada voli.Naravno, ja budala odem kod nje,kresnemo se nikad ludje,odemo do grada u mek...Sutradan (juce) odem kod nje da je iznenadim.Dodjem tamo,ona izadje nesto,a telefon na stolu.Djavo mi nije dao mira.Pogled na inbox-pao sam u nesvest.Sve poruke mog BIVSEG druga,volim te,kuco,maco...Provalila je da sam gledao,pocela da place,pala na kolena,izvinjava se...A onda rece kako su zajedno vec mesec dana.Opusteno.Kresali se samo tako,vodio je kuci,u studenjak...Ljudi,jedva sam preziveo prvi raskid,a ovo...Bensedini...ne mogu vise...sta da radim...o cemu da razmisljam???A inace imam frku da nikada vise necu naci devojku,da je ona najvise sto sam u zivotu mogao.Sta da radim?A imam tek 23!Isao sam na Brankov most,ali nemam muda!Sta da uradim sa zivotom?Ja placem,patim...a ona se sada...joooooooj!Pukao sam!Pomozite bar nekako!Hvala vam :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :( :(

ima jedan lek za imunost od zenskog placa i lazi... potrebno je malo vise sastojaka,ali veoma je efektan...pogotovo bi bio u tvom slucaju. par stvari-nemoj da se ubijes,posle bi se samo kajao... :)
ona tebe NE VOLI !
ona NE VOLI ni tvog *druga*
sumnjam da ona uopste zna sta je ljubav
dobra je glumica,to moram priznati
tip of a day - pricaj joj da je volis,i tako to; kresni je kad god ti se digne; ne obracaj paznju na njene *ostale*... a devojku za ozbiljnu vezu svakako neces naci u njoj. u grad!!! iskoristi je koliko god mozes,jer (na zalost) ona vise od toga ne zasluzuje... zajebao si se sto si dozvolio da ti toliko pridje srcu...ali ne za ceo zivot,nisi ni svestan koliko si ustvari srecan!!! i jos nesto-bolju devojku ces naci bilo gde,a budes li trazio losiju..tu ces vec morati da se pomucis...
lek? javi se na mail,pa cu ti napisati recept.

Back