- Poruka
- 34.821
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Неће нико урушити "Северный поток". У тих 1200км је уложено много од Немачке, Француске, Холандије...сам "Гаспром" има 51% власништва.
Европи треба енергент, а ако иста та Европа м исли да их САД може огрејати...машала.
Nadam se da si u pravuKoliko je istina da sve poteze Ukrajine vuče Amerika? Tako mi je rekao jedan doktor (lekar) Ukrajinac.
Čak i kad se ukrainske snage poskidaju i uguše po kotlovima nije mi jasno kako Rusija zamišlja da snage Donbasa izvrše protivudar i oslobode osvojenu teritoriju ( teritoriju koju će Ukri probiiti i uzeti slično kao npr. Marinopolj i Slavjansk u prvom ratu ) sem direktno da pošalje svoju vojsku što bi izazvalo reakciju zapada , sankcije i što je najvažnije otkazivanje severnog toka 2. Mislim da je cela akcija usmerena na rušenje severnog toka 2.
Čak i kad se ukrainske snage poskidaju i uguše po kotlovima nije mi jasno kako Rusija zamišlja da snage Donbasa izvrše protivudar i oslobode osvojenu teritoriju ( teritoriju koju će Ukri probiiti i uzeti slično kao npr. Marinopolj i Slavjansk u prvom ratu ) sem direktno da pošalje svoju vojsku što bi izazvalo reakciju zapada , sankcije i što je najvažnije otkazivanje severnog toka 2. Mislim da je cela akcija usmerena na rušenje severnog toka 2.
Па зашто да Немачка зaсeре и изгуби могућност дилера/монополисте.
Наравно. Све је игранка, али Европа дефинитивно треба да се одвоји од "труле сисе"!
Ne znam da li ti je jasno da se Donbas mora braniti i po najveću cenu. To Rusi i Amerikanci odlično znaju. Sada i ti.
Sloba nije shvatao da se Srbija branila u Kninu pa je to veliki nauk baćuškama.
Nisi razumeo , Imperativ Rusije da odbrani Donbas po svaku cenu uzrokuje uključivanje vlastitih snaga što će biti protumačeno kao akt agresije, kršenje međunarodnog prava ..tra la la.. a onda slede pritisci da se obustavi severni tok 2. Cela zamisao je usmerena na to.
Ne, ti nisi razumeo. Rusi moraju PO SVAKU CENU da brane Donbas. Ako treba i ona opcija koju ti pretpostavljaš kao moguću, uključivanje svojih snaga direktno, najdirektnije. A kako će oni to krstiti nije ih briga. Ionako su Parija u tim okvirima. Ništa im neće pomoći da iz toga izađu osim veoma snažnih odgovora Zapadu. Mislim vojnih.
da se Rusija ozbiljnije angažovala, stvari bi bile drugačije..Mariupolj je bio pred padom, ukri su se povukli...a onda je došlo naređenje da se stane...stara taktika JNA za vreme rata u Jugoslaviji...prljave igre se vode između Kremlja i Vašingtona...a ruski narod je moneta za peglanje