Ukrajina - vojne vesti, mape, slike, snimci, analize, mišljenja

koliko ima izlaza iz te fabrike?

kao da ih ima stotinu, pa stalno neko izlazi nekud.

pozatvaraj izlaze , ostavi jedan i cekaj
Мислим да су ови прошли филтрацију.Чињеница је да се још нико није провукоо из обруча а да га Руси нису прегледали, када кажем прегледали мислим скинули до гаћа, јер би се већ хвалили на украјинској страни.Просто нема повољног сценарија за азовце доле.

Оно дјелује да траје пуно али сам град је упао негдје око 7 марта чини ми се у окружење, од тада се воде борбе за град, да би се поптуно очистио до 20 априла, када окружују комплекс челичане.Челичана је од тада неких 15-ак дана под ватром уз стална пропуштања цивила ,сваки дан има одређен период када се не рока стим да је простор све ужи за манервисање вани јер све више челичана личи на спржену пољану а све мање на челичану.

Руска фрегата запаљена код острва Змејни - медији...

...Са сателита су биле фотографије пожара на броду у Црном мору. Руска фрегата Адмирал Макаров била је у том подручју у време инцидента...

...На броду је дошло до експлозије праћене пожаром. Информација о пожару на броду појавила се на друштвеним мрежама 5. маја.
Непријатељска летелица кружи над овим подручјем Црног мора, спасилачки бродови са Крима су притекли у помоћ броду.

Borbe u selima Serebrjanka i Belogorovka. Rusi pokušavaju da pridju Lisičansku s ledja.

Prilozi

• IMG_20220506_153633_039.jpg
    IMG_20220506_153633_039.jpg
    53,3 KB · Pregleda: 1

РУСИ УНИШТАВАЈУ УКРАЈИНЦЕ У ПРАВЦУ ИЗЈУМА: Група ”Храбри” заробила оклопни транспортер пун оружја! (ФОТО)​

06-05-2022 13:29
Руска војска наставља уништавање Оружаних снага Украјине у правцу Изјума.

Фото:

Овога пута, борци групе „Храбри“ заробили су непријатељски оклопни транспортер са гомилом оружја у области Харкова.

https://t.me/RVvoenkor/11028?single

🗣 Губернатор Белгородске области Русије саопштио је да је евакуисано село Нехотејевка на граници са Украјином.

🎯 Протекле недеље село је било мета напада украјинске војске. Том приликом било је оштећено пет кућа.

👉 Најновије вести — rs.sputniknews.com

Back