Momci, količe često uzimate učešće u uličnim tučama? Koji su to razlozi?Ovamo, u Crnoj Gori,to je stvarno uzelo maha. Svaki dan se neko bije, i to posebno ovi retardirani sa Zabjela.Za njih, to je jedini način da se dokažu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislim da u Crnog Gori momci tuku i devojke kada im se zamereSlavik:Momci, količe često uzimate učešće u uličnim tučama? Koji su to razlozi?Ovamo, u Crnoj Gori,to je stvarno uzelo maha. Svaki dan se neko bije, i to posebno ovi retardirani sa Zabjela.Za njih, to je jedini način da se dokažu.
Slavik:Momci, količe često uzimate učešće u uličnim tučama? Koji su to razlozi?Ovamo, u Crnoj Gori,to je stvarno uzelo maha. Svaki dan se neko bije, i to posebno ovi retardirani sa Zabjela.Za njih, to je jedini način da se dokažu.
Joj bliz ti si moj covek. Ti crnogorci nisu normalni.... sve budala do budale.... gde god pogledas sta god rade to nije normalno.... cuj da tuce zensko (ovo nije prvi primer koji sam cuo) pa ja ne znam koliki kreten treba biti da dozvolis sebi tako nesto....Bliznakinja:Ja mislim da u Crnog Gori momci tuku i devojke kada im se zamere
Ja sam predprosle godine tako setala po molu i jedan degen zamalo nije naleteo na mene biciklom i ja mu viknula nesto,i on se lik vraca pocne da mi se unosi u facu u stilu "sta si rekla".Da mi nije bilo caleta ko zna sta bi bilo. Budala !
Ima stara izreka,ne plasi se pascheta sto rezi nego onoga sto tjuti...miss:pricajteb sta hocete ali kasnije kad upoznas nekog ko se nije tukao kad je bio klinac znas da je pi*ketina za ceo zivot....
to jeste glupo i klinacki,ali to i rade klinci tako da je na njihovom nivou skroz ok...
love_girl:Ja kad vidim da se neko tuce,bas se uplasim..
Bas zato sto znam da ima tih koji nose nozeve i sva ta "pomagala"..
Mada,kada neko izvuce noz,to znaci da je.......(piiiiip)...
love_girl:Ja kad vidim da se neko tuce,bas se uplasim..
Bas zato sto znam da ima tih koji nose nozeve i sva ta "pomagala"..
Mada,kada neko izvuce noz,to znaci da je.......(piiiiip)...
Dovla:Joj bliz ti si moj covek. Ti crnogorci nisu normalni.... sve budala do budale.... gde god pogledas sta god rade to nije normalno.... cuj da tuce zensko (ovo nije prvi primer koji sam cuo) pa ja ne znam koliki kreten treba biti da dozvolis sebi tako nesto....
aha...kad treba od njih da prepises domaci ili tako nesto...Master_Chief:Ima stara izreka,ne plasi se pascheta sto rezi nego onoga sto tjuti...
E ti sto se nisu nikad tukli kad su mladji bili su najopasniji.