Ukrašavanje torti, rođendanske torte

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo i mene , dugo pratim sta radite i mogu vam reci svi ste fenomenalni. E ja sad imam problem kako da nanesem zlatni prah na slag treba mi za sutra . Neznam dali mze da se umuti sa slagom ili kako vec da bi se dobila zlatna boja , anemam kompresor . Inace u Pancevu ima prodavnica sa svim mogucim stvarima za dekoracije torti .Na kuvan belanac mogu da nanesem sa cetkicom ali kako se rastvara jel sa alkoholom?I sta sa slagom a sutra treba da isporucim torte pa poooomagajte!!!

Babiccc dobro nam dosla. Pokucacu da ti pomognem mada i ja nemam mnogo iskustva u bojenju slaga. Sam slag mislim da ne mozes obojiti u zlatno. Jedino da ga necim isprskas. Ja zlatnu boju rastvaram u alkoholu. Postoje u Eriksonu zlatne sljokice koje se jednostavno nanose duvanjem ili posipanjem sto je zgodno za slag. Nadam se da ce se javiti neka od forumasica koja ce moci da ti da bolji savet.

Babic dobro doshla, pa moj savet, shlag ne mozesh bojiti u zlatno nema efekta, nego, preteca mog kompresora mala bocica od plastike kupljena u parfimeriji, rastvorish u alkoholu boju, sipash u flashicu ili mali sprejic i shpricash kao kada nanosish lak za kosu, naravno nije isto kao kompresor ali vredi, pa probaj...Pozdrav:heart::bye:

Devojke hvala vam puno !Na belanca sam nanela sa cetkicom a slag sam bojila u roze jer su zahtevali sesir tortu i ispalo je dobro jos samo da namolim sina da postavi slike sa telefona pa da vidite kako je ispalo jer ja se ne snalazim bas najbolje sa postavljanjem slika .Ma kupicu ja taj kompresor nadam se nisam pitala dal ga ima u toj prodavnici u Pancevu ,al ono je da se raspametis sta sve ima za dekoracije . Hvala vam puno na pomoci !

Devojke hvala vam puno !Na belanca sam nanela sa cetkicom a slag sam bojila u roze jer su zahtevali sesir tortu i ispalo je dobro jos samo da namolim sina da postavi slike sa telefona pa da vidite kako je ispalo jer ja se ne snalazim bas najbolje sa postavljanjem slika .Ma kupicu ja taj kompresor nadam se nisam pitala dal ga ima u toj prodavnici u Pancevu ,al ono je da se raspametis sta sve ima za dekoracije . Hvala vam puno na pomoci !

babiccc dobro nam dosla:heart::bye:

e sad kazi ti nama gde je tacno ta prodavnica ulica broj.... radno vreme, jer tetka Ira i ja smo ispred foruma zaduzeni za obilazak i obiman izvestaj gde sta kako ima da se nadje, pa da mozemo da krenemo u putesestvije:rotf::rotf::bye::heart:

U pitanju je kombinacija razlicitih stvari.U zavisnosti od boje podloge kombinujem sedef i biserni sjaj ili kombinujem sa zlatnim ili bronzanim...To su oni u malim epruveticama ,mislim Niski SPN ili tako nesto,mozes naci na forumu su spominjane.Rastvorene u alkoholu i prskane sa kompresorom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back