- Poruka
- 358
Ne verujem u tu priču Čedomira Jovanovića.Trenutno je "vaš" voljeni pic.usti više na liniji NATO
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne verujem u tu priču Čedomira Jovanovića.Trenutno je "vaš" voljeni pic.usti više na liniji NATO
Taman kad se zavrsi zimska olimpijada u kini !Ukrajinski general otkrio mogući datum ruske invazije na Ukrajinu
![]()
Ruski tenkovi i vojnici za samo nekoliko nedelja mogli bi da pređu ukrajinsku granicu i tako izazovu sveopšti sukob u Evropi, tvrdi jedan od najviših kijevskih generala Aleksander Pavljuk.„Datum koji nas brine je 20. februar“, rekao je on.
https://nova.rs/svet/ukrajinski-general-otkrio-moguci-datum-ruske-invazije-na-ukrajinu/?ref=push
Za to ti ne treba Čedo "prašak" samo analiziraj posljednje poteze: uvođenje sankcija Siriji, i "bratskoj" Bjelorusiji, vaspitavanje Dodika,a i ovo slanje Mojisilovića kod pirgavih mi je sumnjivo,da nije u cilju slanja slavne srpske vojske u pomoć NATOu.Ne verujem u tu priču Čedomira Jovanovića.
Nista dok ne pojede gooovna, ponisti secesiju i povuce se iz rsk, pa sudi ludacima tamo.Bravo za Zokija
SAMO PISAJ PO SLEEPING JOE-u ZOKI!![]()
Ironija ba, ironija....Од кад то калифорнијски негроид подноси хладноћи више од Козака
Halabuku dižu ovi nato trudbenici a rata neće biti ako ga ne započne ta alijansa preko "malog cige" koji će u donbasu da pokuša da proda ciglu ...
I na Staljingrad je jurišala vojska u kojoj je bilo vojnika 32 nacije. Na kraju završilo u Berlinu.
Не видим чиме би друго забавили ту свјетину по којекаквим западима ...Halabuku dižu ovi nato trudbenici ...
Kapitulirate? To vam je jedino i preostalo...rata neće biti
ne završilo je u germanskom međunožjuI na Staljingrad je jurišala vojska u kojoj je bilo vojnika 32 nacije. Na kraju završilo u Berlinu.
Taj sajt South Front s kog se informišeš je teroristički.
Rusi bi opet da prave kolonije po Africi.Nece da moze bacuska.Zaustavit ce te crni americki vojnik.
Slabo ti ja razumijem ovako bez teksta.IQ mi je 15.
Taj sajt South Front s kog se informišeš je teroristički.
Naziv južnifront.org potiče od reči Južni Liban (Džnub Lubnan)