Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.261
Izgleda da su Rusima stigle friške rakete.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda da su Rusima stigle friške rakete.
Rusi uzvraćaju sa bombom.Ukrajinci u ovo vruće vrijeme časte Ruse sa Hell-om.
Pogledajte prilog 1189443
Пошто си ти војно лице....."рекнидер ми" у чему је фора са овом "Ховицер" М-777 хаубицом у односу на нашу Д-30 ? Знам да је наша у мањем калибру ( 122 мм ) али ме занима по чему је америчка боља. Ваљда за обе рачунарско одељење мора да израчуна елементе гађања. А могу да имају и рачунарске компијутере на себи. То сам сликао 2014. на неком војном скупу у Ужицу.Совјетски топови и хаубице користе клинасти затварач за забрављивање цеви а самим тим и месингане или челичне чауре тј дводелни метак
Амерчке користе завојне затвараче и барутна пуњења без металне чауре.
Они метални контејнери на снимку су ти барутна пуњења у којима су смештене вреће са барутом. Исти систем метка преузет још од првих м101 155мм хаубица.
Упоредите слике из прилога телетабиси па и даље тврдите да је 122мм хаубица на снимку
Вама глупанима и незналицама треба забранити да коментаришете о оруђима јер не поседујете ни елементарно знање о истима.
Plan je ocigledno propao.Ako se dobro sjecam jos 2015. im je plan bio da obuce i opreme cijelu vojsku za ratovanje sa i protiv dronova.
Зато што је америчка и добра рекламаПошто си ти војно лице....."рекнидер ми" у чему је фора са овом "Ховицер" М-777 хаубицом у односу на нашу Д-30 ? Знам да је наша у мањем калибру ( 122 мм ) али ме занима по чему је америчка боља. Ваљда за обе рачунарско одељење мора да израчуна елементе гађања. А могу да имају и рачунарске компијутере на себи. То сам сликао 2014. на неком војном скупу у Ужицу.
Pogledajte prilog 1189464
Па и сам Порошенко је изјавио да преговоре у Минску никад нису узимали за озбиљно већ су само куповали време да се наоружају и припреме за рат...stariji video šokantne izjave zelenskog iz 2019, ispada da su ukrajinske vlasti spremale vojno rešenje za pobunjene regione
Sta kazu krece ofanziva .. Kakva crna ofanziva satrat će ih ako krenuIz reona Hersonskog stiže kratka snimka.
Те укроофанзиве служе за увесељавање НАТО гоја, и заврше се прије но што су почеле.Sta kazu krece ofanziva .. Kakva crna ofanziva satrat će ih ako krenu