mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.228
Barem pola srbije ne zna da pliva 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Barem pola srbije ne zna da pliva![]()
PitaoooooOoooo sam prolaznike plave oci gde suuuuu ja bogatstvoooo nudio sam za njenuuuu adresuuu
PitaoooooOoooo sam prolaznike plave oci gde suuuuu ja bogatstvoooo
Au brate mili, mali mora da ima bolje reflekse! Danasnje generacije nisu ni za racku!Bio sam danas kod sestrične na pivu i kaže ona meni da je prije neku večer ovom mlađem koji će ove godine u 4. osnovne kasno navečer ušla u sobu a u jednoj ruci mobitel koji je brzo sklonio, a u drugoj kita. I umjesto da šuti i pravi se da nije vidjela, ona se krene smijati i kaže: "Što ti radiš s tom kitom?"
Mali zanijemio od srama.
sta se ti javljasPa zaspao je šamarajuči majmuna![]()
Ko o cemusta se ti javljas
ti samo merkas akcije u lidlu![]()
Ako mu nije problem da žene u toplesu šetaju Beogradom onda mu po tom kriterijumu nije problem da to rade njegova keva i sestra na primer. Kako drugačije?Nije problem da braniš žene već je problem da uvlačiš fimiliju drugih u to.
To je ogroman problem i jedini razlog zašto nisi banovan je što koristim ovaj tvoj primer da napomenem koliko je to neprihvatljivo ovde.
vidim da je prepiska izbrisana pa sam vratio ovu poruku da ti odgvorim.Ako mu nije problem da žene u toplesu šetaju Beogradom onda mu po tom kriterijumu nije problem da to rade njegova keva i sestra na primer. Kako drugačije?
..........dan nudista...........ko sto je odavno praksa u mnogim zemljama zapada.mene vise zanima zasto se misli da je nepristojno da zene idu u bikiniju po ulici.
ako mogu na plazi mogu i po ulici
i onda se napravi prva subota u mesecu julu i avgustu, dani toplesa od kalemegdana do slavije![]()
daklem, ako ocemo na zapad , skidajmo gace.a mi tezimo zapadu![]()
Imaš neku blisku rođaku, nisi toliko bez žena u familiji. Razumeo si šta sam hteo da kažem.drugo, ruzno je uvlaciti tudju familiju i porodicu kad nemas pojma nista o njima.. sestru nemam a mama mi nije ziva vec 13 godina..
kakvi su to kupaći došli mili moj bože na svemu li se špara
onda glumiš utapanje?Ne merkam.
Odem na plazu plivanja radi.
Uglavnom kada nema nikoga.
Mozda poneki spasilac zalutali![]()
a ti si od onih koji ga ometaju da spasava ljudeNe. Popricam lepo sa covekom![]()