Da li merkaš na plaži i sanjariš?

PitaoooooOoooo sam prolaznike plave oci gde suuuuu ja bogatstvoooo
Bio sam danas kod sestrične na pivu i kaže ona meni da je prije neku večer ovom mlađem koji će ove godine u 4. osnovne kasno navečer ušla u sobu a u jednoj ruci mobitel koji je brzo sklonio, a u drugoj kita. I umjesto da šuti i pravi se da nije vidjela, ona se krene smijati i kaže: "Što ti radiš s tom kitom?"
Mali zanijemio od srama.
Au brate mili, mali mora da ima bolje reflekse! Danasnje generacije nisu ni za racku!

Nije problem da braniš žene već je problem da uvlačiš fimiliju drugih u to.

To je ogroman problem i jedini razlog zašto nisi banovan je što koristim ovaj tvoj primer da napomenem koliko je to neprihvatljivo ovde.
Ako mu nije problem da žene u toplesu šetaju Beogradom onda mu po tom kriterijumu nije problem da to rade njegova keva i sestra na primer. Kako drugačije?

Ako mu nije problem da žene u toplesu šetaju Beogradom onda mu po tom kriterijumu nije problem da to rade njegova keva i sestra na primer. Kako drugačije?
vidim da je prepiska izbrisana pa sam vratio ovu poruku da ti odgvorim.

prvo sve ovo je dobrovoljna stvar i ako bi to one htele licno ne bih imao nista protiv.
kao sto mnogi idu na nudisticku plazu..imao sam komsinicu koja je gola setala po stanu, obozavo sam da idem kod nje :D

drugo, ruzno je uvlaciti tudju familiju i porodicu kad nemas pojma nista o njima.. sestru nemam a mama mi nije ziva vec 13 godina..

Back