hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.284
niko od nas nije andjelchic
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma jok.... je l' ti frka da ostariš sama? Ako nije uživaj.Ljudi...ja sam danas definitivno shvatila da mi ne gine venjenje u samoci.
Necu ozenjenog.
Necu sveze ucveljenog, da ga tesim.
Necu onog ko NE zna sta oce.
Necu onog ko zna sta oce, a ja se ne uklapam u taj scenarij.
Necu premladog.
Necu prestarog.
Necu da budem usputna stanica.
Necu da budem utesna stanica.
Kako god okrenes, el puno razmisljas...popusio/la si ga?
Tako mi rece moja najbolja prijateljica, a ja se prkosno bacih na kolace
Pravim kolace, jedem ih, gojim se i razmisljam....jel gresim negde?
Ne bih da budem lazno skromna, ali ja sam vazda u pravuKada sam provalila da me najbolja drugarica iz detinjstva koju znam 100 godina, zove iskljucivo kada joj muz nije kuci, totalno sam se shebala.
Zna ona da ja nisam takva da bih pokusala nesto, naravno, ali je ljubomorna od kada je rekao, da sam mu draga i da sam joj jedina "normalna" drugarica koju je upoznao. Od tada se utripovala![]()
Ma jok.... je l' ti frka da ostariš sama? Ako nije uživaj.
Znas sta? Za mene je veca frka ostariti "pored" nekoga a ne "sa njim". Kada sam shvatila da ne mogu i da ne zelim ostariti pored coveka kakav je bio moj bivsi, ja sam i otisla. Sama sam napravila izbor.
Ali da je prirodno stanje coveka da bude sam-nije. To su one Tantalove muke o kojima govori koleginica na prethodnoj temi. Ti hoces, ali ne mozes.
Znas sta? Za mene je veca frka ostariti "pored" nekoga a ne "sa njim". Kada sam shvatila da ne mogu i da ne zelim ostariti pored coveka kakav je bio moj bivsi, ja sam i otisla. Sama sam napravila izbor.
Ali da je prirodno stanje coveka da bude sam-nije. To su one Tantalove muke o kojima govori koleginica na prethodnoj temi. Ti hoces, ali ne mozes.
"Reci mi s kim se druzis i reci cu ti ko si"
Zasto biras drustvo koje ti neodgovara?
E pa tužan deo priče je upravo taj što većina pristaje na bilo šta samo da ne ostanu sami. I da nikome ne ide baš glatko. Znam jedan jedini par koji je zajedno zato što tako žele... ostalo sve neki poluzlostavljački odnosi, šatro zaljubljenost, a sve u svemu pristajanje na svašta samo da ne bi bili sami.... Tako da to jeste problem, ali raskrsti sama sa sobom, mada vrv već jesi, pa ako uleti neko, uleteo je... ti tu svejedno ništa ne možeš.

Jeste i cesto se zato covek nadje u procepu, kao da mu nad glavom ili oko vrata visi neki kamen... Mislim da je svako prosao kroz to, makar nesto slicno...
Ipak, ostaje nam da se nadamo da cemo bar nekada naci nesto sto nas ispunjava u zivotu.
Isto tako, primetila sam, da je svakom svoja muka - najteza.

Mozda ne posjedujes kvalitet da bi se neko fatalno zaljubio u tebe i ostao do kraja ili i ne dajes nikome sansu, nece ti muskarac pasti sa neba.
Mozda ne posjedujes kvalitet da bi se neko fatalno zaljubio u tebe i ostao do kraja ili i ne dajes nikome sansu, nece ti muskarac pasti sa neba.
A mozda ih posedujem i previse da bih dopustila da ih neko arci!
A i skromnost ti je vrlina. Mozda je bas problem sto si uobrazena, preispitaj malo sebe...
Pa kad si vec zapocela temu trebala si okaciti i svoju sliku , moz se nekom svidis ,nesto onako kao pravis tortu.
Grešiš, grešiš...nisi napisala da i pereš, peglaš, pušiš

Ljudi...ja sam danas definitivno shvatila da mi ne gine venjenje u samoci.
Necu ozenjenog.
Necu sveze ucveljenog, da ga tesim.
Necu onog ko NE zna sta oce.
Necu onog ko zna sta oce, a ja se ne uklapam u taj scenarij.
Necu premladog.
Necu prestarog.
Necu da budem usputna stanica.
Necu da budem utesna stanica.
Kako god okrenes, el puno razmisljas...popusio/la si ga?
Tako mi rece moja najbolja prijateljica, a ja se prkosno bacih na kolace
Pravim kolace, jedem ih, gojim se i razmisljam....jel gresim negde?
...pa ne baš,ali ja sam se ponudio a ti mi se nećkaš...
...a jel koji su kolači u ponudi...
Dobro je da znas sta neces..a ono sto hoces..bice...

Dobro je da znas sta neces..a ono sto hoces..bice...
aha , dobro ,ja hocu da budem astronaut, znaci da se ne sekiram ...bice...
kakva samozavaravajuca opravdanja zene imaju pa to je vrh , gori ti pod nogama zenska glavo, svaki dan ti opada vrednost ,propadas sve vise , stizu nove mladje lepse veselije zeljne svega, cccc....