Ukrašavanje torti, rođendanske torte

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nishta posebno, nishta novo, bash i nisam bila u poslednje vreme vredna,shteta a i ne znam da li je, pored 10 sati na poslu...da se razbolim:(sve su od shlaga, to mi nekako brzo ide...
IMG_8216-1.jpg

IMG_0001-1.jpg

IMG_8208-1.jpg

Domaćice, baš si lijepo iznenadila komšinicu, torta izgleda super!
Sanja, o.d.l.i.č.n.o si napravila tortu, majstorski
Sammy tortati je super, auto si stvarno odlično napravila, a ja znam da ga nije baš jednostavno napraviti-zato ne brini.
Bela rado- divna je i neobična, baš mi se sviđa.

Jaco, sinoć uopće nisu još bile tvoje tortice objavljene, da sam ih vidjela sigurno te ne bih preskočila.Tako su predivno ukrašene, meni bi trebalo tri dana-svaki dan po jednu, pa još ne bi bile ni blizu tvojima. A ti to na brzinu središ-svaka čast.
Gogo i tebi svaka čast na radu sa šlagom-predivna je!

Nishta posebno, nishta novo, bash i nisam bila u poslednje vreme vredna,shteta a i ne znam da li je, pored 10 sati na poslu...da se razbolim:(sve su od shlaga, to mi nekako brzo ide...

Svaka čast,šta bi bilo kada bi sporije radila,jer i ovako izgleda veoma lepo i pedantno jednom rečju veoma profesionalno.

Poslednja izmena od moderatora:
Svaka cast za sve torte sve su zaista prelepe nemam reci !Jest da se ne javljam cesto al radi se pa ne stizem mada redpvno prelistam strane da vidim sta ima novo i ekstra ste ! Imam jedan problem pa upomoc ako mozete trebaju mi recepti za Baron i Aleksandar torte al original ako neko od vas ima a verujem da ima hitno mi je a na netu nema original recepata . Hvala vam unapred !!!

Pokusala sam ovu dekoraciju da napravim i donekle uspela,sa plocicama sam se namucila citavo jutro,neke su mi bile bledje ,zasto ne znam ali sam ih kombinovala jednu obicnu pa jedu sarenu ;) Usvoj frci jer mi je torta bila hladna pa se cokolada (glazura) stezala kao luda,shvatim da nisam grozdje oprala :sad2: i sta cu,gde cu,...stavim neoprano .Nemojte nikom pricati valjda se nece primetiti :whistling: Tako je to kad se petljam sa cokoladom...ne znam a hocu ;)

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back