gost 246390
Buduća legenda
- Poruka
- 38.508
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi...ja sam danas definitivno shvatila da mi ne gine venjenje u samoci.
Necu ozenjenog.
Necu sveze ucveljenog, da ga tesim.
Necu onog ko NE zna sta oce.
Necu onog ko zna sta oce, a ja se ne uklapam u taj scenarij.
Necu premladog.
Necu prestarog.
Necu da budem usputna stanica.
Necu da budem utesna stanica.
Kako god okrenes, el puno razmisljas...popusio/la si ga?
Tako mi rece moja najbolja prijateljica, a ja se prkosno bacih na kolace
Pravim kolace, jedem ih, gojim se i razmisljam....jel gresim negde?

nema cvetne...da nije...![]()
Necu ozenjenog.
Necu premladog.
Necu prestarog.
ma znam ,nego je zezzamma pusti nju, šta ona zna, lupeta ko otvoren prozor na promaji
slušaj mene šta ti pričam... ljubav, ona prava ti je u stvari krađa, otimačina, vidi, najslađe je kad tebi i nije nešto stalo, odnosno zaboleteq realno a ona se lomi polomi a ti je gledaš kako se koprca u čeljustima svojih osećanja, e to je prava stvar, kad joj otmeš sve a ne daš ništa!
Vidis ja sam ISTO tako razmilsljao (samo u zenskom rodu) kao i ti ,ALI sa 20 godina ,na vreeeme! , kada sam imao realne sanse da uradim nesto po tom pitanju....Ljudi...ja sam danas definitivno shvatila da mi ne gine venjenje u samoci.
Necu ozenjenog.
Necu premladog.
Necu prestarog.

, necu ja trpeti posledice 

pa umri...na kraju umrecemo svi. sam se rodis, sam umires, tu niko ne moze nista umesto tebe da uradi.Ljudi...ja sam danas definitivno shvatila da mi ne gine venjenje u samoci.
Necu ozenjenog.
Necu premladog.
Necu prestarog.

nema cvetne...da nije...![]()

Što si stariji to više zameraš potencijalnom partneru...
Počinješ da primećuješ stvari koje u mladalačkoj zaljubljenosti i neiskustvu nisi mogao da registruješ kod svojih "simpatija"...
Kažem ja da je najbolje da se oženiš dok si mlad jer onda sazrevaš zajedno sa partnerom pa delite jedan dobar deo (zajedničke)ličnosti...
ovako..svako od nas treba da bude svestan činjenice da će morati da pravi dosta kompromisa kako bi živeo u zajednici sa svojim partnerom
koji je isto kao i vi,
do trenutka kada se odlučio da sa vama provede ostatak života, prošao sito i rešeto![]()
Istina je da sto si stariji imas drugacije poglede. Kriteriji se smanjuju po pitanju fizickog izgleda, ali se povecavaju po pitanju karakternih osobina. Onda, ne mozes, a i ne zelis sebi da dopustis glupost i neozbiljnost.
Pa ja sam se udala sasvim mlada i rodila decu takodje mlada i drago mi je zbog toga. Valjda ce ovo da procita onaj majmun koji je napisao "ocete da izlazite, da se provodite, necete da se udajete i radjajte decu"... crknite i tome sl.
ili da idemo u šator na neko letovanje u neko grčko selo samo ona i ja bez klinaca...smatraću da nisam uspeo prilikom izbora partnera...jednostano..nema menjanja ličnosti...ako nešto volim sada da radim voleću to zauvek samo će mi biti još lepše jer ću imati to sa nekim da delim
...ne vidim razlog zbog kojeg udata žena koja ima decu ne može da izlazi sa drugaricama i da divlja sa svojim suprugom po svetu...povraća mi se od tog patrijarhalnog proserravanja tipa sad kad se udaš žurki je došao kraj...fuj fuj fuj..ako mi žena ne bude u stanju da sa 40 godina odemo na neki do jaja koncert da se napušimo i ucirkamo i posle negde iza nekog drva pohebemo..ili da se vrati cirke i blesava iz provoda sa drugaricama pa da je skrivam od dece da ne vide pijanu kevuili da idemo u šator na neko letovanje u neko grčko selo samo ona i ja bez klinaca...smatraću da nisam uspeo prilikom izbora partnera...jednostano..nema menjanja ličnosti...ako nešto volim sada da radim voleću to zauvek samo će mi biti još lepše jer ću imati to sa nekim da delim
...
Ako je zena razvedena, a lepa i privlacna, drugarice je vise ne zovu na kafu, narocito kada im je muz kod kuce. One uglavnom gledaju da dodju kod nje. Udate drugarice izlaze uglavnom sa vojim muzem i eventualno jos nekim bracnim parom.
Necu ozenjenog.
Necu premladog.
Necu prestarog.
Ako je zena razvedena, a lepa i privlacna, drugarice je vise ne zovu na kafu, narocito kada im je muz kod kuce. One uglavnom gledaju da dodju kod nje. Udate drugarice izlaze uglavnom sa vojim muzem i eventualno jos nekim bracnim parom.
Pa kad su iskompleksirane...meni njih žao...
:smajlikojisekrstilevomidesnomrukom:
Pa cvetna je u pravu , ih zenska ljubomora nema granica , osim ako doticna nije PRETERANAO mrsava.:smajlikojisekrstilevomidesnomrukom:
Pa cvetna je u pravu , ih zenska ljubomora nema granica , osim ako doticna nije PRETERANAO mrsava.
Kada sam provalila da me najbolja drugarica iz detinjstva koju znam 100 godina, zove iskljucivo kada joj muz nije kuci, totalno sam se shebala.
Ne bih da budem lazno skromna, ali ja sam vazda u pravuKada sam provalila da me najbolja drugarica iz detinjstva koju znam 100 godina, zove iskljucivo kada joj muz nije kuci, totalno sam se shebala.
Zna ona da ja nisam takva da bih pokusala nesto, naravno, ali je ljubomorna od kada je rekao, da sam mu draga i da sam joj jedina "normalna" drugarica koju je upoznao. Od tada se utripovala![]()
a ti si kao začuđena, nikad se ranije nisi s tim sretala, pa si sad kao šokirana...