Umesto fajerke bunda....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da vam ispricam jedan dogadjaj sa posla....od pre neki dan,i uporedim ga sa danasnjim danom.

odem ja do jedne sluzbenice koja radi u mojoj firmi 8 godina. i kaze ona meni--sad je bila ovde ona tvoja koleginica,znas ona sa onim zubima....i pocne da je opisuje........ ta moja koleginica sa zubima radi u zgradi preko 20 godina.....a ova sto radi 8 godina joj ne zna ni IME

sokirala sam se,da neko sebi dozvoli da ne bude ZAPAMCEN...

e sad...danas
izlazim ja iz zgrade,i "bukvalno" istrcim ispred coveka ,stranca, koji uzviknu "......." ( moje ime) ja gledam i ne mogu da verujem....

zadnji put sam ga videla pre tacno 4 godine, radili smo zajedno u intervalu od oko godinu ipo dana,vidjali se 2 puta mesecno na radnom mestu ,i to samo ''dobro jutro"

i sad ,kazite vi meni ---- ko je tu normalan?

odoh sad--kasnim

da vam ispricam jedan dogadjaj sa posla....od pre neki dan,i uporedim ga sa danasnjim danom.

odem ja do jedne sluzbenice koja radi u mojoj firmi 8 godina. i kaze ona meni--sad je bila ovde ona tvoja koleginica,znas ona sa onim zubima....i pocne da je opisuje........ ta moja koleginica sa zubima radi u zgradi preko 20 godina.....a ova sto radi 8 godina joj ne zna ni IME

e sad...danas
izlazim ja iz zgrade,i "bukvalno" istrcim ispred coveka ,stranca, koji uzviknu "......." ( moje ime) ja gledam i ne mogu da verujem....

zadnji put sam ga videla pre tacno 4 godine, radili smo zajedno u intervalu od oko godinu ipo dana,vidjali se 2 puta mesecno na radnom mestu ,i to samo ''dobro jutro"

odoh sad--kasnim

cao i sretan rad! :D

e sad...danas

odoh sad--kasnim

mislim da ti nisi,ali iskreno.

takav defetizam je i očekivan,sve tuđe je bolje....pa Vi idite tamo gde vam je bolje.

OSTAJTE OVDJE

- Aleksa Santic -

Ostajte ovdje!... Sunce tudjeg neba
Nece vas grijat ko sto ovo grije;
grki su tamo zalogaji hljeba
Gdje svoga nema i gdje brata nije.
Od svoje majke ko ce naci bolju?!
A majka vasa zemlja vam je ova;
Bacite pogled po krsu i polju,
Svuda su groblja vasih pradjedova.
Za ovu zemlju oni behu divi,
Uzori svijetli, sto je branit znase,
U ovoj zemlji ostanite i vi,
I za nju dajte vrelo krvi vase.
Ko pusta grana, kad jesenja krila
Trgnu joj lisje i pokose ledom,
Bez vas bi majka domovina bila;
A majka place za svojijem cedom.

ovako je moja pokojna prababa stamena govorila...
ubaci u svoj vokabular i dobre stare reci kao sto su:becar,gilipter,drogeras,baraba...
onda mos i u klub penzionera...

sto, da nece mozda da im dajem neka moderna fensi imena pa da se pokondire, ionako se busaju i dusaju i urlicu i biju neduzne ljude:manikir:

to je ulicni sljam, prosto i jednostavno, onaj sto ne pripada nigde jer nije ni za kontejner:manikir:

sto, da nece mozda da im dajem neka moderna fensi imena pa da se pokondire, ionako se busaju i dusaju i urlicu i biju neduzne ljude:manikir:

to je ulicni sljam, prosto i jednostavno, onaj sto ne pripada nigde jer nije ni za kontejner:manikir:

Gospođo,Vi pojma nemate ni o čemu a pogotovo ne o Srpskoj omladini.
Biti Desničar u današnje vreme je privilegija,čast a to ne može biti svako. Nije Desničar onaj koji ide ulicom i bije ,,nedužne ljude,, ,već Desničar u sebi baštini ideologiju,On ne razbija glave svojim neistomišljenicima,već On razbija njihove nakaradne ideje.Desničari su obrazovani ljudi,načitani i puni ljubavi prema svojoj Otadzbini. Oni nisu huligani,teroristi i pripadnici ,,ulične bande,, ali valjda Vi pokušavate da insistirate na tim nazivima jer se bojite naše realne snage i naše volje da budemo baš ovakvi.

Biti Desničar u današnje vreme je privilegija,čast a to ne može biti svako. Nije Desničar onaj koji ide ulicom i boje ,,nedužne ljude,, ,već Desničar u sebi baštini idelogiju,On ne razbija glave svojim neistomišljenicima,već On razbija njihove nakaradne ideje.Desničari su obrazovani ljudi,načitani i puni ljubavi prema svojoj Otadzbini. Oni nisu huligani,teroristi i pripadnici ,,ulične bande,, ali valjda Vi pokušavate da insistirate na tim nazivima jer se bojite naše realne snage i naše volje da budemo baš ovakvi.

e panglu, dosta i tebe idi pikaj loptu oko zgrade :)))

Biti Desničar u današnje vreme je privilegija,čast a to ne može biti svako. Nije Desničar onaj koji ide ulicom i bije ,,nedužne ljude,, ,već Desničar u sebi baštini ideologiju,On ne razbija glave svojim neistomišljenicima,već On razbija njihove nakaradne ideje.Desničari su obrazovani ljudi,načitani i puni ljubavi prema svojoj Otadzbini. Oni nisu huligani,teroristi i pripadnici ,,ulične bande,, ali valjda Vi pokušavate da insistirate na tim nazivima jer se bojite naše realne snage i naše volje da budemo baš ovakvi.

"desnicar u sebi bastini ideologiju" hahahahaa, da li si svestan sta si rekao:lol::lol:
a kako to razbijate "nakaradne ideje" ako ne onako na sta si apelovao mesecima- tucom, kamenicama, trolama.....
nemam nista protiv, ali tako se radilo u doba prvobitne ljudske zajednice.

"desnicar u sebi bastini ideologiju" hahahahaa, da li si svestan sta si rekao:lol::lol:
a kako to razbijate "nakaradne ideje" ako ne onako na sta si apelovao mesecima- tucom, kamenicama, trolama.....
nemam nista protiv, ali tako se radilo u doba prvobitne ljudske zajednice.

ma ko da on zna sta prica, pa dovoljno mu je pogledati facu mislim pise mu na celu "da, ja sam glup" :lol:

OSTAJTE OVDJE

- Aleksa Santic -

Ostajte ovdje!... Sunce tudjeg neba
Nece vas grijat ko sto ovo grije;
grki su tamo zalogaji hljeba
Gdje svoga nema i gdje brata nije.
Od svoje majke ko ce naci bolju?!
A majka vasa zemlja vam je ova;
Bacite pogled po krsu i polju,
Svuda su groblja vasih pradjedova.
Za ovu zemlju oni behu divi,
Uzori svijetli, sto je branit znase,