Ukrajinska kriza

Šta će se dalje odvijati?

• Rusi samo brane Donbas

glasova: 13 22,8%
  • Rusi uzimaju još neke delove Ukrajine

glasova: 27 47,4%
  • Rusi osvajaju čitavu Ukrajinu

glasova: 11 19,3%
  • Treći svetski rat

glasova: 6 10,5%

• Ukupno glasova
    57
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zašto Europa ne uzima veće količine plina od Rusije, ST2 prekrižen, yamal opet ne radi?
Zato što se shvatilo da Rusija iskorištava energetsku ovisnost Europe i ovim se udara put za investicije koje će smanjiti tu ovisnost.
Ljudi sa diktatorskim ovlastima kad tad polude i naprave sranje.
a kako će to rešiti ovisost? i što nakaradno postupa u korist svoje štete a zbog ukrajine i ruskih legitimnih zahteva?

Е'о каШу на вијестима усвојил0 саМкције. Чека се папир да видимо садржај.
biglaughh.gif

њфрњф.PNG

Ti si svoje rekao i dokazao a da nisi ni uključio mozak. Ispumpavanje praznih skladišta, da to je tvoj domet.
Чему извратање речи? Јел то твој максимум у аргументима?
Лепо сам написао, потрошено 41% више од договореног. А зашто, па препродавали су гас Пољацима и Украјинцима по трострукој цени од набавне а онда тражили да по старој цени Руси допуне складишта!
Пошто Руси нису хтели, ето, они су изазвали кризу. Како то лепо звучи из угла русофобије.

Američki obavještajci: Totalna invazija kreće u idućih 48 sati, Letonski premijer: Putin je već premjestio trupe i tenkove u Donbas

https://www.cdm.me/svijet/evropa/sa...ki-vojnici-u-donbasu-ne-mogu-biti-mirotvorci/

Dakle po izvestajima zapadnih medija:

- Invazije krenula 16.02.
- Invazija je juce 21.02. krenula
- Invzija krece za 48 sat...

Dakle...
Putin kao Kale = Gospodar vremena -> kontrolise proslost, sadasnjost, buducnost...i niko mu ne zna da li je pošao ili došao...

:patkica:

....

Чему извратање речи? Јел то твој максимум у аргументима?
Лепо сам написао, потрошено 41% више од договореног. А зашто, па препродавали су гас Пољацима и Украјинцима по трострукој цени од набавне а онда тражили да по старој цени Руси допуне складишта!
Пошто Руси нису хтели, ето, они су изазвали кризу. Како то лепо звучи из угла русофобије.
Kojih 41%? Od onih 5% preostalog u skladištu?

a kako će to rešiti ovisost? i što nakaradno postupa u korist svoje štete a zbog ukrajine i ruskih legitimnih zahteva?
Ruskih legitimnih zahtjeva, danas Ukrajina, sutra Poljska....

Kojih 41%? Od onih 5% preostalog u skladištu?
Не, складишта су била напуњена према уговореним количинама!
Не знам шта покушаваш са том твојом спрдњомШ Од јутрос чекам твој одговор на птање, колико је гаса поручено а колико испоручено?

Не, складишта су била напуњена према уговореним количинама!
Не знам шта покушаваш са том твојом спрдњомШ Од јутрос чекам твој одговор на птање, колико је гаса поручено а колико испоручено?
Ja nemam informacija, zato se ti razbacuješ nekakvim postocima pa pretpostavljam da znaš više od mene.

США твдри да ће бити прво хебани у мозак а ондаК ... инвазија:

Pogledajte prilog 1108002
Pogledajte prilog 1108001
Јебо*е па ови амери и Бајден као наш дрКон, све нешто за "2" дана креће инвазија, онај још "2" недеље су критичне за пандемију.....па да им верујемо...:hahaha::zcepanje:

Ако се Запад тек сада сетио међународног права – нека отпризнају Косово /видео/​

16:55 23.02.2022
Небојша Човић у емисији Спутњик спорт: Миљанов корнер - Sputnik Србија, 1920, 23.02.2022

Пратите насGoogle news
Сандра Черин - Sputnik Србија

Сандра Черин
Сви текстови
Врло је интересантно да су на Западу поново открили да постоји међународно право, каже бивши шеф Координационог центра за КиМ Небојша Човић. То, додаје, није лош моменат, а први корак у показивању да то што су открили хоће и да примене је - отпризнавање независности Косова.
Он овако за Спутњик коментарише поруке из Сједињених Америчких Држава у којима се наводи да „верују да ће Србија стајати раме уз раме са Европском унијом у поштовању међународног права да би се штитили мир, просперитет и стабилност широм региона“. Претходно је и портпарол ЕУ Петер Стано рекао да ће ЕУ реаговати санкцијама на, како тврди, руско кршење међународног права и поручио да од држава у процесу приступања очекује да се ускладе са одлукама Брисела, а то се односи и на Србију.

Сетили се међународног права​

„После свега што смо ми доживели као народ, као земља на простору и СФРЈ и после на просторима Србије, нико нема морално право да од нас очекује да подржимо санкције, да ми осуђујемо не знам кога, из простог разлога јер је на нама вежбано брутално кршење међународног права. Неки су тада схватили, а првенствено Американци, да је међународно право право бруталне силе, право јачега“, категоричан је Човић.

Човић напомиње да нико од Србије нема права да очекује да се придружује било каквим санкцијама према било коме јер је то, једноставно, неморално. Како каже, сам је био противник увођења санкција Минску и придруживању целој тој групи везаних за санкције Белорусији.

Ja nemam informacija, zato se ti razbacuješ nekakvim postocima pa pretpostavljam da znaš više od mene.
Па како онда, немаш информација а окривљујеш Русију? На основу чега? Руководиш се мржњом а не чињеницама?
Информације си могао потражити али ти оне не одговарају. Лепше звучи то хорско певање, Русија је крива?

Па како онда, немаш информација а окривљујеш Русију? На основу чега? Руководиш се мржњом а не чињеницама?
Информације си могао потражити али ти оне не одговарају. Лепше звучи то хорско певање, Русија је крива?
Ja kao i ti vidimo da su Rusi odjednom odlučili ne puniti svoja EU skladišta plina, ne tipično za dotadašnju praksu, kao da im je to netko zabranio. Da ne bude da je to sad neka zapadna urota da se lažno optuže Rusi, i srpsko skladište pod upravom Gazproma Banatski Dvor je početkom jeseni bili na nešto manje od 50 posto kapaciteta, koje je do decembra palo na deset posto i zato kupovina skupljeg plina. Rusi su jednostrano odlučili sva europska skladišta izvan Rusije ostaviti u najboljem slučaju polu prazna.
Nema tu mržnje, ovo su činjenice.

Vučić bi sad trebao u svakoj prilici da ponavlja, na svakom međunarodnom sastanku, na svakom obraćanju
da Srbija poštuje teritorijalni integritet Ukrajine, a onda da zatraži od sagovornika da jasno izjave da li poštuju
teritorijalni integritet Srbije, znači zahtevati jasan odgovor, bez "da, ali" i "u principu" i sličnih sranja.

Pa da vidimo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back