Украјинa

• Začetnik teme Začetnik teme Kor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Областе су добиле име захваљујући Ј. Хорвату и ту је прича завршена.
Славоceрбија је бар неколико пута мања по броју становника, тамо такође нема Срба у значајном броју. Укупно је тамо живело до 5.000 људи. Ту се ова српска прича завршава.
Аман човече бројност неке популације није меродавна
за избор имена већ утицај на дешавања.
Владиславић их је итекако имао.

П.С. Две територијалне јединице назване по Србима а они
су како ти тврдиш минорна појава.

Наталија Поклонска има српске корене из Славеносрбије https://mitrovica.info/natalija-pok...ne-u-sremu-obisla-frusku-goru-i-odusevila-se/

Natalia_Poklonskaya_August_2015_-_2 (4).jpg

@Q. in perpetuum hibernum @Boris T @psmaniac

Prilozi

• Natalia_Poklonskaya_August_2015_-_2 (4).jpg
    Natalia_Poklonskaya_August_2015_-_2 (4).jpg
    108,6 KB · Pregleda: 3
Poslednja izmena:
Аман човече бројност неке популације није меродавна
за избор имена већ утицај на дешавања.
Владиславић их је итекако имао.

П.С. Две територијалне јединице назване по Србима а они
су како ти тврдиш минорна појава.
Па, војне колоније православних граничара су још једна идеја настала на захтев Петра Великог и усмерена на насељавање руских пограничних подручја граничарима из Аустрије. То је била првобитна идеја. У Санкт Петербургу су Хорват и његови официри представили нови „пројекат” који је задивио машту царице Јелисавете Петровне. Хорват обећао је да ће формирати четири пука од 10.000 Срба. Хорват је обећао да ће формирати четири пука од 10.000 Срба. И то је то . Даље, како говоре руски архиви, тe бројни Срби су одсутни.

Па, војне колоније православних граничара су још једна идеја настала на захтев Петра Великог и усмерена на насељавање руских пограничних подручја граничарима из Аустрије. То је била првобитна идеја. У Санкт Петербургу су Хорват и његови официри представили нови „пројекат” који је задивио машту царице Јелисавете Петровне. Хорват обећао је да ће формирати четири пука од 10.000 Срба. Хорват је обећао да ће формирати четири пука од 10.000 Срба. И то је то . Даље, како говоре руски архиви, тe бројни Срби су одсутни.
Шта си се ухватио тог Хорвата?
Има ваљда утицајнији Србин од њега?
https://sr.m.wikipedia.org/sr-ec/Сава_Владиславић_Рагузински

Поклонскаја је позната по томе што често мења своју домовину - Украјину, Русију, Србију, сутра ће можда бити и Англосаксонка

Поклонскаја је позната по томе што често мења своју домовину - Украјину, Русију, Србију, сутра ће можда бити и Англосаксонка
Ти јој кажи ко су јој били преци мутанту бугарско-чешки русомрзачки. Кад научиш њу, онда кажи мени ко су били моји. 😆

Шта си се ухватио тог Хорвата?
Има ваљда утицајнији Србин од њега?
https://sr.m.wikipedia.org/sr-ec/Сава_Владиславић_Рагузински
Па тема је Украјина , а притом је и сам @Кришна постављао клипове о Новој Србији (невезано за историјске чињенице, као што сам већ доказао) а и ти си лупетао безвезе - сад видим да хоћете да променити тему на Србе на руском царском двору.

Па тема је Украјина , а притом је и сам @Кришна постављао клипове о Новој Србији а и ти си лупетао безвезе - сад видим да хоћете да променити тему на Србе на руском царском двору.
Еботе с ким ја комуницирам, нисам нормалан.

Ти јој кажи ко су јој били преци мутанту бугарско-чешки русомрзачки. Кад научиш њу, онда кажи мени ко су били моји. 😆
Није битно да ли сам чешко-бугарски мутант - битно је да је опет на форуму демантована твоја лаж и јефтина манипулација о српским оснивачима у Русији. Амин

Није битно да ли сам чешко-бугарски мутант - битно је да је опет на форуму демантована твоја лаж и јефтина манипулација о српским оснивачима у Русији. Амин
Све што си показао овде је анти-српски шовинизам проткан русофобијом, по обичају. Јуче сам те скинуо са игнора након неколико месеци и преварио сам се. Враћам те на игнор и не пиши ми више реплике!

Све што си показао овде је анти-српски шовинизам проткан русофобијом, по обичају. Јуче сам те скинуо са игнора након неколико месеци и преварио сам се. Враћам те на игнор и не пиши ми више реплике!
Мени не смета ни антисрпство ни русофобија али да ме зајебава
и прави се луд а потрошио сам своје време на комуникацију са њим,
е то не може.

Да ли су ти сви остали аргументи пали у воду, да сада дајеш Поклонску као српско-украјинску генетску везу? Јеси ли ти уопште нормалан?

Мени не смета ни антисрпство ни русофобија али да ме зајебава
и прави се луд а потрошио сам своје време на комуникацију са њим,
е то не може.
Да, има и тога пуно код њега. Приметио сам поодавно да кад му побијеш доказима црно на бело нешто што је написао, он просто игнорише те чињенице и наставља возити по своме. То је радио мени, Славену/Персиди и још неким форумашима.

Да, има и тога пуно код њега. Приметио сам поодавно да кад му побијеш доказима црно на бело нешто што је написао, он просто игнорише те чињенице и наставља возити по своме. То је радио мени, Славену/Персиди и још неким форумашима.
А где си побио моје аргументе? Која тема? Ова тема очигледно није....

Ајде реци ми како пружање доказа из руских архива (у овом случају), који побијају твоју тезу, може значити антисрпство и русофобију?

Ako je srpskog porekla na istoku Ukrajine, zašto si složenost njena 3 identiteta predstavio kao nasumično menjanje domovine i rekao da je Britanija sledeća?

Back