Ukrajinska PVO ne može da se izbori sa ruskim udarima, Kijev pred tačkom pucanja: "Razaranje je zastrašujuće"

Ukrajincima se nacizam i terorizam do sad nije isplatio.Možda je vreme da o svemu dobro razmisle.

Покушавају и други у свету да се реше америчког државног тероризма, али то за сада полази за руком само Русима

Nema sile koja bi bila samodostatna u toj mjeri da može samo sa PZO zaustaviti toliku količinu napada u ovom vremenu, pa čak ni oni koji su se pripremali za ovaj agresorski rat. Rješenje neće biti u gomilanju protuzračnih sistema, jer toga neće nikad biti dovoljno, pogotovo za kontrolu tolike granice, već razvoj laserskih sistema, ali to će još pričekati još koju godinu...
Teši se Gajo, teši. Ni revanš nije daleko, samo ti provociraj.

to smo i mi preživeli 99te, izjave na tv kako ćemo izdržati, kako se hrabri vojnici bore na braniku otadžbine... i na kraju prc... sve ispade propaganda i laž
Kako; pa nisu ti marinci tucali sve zensko u porodici, niti su one zaradjivale posle k’o tamo neke filipinke … ne yebu na silu kao po Okinawi bez posledica … vidis da ipak neki nisu dzaba ginuli, ali ti pisas po njima … samo ovako anonimno … dok neko ne odluci da ti pokuca na vrata.

Poslednja izmena:
Ево још један титоиста, дете западног комунизма.

Čim se suočite sa historijskim činjenicama na koje nemate odgovor, izmišljate gore napisane gluposti, pa ti si titoista, jesi živeo kod broza i ćutao bilo ti lepo kao svakom omladincu zapadnog komunizma.

1713078399119.png

Kako; pa nisu ti marinci tucali sve zensko u porodici, niti su one zaradjivale posle k’o tamo neke filipinke … ne yebu na silu kao po Okinawi bez posledica … vidis da ipak neki nisu dzaba ginuli, ali ti pisas po njima … samo ovako anonimno … dok neko ne odluci da ti pokuca na vrata.
ja sam dobro situirani gospodin, ja imam zvonce na vratima

Jel to Ukrajina resila da kupi laser kulu od Britanaca?
Само џедаји бато могу рјешити ствар у корист древних украша. Треба некако наговорити менаџере Lucasfilm Ltd., тј. The Walt Disney Studios да их (џедаје) уступи зеленфиреру. За њих не треба као за Ф16 вишегодишња преобука. Одмах ступају у борбено дејство. :mrgreen:

Само џедаји бато могу рјешити ствар у корист древних украша. Треба некако наговорити менаџере Lucasfilm Ltd., тј. The Walt Disney Studios да их (џедаје) уступи зеленфиреру. За њих не треба као за Ф16 вишегодишња преобука. Одмах ступају у борбено дејство. :mrgreen:
Nismo mi daleko od ukrajine , nemoj da se zezate, sreca nasa pa smo dalje od rusije, inace i mi klovnove za trku imamo...

Nismo mi daleko od ukrajine , nemoj da se zezate, sreca nasa pa smo dalje od rusije, inace i mi klovnove za trku imamo...
sto pre ti i komsa neneda canka svaki pod misku sa jedne strane i pravac ukrajina da nas spasete ruskog agresora pre nego zavladaju, prvo evropom, a onda i svetom, kazite da vas salje bas kao u legiju stranaca, evo vam franc. recnik, samo tiho pricajte da vas ruje ne sarmatizuju pre nego dobijete priliku da se okusate u borbama :thumbdown:

Командант НАТО у Европи: Русија ће имати највећу и најсмртоноснију војску на Старом континенту

sto pre ti i komsa neneda canka svaki pod misku sa jedne strane i pravac ukrajina da nas spasete ruskog agresora pre nego zavladaju, prvo evropom, a onda i svetom, kazite da vas salje bas kao u legiju stranaca, evo vam franc. recnik, samo tiho pricajte da vas ruje ne sarmatizuju pre nego dobijete priliku da se okusate u borbama :thumbdown:

Командант НАТО у Европи: Русија ће имати највећу и најсмртоноснију војску на Старом континенту

Meni ne trebaju izvikani politicari , ja sam u osnovi cesto radio kao menadzer, sto znaci samo ti meni daj kvotu koliko saradnika smem da zaposlim, sam cu ja da odradim HR , sam da ih postavim na mesto , sam kontrolisem, a ne sterilisem...
Sta mislis zasto nene nema u rezervnom sastavu?
Pa zato sto ni Vojsci ne treba neko ko moze ocas posla da preuzme jedinicu od komandnog kadra...
Kad te zovu ne zovu te kao meso...
I naravno nema cimanja, nego taknuto maknuto....kao sto i treba da vazi medju zrelim ljudima, a ne Vucicevo , sad vas pipkamo , testiramo , da vidimo sta mozete da podnesete, a nije istina, samo vas lazemo , probamo vas....a vi narod cimate se kao budale, a mi navijaci , ebemo tako svakog, to nam je vrsta da probamo gde mozemo da rusimo , ko se nas plasi a ko ne...

Poslednja izmena:

Back