Ukrajinska kriza

Šta će se dalje odvijati?

• Rusi samo brane Donbas

glasova: 13 22,8%
  • Rusi uzimaju još neke delove Ukrajine

glasova: 27 47,4%
  • Rusi osvajaju čitavu Ukrajinu

glasova: 11 19,3%
  • Treći svetski rat

glasova: 6 10,5%

• Ukupno glasova
    57
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Генерални секретар НАТО-а Јенс Столтенберг изгубио је осећај за стварност, изјавио је шеф руске дипломатије у обраћању Државној думи.

"Знате, одавно не разматрам његове изјаве. По мени, он је већ изгубио везу са реалношћу“, прокоментарисао је министар речи генералног секретара Алијансе да може бити повећано војно присуство НАТО-а на источном крилу.

Русија примећује да се западне колеге налазе у ратном расположењу, додао је он.

Ukrajinski general otkrio mogući datum ruske invazije na Ukrajinu​

Alexander Pavlyuk

Ruski tenkovi i vojnici za samo nekoliko nedelja mogli bi da pređu ukrajinsku granicu i tako izazovu sveopšti sukob u Evropi, tvrdi jedan od najviših kijevskih generala Aleksander Pavljuk.„Datum koji nas brine je 20. februar“, rekao je on.

https://nova.rs/svet/ukrajinski-general-otkrio-moguci-datum-ruske-invazije-na-ukrajinu/?ref=push

Poslednja izmena:
Генерални секретар НАТО-а Јенс Столтенберг изгубио је осећај за стварност, изјавио је шеф руске дипломатије у обраћању Државној думи.

"Знате, одавно не разматрам његове изјаве. По мени, он је већ изгубио везу са реалношћу“, прокоментарисао је министар речи генералног секретара Алијансе да може бити повећано војно присуство НАТО-а на источном крилу.

Русија примећује да се западне колеге налазе у ратном расположењу, додао је он.
Boldovano nema veze s mozgom, niko ne zeli nikakve ratove, ukljucjuci i hrvatskog Milanovica.

Види, ћелава тј лавићу (без риме молим чланство), нема ту ни к од капитулације, већ треба на време бити уљудан, скренути пажњу и сачувати главе на раменима с' друге стране ливаде.

• Podržavam
Reactions: iig
Boldovano nema veze s mozgom, niko ne zeli nikakve ratove, ukljucjuci i hrvatskog Milanovica.
Наравно да нико не жели Рајка, али видимо колико се дува у тикву ових дана. Грешим ли?
Ко шаље све и свашта? Ко распоређује по Бугарској и и Румунији?
И ко је у посту поменуо Милановића?

Наравно да нико не жели Рајка, али видимо колико се дува у тикву ових дана. Грешим ли?
Ко шаље све и свашта? Ко распоређује по Бугарској и и Румунији?
И ко је у посту поменуо Милановића?
MIlanovica sam ja pomenula jer su hrvatsku ambasadorku u Kijevu napravili na sve i svasta
zbog izjave Milanovica da Hrvatsko boli dzoka za te korumpirane politicare tamo i da ce
na licu mesta povuci hrvatske vojnike.
Mi uopste ne cujemo, ne znamo, kako bas Rumunija i Bugraska reaguju na ove pretnje,
a ne znamo ni kako Madjarska na to reaguje.Jednostavno nam je uskraceno da cujemo sta
te zemlje i njihovi politicari misle. Ili sta recimo Jansha kaze. Cak nemamo pojma ni sta Austria, Italija,
Spanija ima da kaze.

MIlanovica sam ja pomenula jer su hrvatsku ambasadorku u Kijevu napravili na sve i svasta
zbog izjave Milanovica da Hrvatsko boli dzoka za te korumpirane politicare tamo i da ce
na licu mesta povuci hrvatske vojnike.
Mi uopste ne cujemo, ne znamo, kako bas Rumunija i Bugraska reaguju na ove pretnje,
a ne znamo ni kako Madjarska na to reaguje.Jednostavno nam je uskraceno da cujemo sta
te zemlje i njihovi politicari misle. Ili sta recimo Jansha kaze. Cak nemamo pojma ni sta Austria, Italija,
Spanija ima da kaze.
Хрватске војске нема, колико је речено, управо данас.
Како ко реагује је утишано, па ниси мала јбт.
Мислиш да им је драго што могу лако да улете у проблем?

Хрватске војске нема, колико је речено, управо данас.
Како ко реагује је утишано, па ниси мала јбт.
Мислиш да им је драго што могу лако да улете у проблем?
Nisam znala,. aj daj jos neku sliku sharmantnog Lavrova i Putina, odavno ih nismo gledali.

Премијер Хрватске Андреј Пленковић назвао је "бесмислицама” речи председника Зорана Милановића о опозиву војске из НАТО:

"С обзиром на то да у Украјини нема наших војних лица, а контингент стациониран у Пољској се вратио, не знам на коју војску председник мисли када говори о опозиву"

Predsednik hrvatske je vrhovni komadant vojske.

Plenky je prso nacisto hoce da bude veci nacista od samih ukrajinaca z:D

Bravo za Zokija

SAMO PISAJ PO SLEEPING JOE-u ZOKI! :klap:

Nisam znala,. aj daj jos neku sliku sharmantnog Lavrova i Putina, odavno ih nismo gledali.
Ево данашње изјаве:
Премијер Хрватске Андреј Пленковић назвао је "бесмислицама” речи председника Зорана Милановића о опозиву војске из НАТО:

"С обзиром на то да у Украјини нема наших војних лица, а контингент стациониран у Пољској се вратио, не знам на коју војску председник мисли када говори о опозиву"
...колико знаш нисам склон сензационализму, само пренесем инфо.
А за шармантне има овде задужених лица :)

Ево данашње изјаве:

...колико знаш нисам склон сензационализму, само пренесем инфо.
А за шармантне има овде задужених лица :)
Taj usraša je evidentno primio 2500 rubalja da priča gluposti

Nije jedini boljševički agent u regionu, toj voljeni ppicousti će verovatno i sam dati izjavu da su Ukrajinci krivi što su živi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back