Umrecu sama :(

Ljudi...ja sam danas definitivno shvatila da mi ne gine venjenje u samoci.
Necu ozenjenog.
Necu sveze ucveljenog, da ga tesim.
Necu onog ko NE zna sta oce.
Necu onog ko zna sta oce, a ja se ne uklapam u taj scenarij.
Necu premladog.
Necu prestarog.
Necu da budem usputna stanica.
Necu da budem utesna stanica.
Kako god okrenes, el puno razmisljas...popusio/la si ga?
Tako mi rece moja najbolja prijateljica, a ja se prkosno bacih na kolace :)
Pravim kolace, jedem ih, gojim se i razmisljam....jel gresim negde?
Ma jok.... je l' ti frka da ostariš sama? Ako nije uživaj.

Ne bih da budem lazno skromna, ali ja sam vazda u pravu :) Kada sam provalila da me najbolja drugarica iz detinjstva koju znam 100 godina, zove iskljucivo kada joj muz nije kuci, totalno sam se shebala.
Zna ona da ja nisam takva da bih pokusala nesto, naravno, ali je ljubomorna od kada je rekao, da sam mu draga i da sam joj jedina "normalna" drugarica koju je upoznao. Od tada se utripovala :(

"Reci mi s kim se druzis i reci cu ti ko si"
Zasto biras drustvo koje ti neodgovara?

Ma jok.... je l' ti frka da ostariš sama? Ako nije uživaj.

Znas sta? Za mene je veca frka ostariti "pored" nekoga a ne "sa njim". Kada sam shvatila da ne mogu i da ne zelim ostariti pored coveka kakav je bio moj bivsi, ja sam i otisla. Sama sam napravila izbor.
Ali da je prirodno stanje coveka da bude sam-nije. To su one Tantalove muke o kojima govori koleginica na prethodnoj temi. Ti hoces, ali ne mozes.

Znas sta? Za mene je veca frka ostariti "pored" nekoga a ne "sa njim". Kada sam shvatila da ne mogu i da ne zelim ostariti pored coveka kakav je bio moj bivsi, ja sam i otisla. Sama sam napravila izbor.
Ali da je prirodno stanje coveka da bude sam-nije. To su one Tantalove muke o kojima govori koleginica na prethodnoj temi. Ti hoces, ali ne mozes.

E pa tužan deo priče je upravo taj što većina pristaje na bilo šta samo da ne ostanu sami. I da nikome ne ide baš glatko. Znam jedan jedini par koji je zajedno zato što tako žele... ostalo sve neki poluzlostavljački odnosi, šatro zaljubljenost, a sve u svemu pristajanje na svašta samo da ne bi bili sami.... Tako da to jeste problem, ali raskrsti sama sa sobom, mada vrv već jesi, pa ako uleti neko, uleteo je... ti tu svejedno ništa ne možeš.

Jeste i cesto se zato covek nadje u procepu, kao da mu nad glavom ili oko vrata visi neki kamen... Mislim da je svako prosao kroz to, makar nesto slicno...
Ipak, ostaje nam da se nadamo da cemo bar nekada naci nesto sto nas ispunjava u zivotu.
Isto tako, primetila sam, da je svakom svoja muka - najteza.

"Reci mi s kim se druzis i reci cu ti ko si"
Zasto biras drustvo koje ti neodgovara?

To su prijateljevanja iz detinjstva koja se neguju, vise iz tradicije i nekih starih uspomena. Nakon svih desavanja koja su nam se desila, zivot nas je raselio, ali je lepo sresti nekoga iz nekih lepih vremena, periodicno.
U sklapanju novih prijateljstava sam vise nego oprezna

E pa tužan deo priče je upravo taj što većina pristaje na bilo šta samo da ne ostanu sami. I da nikome ne ide baš glatko. Znam jedan jedini par koji je zajedno zato što tako žele... ostalo sve neki poluzlostavljački odnosi, šatro zaljubljenost, a sve u svemu pristajanje na svašta samo da ne bi bili sami.... Tako da to jeste problem, ali raskrsti sama sa sobom, mada vrv već jesi, pa ako uleti neko, uleteo je... ti tu svejedno ništa ne možeš.

Nisam htela da budem akter tako pateticne price. Dobro sam razmislila i izmedju dva zla izabrala manje, ali eto dese mi se momenti kada sam pateticna, ali srecom kratko traju. Izvin`te forumaski drugovi sto vas tako s vremena na vreme gnjavim :)

- - - - - - - - - -

Jeste i cesto se zato covek nadje u procepu, kao da mu nad glavom ili oko vrata visi neki kamen... Mislim da je svako prosao kroz to, makar nesto slicno...
Ipak, ostaje nam da se nadamo da cemo bar nekada naci nesto sto nas ispunjava u zivotu.
Isto tako, primetila sam, da je svakom svoja muka - najteza.

..I da ostanemo dosledni sebi :)
Pa, jbg...to jeste, svakome je njegova najveca.

Ljudi...ja sam danas definitivno shvatila da mi ne gine venjenje u samoci.
Necu ozenjenog.
Necu sveze ucveljenog, da ga tesim.
Necu onog ko NE zna sta oce.
Necu onog ko zna sta oce, a ja se ne uklapam u taj scenarij.
Necu premladog.
Necu prestarog.
Necu da budem usputna stanica.
Necu da budem utesna stanica.
Kako god okrenes, el puno razmisljas...popusio/la si ga?
Tako mi rece moja najbolja prijateljica, a ja se prkosno bacih na kolace :)
Pravim kolace, jedem ih, gojim se i razmisljam....jel gresim negde?

Dobro je da znas sta neces..a ono sto hoces..bice...

Dobro je da znas sta neces..a ono sto hoces..bice...

aha , dobro ,ja hocu da budem astronaut, znaci da se ne sekiram ...bice...

kakva samozavaravajuca opravdanja zene imaju pa to je vrh , gori ti pod nogama zenska glavo, svaki dan ti opada vrednost ,propadas sve vise , stizu nove mladje lepse veselije zeljne svega :D, cccc....

aha , dobro ,ja hocu da budem astronaut, znaci da se ne sekiram ...bice...

kakva samozavaravajuca opravdanja zene imaju pa to je vrh , gori ti pod nogama zenska glavo, svaki dan ti opada vrednost ,propadas sve vise , stizu nove mladje lepse veselije zeljne svega :D, cccc....

Ko se samozavarava? Uvodni post nema ni jedno "hocu", vec spisak sta nece.

A to da opada vrednost i sl: odakle ti to?

Back