Морам да вам испричам једну добру, када је владала такозвана "морално политичка подобност", а не овако несофистицирано, "партијско запошљавање"!
Пре више од три деценије, у мојој фирми је био финансијски директор, иначе финансијски геније. Било је таквих рецимо и "Genex" -у и много других фирми. Пошто је био једнопартијски систем, по претпоставци су сви били чланови партије, "подобни" и у суштини је одлука била много мање да руководици будуг "brown noses" него по способности пошто су сви "морално политички подобни".
Елем, тај наш финансијски директор направи неки прекршај, и сазове са партијски састанак, трајао је више сати и већина одлучи да се он због тог прекршаја искључи из "Партије".
Онда их он обавести да никада није био члан Партије! То нико није могао са схвати. Али је био у Маутхаузену и преживео. И успут направио све гласаче будалама, као што су и ови данашњи.
Све се понавља, матор сам као јагуар и блајбинег, али желим добро својој домовини и још мало сам физички способан да активно учествујем.
Јер све мора да се реши ратом. Заљубљеници у САД, све су они решавали силом, сложићете се. Ми морамо да чекамо, али морамо да чекамо свој тренутак који је све ближи.
Да ли бисте желели да будете узвишени Французи које гази камион који вози дебил са IQ од максимално 70, а сви сте разоружани и неспособни да се одбраните?
Не треба свака будала да има оружје, али свако ко је тестиран, физички и психолошки, треба да га има. Овако су кажњени и добро им је наплаћено нормалнима, а сваком криминалцу не треба никаква дозвола, а уколико га грешком ухвате, добије неколико месеци.
Када је у Израелу Палестинац багером кренуо на масу, три човека су га одмах упуцала, а онда је дошла само полиција да коснстатује ситуацију.