Ukrajinska kriza

Šta će se dalje odvijati?

• Rusi samo brane Donbas

glasova: 13 22,8%
  • Rusi uzimaju još neke delove Ukrajine

glasova: 27 47,4%
  • Rusi osvajaju čitavu Ukrajinu

glasova: 11 19,3%
  • Treći svetski rat

glasova: 6 10,5%

• Ukupno glasova
    57
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Piše u vašoj štampi, mora da je tačno.
Jbg, Vučić budala, ne zna koliko Srbiji treba, pa ugovorio samo polovinu...
Ne, rekao Vučić, nedavno se Srbija zadužila da može platiti taj plin.
Screenshot_20220222-182832_Chrome.jpg

Нисам ништа изгубио. Данас сам заказао два велика агрегарта које шаљем на Камчатку. Монтажа и пуштање у погон донеће ми зараду коју овај Меј брегами може само да сања!
Сем посла и профита, имам могућност да обиђем целу Русију и видим невиђене лепоте коју он не може ни сањати!

Тешко ћеш обићи Камчатку осим ако ниси поларни истраживач.

Тамо има један град Петропавловск до кога се долази само авионом или бродом

Zx misli da je obići Rusiju kao otići u Vranje, malo se više putuje, ali to je to.

Rusiju vidi samo na posteru iznad kreveta.

Ćim dobiju Rafale od Francuske poleteće oba da razvale Ruse.
Za jedno 5 godina...
Ma ni tad.Ne smiju oni to jer su obicne sisice uvijek bili.Jedino za sta bi im mogli valjati je da ovi recimo iz Zagreba,pa dalje Varazdina,Cakovca itd dodju brze jer malo daleko autom, u Republiku Srpsku da kupuju i jedu kod Srba sve pare ostavljajuci bas kao i ovi sto su blize pa dodju autom.Vikend porodicni izlazak pravac Republika Srpska baio moi z:D
da se napune gladna dupeta,sto svakako traje vec dugi niz godina :super:

Ma ni tad.Ne smiju oni to jer su obicne sisice uvijek bili.Jedino za sta bi im mogli valjati je da ovi recimo iz Zagreba,pa dalje Varazdina,Cakovca itd dodju brze jer malo daleko autom, u Republiku Srpsku da kupuju i jedu kod Srba sve pare ostavljajuci bas kao i ovi sto su blize pa dodju autom.Vikend porodicni izlazak pravac Republika Srpska baio moi z:D
da se napune gladna dupeta,sto svakako traje vec dugi niz godina :super:
Zato su propale trgovine uz hrvatsku granicu?

О, откуд ти знаш за то? Да, до петропавловска а даље на каниону или џипу. Зато је велика зарада. За монтажу и пуштање у погон агрегата у том подручју, зарада је огромна. Лети температура иде нешто мало преко 10 степени. Спремам се у мају да летим, око 11 часова лета из Москве. До твојих САД летео сам неких 8 а по Русији ми треба и више од 12, у зависности одакле летим! Русија има11 временских зона у контуинутету а твоје САД 3!

О, откуд ти знаш за то? Да, до петропавловска а даље на каниону или џипу. Зато је велика зарада. За монтажу и пуштање у погон агрегата у том подручју, зарада је огромна. Лети температура иде нешто мало преко 10 степени. Спремам се у мају да летим, око 11 часова лета из Москве. До твојих САД летео сам неких 8 а по Русији ми треба и више од 12, у зависности одакле летим! Русија има11 временских зона у контуинутету а твоје САД 3!

А коме љубави ћеш поставити агрегат кад тамо нико не живи?

САД је заправо већа од Русије. Географски је мања, да, али на целој територији САД може да се живи док то са Русијом није случај.

Ne, rekao Vučić, nedavno se Srbija zadužila da može platiti taj plin.
Hehe, kaže Đilasov N1 ili danas?
Recimo da Srbiji fali 120 miliona kubnih metara godišnje (a ne fali, ali neka ti bude, samo da vidiš koliko si glupav), to je 10 miliona mesečno,
oko 330 000 kubnih metara dnevno.
1000 kubnih metara košta ... koliko beše?
Po tebi i Đilasu oko 16 000 dolara?
Moroni.

САД је заправо већа од Русије. Географски је мања, да, али на целој територији САД може да се живи док то са Русијом није случај.
Нисам ти ја ЛГБТпа да ми се набацујеш!
Тамо живе људи а агрегати су им насушно потребни!
кам.PNG

To ne mora da znaci da se nece moce ziveti u buducnosti...zar mora ova planeta da byde xakun pakken bas svuda i to bas sad..fala bogu da se ima vazno prostora a sad opremanhe moze i kasnije..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back