kiriku1
Veoma poznat
- Poruka
- 14.482
A nasi mediji su najjaci sa pricom kako USA i Evropa iniciraju ovak konfliht... Kao njima to treba, a Rusiji i Ukrajini ne treba rat... Sluzba vidi svoj zivot samo daleko od zapadnih institucija....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razumijem da su čekali da se naoružaju,pripreme plan kako pod sankcijama itd.No bez otezanja su uzeli Krim,i pomagali donbasu.Nisu strahovali od NATO za to,tako su mogli i ostatak.Jedino ako nisu planski birali šta će podržati,prostor sa etničkim rusima.I dalje smatram da su tad trebali reagovati,jer bi imali legitimitet.Пре осам година нису били спремни да војно стану на црту НАТО пакту. Данас јесу и то показују без увијања.
Рукавица је бачена.....
Путин те је поразио Џег, твоји Дешњаци почели да бјежеTa lažna priča se potencira od ruskih medija.
Evropa u vrh glave uvozi ispod pola gasa od raspale rusije
Ali rusija je zavisna od Evrope pošto 70% privrede rusije je preprodaja te gluposti
Rusija neće moći ni da sanja o sigurnosti, čak ni u snu.
Могао си до сада прочитати, ЛНР и ДНР нису главни циљ акције. Главни циљ је НАТО и хегемонија САД:Razumijem da su čekali da se naoružaju,pripreme plan kako pod sankcijama itd.No bez otezanja su uzeli Krim,i pomagali donbasu.Nisu strahovali od NATO za to,tako su mogli i ostatak.Jedino ako nisu planski birali šta će podržati,prostor sa etničkim rusima.I dalje smatram da su tad trebali reagovati,jer bi imali legitimitet.
Sigurno nisam iz N1 ili danas.Ove brojke si izvukao iz nosa?
Očekujemo da se Kina pridruži Rusiji u planovima protiv zapada...Могао си до сада прочитати, ЛНР и ДНР нису главни циљ акције. Главни циљ је НАТО и хегемонија САД:
Русија им је гурнула прст у око и отворено не прозвала него упутила ултиматум!
То је договорено. Си је отворено рекао, Русија има подршку Кине, односно, Кина има подршку Русије.Očekujemo da se Kina pridruži Rusiji u planovima protiv zapada...![]()
Pa skladište se ispraznilo prije zime.Sigurno nisam iz N1 ili danas.
Kako god obrneš, ta brojka je minimum 4 puta manja, čak i da trošimo nula zaliha iz skladišta.
To što ti i Đilasovi novinari ne znate da računate je vaš problem, ne moj.
A kakve to veze ima sa krizom u Ukrajini i bankrotom rvatske?
Jasno je da je nato cilj,tad nisu imali jos spremno ovo novo oruzje.Nzm,no Ukrajina što je sad se nije smela desiti,i smatram velikim propustom.Могао си до сада прочитати, ЛНР и ДНР нису главни циљ акције. Главни циљ је НАТО и хегемонија САД:
Русија им је гурнула прст у око и отворено не прозвала него упутила ултиматум!
На жалост десило се. Фашисти су је под покровитељством запада довели на ивицу попнора!Jasno je da je nato cilj,tad nisu imali jos spremno ovo novo oruzje.Nzm,no Ukrajina što je sad se nije smela desiti,i smatram velikim propustom.
Već su reagovali, za sada sankcijama ali biće toga još…То је договорено. Си је отворено рекао, Русија има подршку Кине, односно, Кина има подршку Русије.
Путин не иде грлом у Јагоде. Ускоро можемо очекивати потез Кине у вези са Тајваном.
Мокра грудва је бачена низбрдо.....
Pogledajte prilog 1107437
TačnijeTa lažna priča se potencira od ruskih medija.
Evropa u vrh glave uvozi ispod pola gasa od raspale rusije
Ali rusija je zavisna od Evrope pošto 70% privrede rusije je preprodaja te gluposti
Rusija neće moći ni da sanja o sigurnosti, čak ni u snu.
Najgore što ćemo i mi nahebati zbog svega toga…Tačnije
- 41% gasa
- 27% nafte
- 47% uglja
To nije ni malo lako zameniti drugim dobavljačima, gas posebno
Ne samo što nije lako nego nije ni jeftino, dalje poskupljenje gasa će gurnuti privredu na sam rub rentabilnosti
Očekujemo da se Kina pridruži Rusiji u planovima protiv zapada...![]()
Мислиш, биће још санкција?Već su reagovali, za sada sankcijama ali biće toga još…
Beijing sanctions Lockheed, Raytheon again over Taiwan arms sales
Ali po napisima Dnovosti, tih 41% je u stvari 100%.Tačnije
- 41% gasa
- 27% nafte
- 47% uglja
Ne samo što nije lako nego nije ni jeftino, dalje poskupljenje gasa će gurnuti privredu na sam rub rentabilnosti
Sankcije su dovoljne da obogalje ruski narod i supkulturuМислиш, биће још санкција?
Па синоћ Путин рече, шта год да урадимо они ће наћи оправдање за санкције тако да прича о санкцијама Русе не тангира.
Сем санкција, шта још могу да ураде?
Mali uvek nahebu kad se veliki krljajuNajgore što ćemo i mi nahebati zbog svega toga…
Neće to *******i nikako da shvate.Tačnije
- 41% gasa
- 27% nafte
- 47% uglja
Moguće, treba znati da je NATO neuporedivo jači od Putina.A hoće li sada da bombarduju Rusiju kao Srbiju 1999?
Pa i jeste za neke,Ali po napisima Dnovosti, tih 41% je u stvari 100%.
Sankcije su dovoljne da obogalje ruski narod i supkulturu
Pa da ajde sada da vidimo kako nadleću Moskvu i bombarduju je. Ja sam mislio da su pičkice koje smeju da napadaju samo sto puta slabije protivnike ... u prevodu g o v n a... međutim sada ćemo da vidimo kako je NATO u stvari moćna koalicija.Moguće, treba znati da je NATO neuporedivo jači od Putina.
Nemaš ti pojma. Usput pominješ veru. Moderotori, reagujte na ovakve izjave debilizma.Moguće, treba znati da je NATO neuporedivo jači od Putina i pravoslavlja.
Pa evo vi Rusi nemate hrabrosti da objavite rat Sjedinjenim Državama, i zato napadate neke Aphazije, pokušavajući da ubedite sebe da je to amerika.Pa da ajde sada da vidimo kako nadleću Moskvu i bombarduju je. Ja sam mislio da su pičkice koje smeju da napadaju samo sto puta slabije protivnike ... u prevodu g o v n a... međutim sada ćemo da vidimo kako je NATO u stvari moćna koalicija.