Ukrajina - vojne vesti, mape, slike, snimci, analize, mišljenja

Ја имам некакав чудан осјећај да ће након што заузму територију Донбаса Руси преговарати.
На југу су узели једну озбиљну парцелу која повезује Крим и Донбас.

Мислим да су тога свјесни и Украјинци.Шта после?Да ли је могуће да се заустави рат?Тешко без уништавања и потпуног колапса укро снага.
Међутим многи обећавају добићете свега само наставите.Колико ће моћи издржати овај темпо Украјинци?
Русија више практично и не гађа Кијев како би могла, да врши притисак, зграду Владе, Парламента, Предсједника , па вила овог па вила оног...:think:
Па електро мрежу па осталу цивилну инфратруктуру везану за промет и слично.Када нестане мета гађаће старе мете по 10 пута као и НАТО пакт код нас па онда индустрија, па фабрике за ово за оно под паролом да раде за војску.Мета никада неће нестати.Док не устане украјински народ и каже доста.

Izjum front. Identifikovan pravac snabdevanja Ukropa. SOF odradio.
FSeExtmXEAAMyDQ
FSeExt_WQAAIlXT
FSeExuYXsAM_D0b

Русија води овај рат као да хоће свесно да га изгуби или као да хоће да се игра рата. Трећег нема. Извели су све родове војске као кад пустиш кера сат времена на истрчавање, тј. да ради шта хоће по ливади без икаквог плана и циља.

Русија води овај рат као да хоће свесно да га изгуби или као да хоће да се игра рата. Трећег нема. Извели су све родове војске као кад пустиш кера сат времена на истрчавање, тј. да ради шта хоће по ливади без икаквог плана и циља.
20220511_135847.png

Када ће народ да схвати, они не умеју боље од овога. Није им једна рука везана, ово је максимум. Тј. могли би да употребе нуклеарно оружје, ето имају још тај адут.

I tu bi dobili bobana :cepanje:

Или би добили бобана или би свет нестао. Без нуклеарки, они би конвенционални рат изгубили и од другог ешалона НАТО, Пољака, Укра и Финаца. Не би морали ови тешкаши ни да се укључују.

Back