DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
na jednoj temi na ženama jedna je odvalila kako je verovatno njen dragi voli zbog nečeg drugog a ne zbog kecelje i varjače, pošto kecelju i varjaču retko kada koristi (čitaj spremanje ručkova)...ja sam to shvatio kao da su one koje kuvaju ono...teške domaćice, kao da je to nešto čime jedna savremena žena ne treba da se diči, valjda treba da izbegava, šta li... naime njen dragi je voli zbog drugih kvaliteta, jel...kao da muškarci svoje žene vole samo zbog toga što im spremaju hranu...i da nije tog kuvanja verovatno ih ne bi zarezivali ni 2%...ispada da se žene vole samo ako kuvaju...:I
s obzirom da mi se takve izjave gade i zbog kojih sam i stavio ovakav potpis, pa bi ja pitao ovom prilikom vas dečake - koji su to razlozi zbog kojih volite vašu dragu (naravno, koji su to drugi razlozi osim kuvanja)...?
oni koji imaju nešto protiv žena ne moraju ništa da pišu...
hvala...
s obzirom da mi se takve izjave gade i zbog kojih sam i stavio ovakav potpis, pa bi ja pitao ovom prilikom vas dečake - koji su to razlozi zbog kojih volite vašu dragu (naravno, koji su to drugi razlozi osim kuvanja)...?

oni koji imaju nešto protiv žena ne moraju ništa da pišu...
hvala...
Poslednja izmena: