This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Погрешно синсхватио.Значи, по теби, ако користе масовне ваздушне нападе онда ће нпр. Енглеска или Америка да се укључи у рат. Али зато ако користе масовне ракетне нападе онда неће ? Или сам те ја погрешно схватио. Нешто ми то не иде заједно са логиком.
S 400 predviđen je za svašta šta leti.Ma jok mani se Ukro izvora oni su u ratnom modu, lažu, petljaju.Nema potrebe da S400 bude u Lugansku kada on iz Rusije pokriva dobar dio Ukrajine.Takav PVO nije predvidjen za prvu liniju već kada bi se neko usudio krenuti dublje avionom ka Rusiji.Ne sumnjam da će neka kamikaza u niskom letu do kraja rata probati napasti i Moskvu.
Odesu cesto klepaju zadnjih par dana .. Mora da se priprema teren za ulazak trupa ..
ukrajina ne postoji;S 400 predviđen je za svašta šta leti.
Doseg mu ovisi o raketama koje koristi..
Zašto ne bi bio u Ukraini??
Ma razumijem da toga ima more sto mi ne vidimo. Nadam se samo da moji strahovi nijesu opravdani a mislim da im itekako ima mjesta ako cemo biti posteni.А шта ако имају реална оперативна сазнања да ће се неко укључити у рат?
Није бесплатна западна војна помоћ па врв.рачунају и економско исцрпљивање запада итд.
Многи фактори утичу у процесу доношења доктрине оружане борбе.
Па ако нису очистили генераштаб и службе безбедности од тог ссср комунистичког олоша страхови су сасвим оправдани.Ma razumijem da toga ima more sto mi ne vidimo. Nadam se samo da moji strahovi nijesu opravdani a mislim da im itekako ima mjesta ako cemo biti posteni.
Na Krimu jeste a u Ukrajini nijeS 400 predviđen je za svašta šta leti.
Doseg mu ovisi o raketama koje koristi..
Zašto ne bi bio u Ukraini??
Cek ovi i dalje stoje pored vozila,ne kapiram koja je to obuka o cemu se ovde radi??Da oni ne pobegnu nego nonsalatno se krecu ko koga ovde??Osamuceni lil?
osamuceni, opilo ih ''slava ukra'', ovih sto navijaju iz pozadineCek ovi i dalje stoje pored vozila,ne kapiram koja je to obuka o cemu se ovde radi??Da oni ne pobegnu nego nonsalatno se krecu ko koga ovde??Osamuceni lil?
Gledam po ko zna koji put i ne kapiram,ponasaju se kao da se nista ne desava,onaj i dalje stoji na vozilu,ko drogiraniosamuceni, opilo ih ''slava ukra'', ovih sto navijaju iz pozadine
sada ti je valjda jasno sta znaci ''topovsko meso'' - ''ukra meso'' od sada; onda im preostaje samod a se izivljavaju i sakate zarobljenike, regrutuju zene, a cro ndh da cuva dezertere koji imaju para da plate
Kako reko, ovo je video za obuku, sta ne treba ciniti s jedne strane a sta treba sa druge tj. kako se izvodi zasjeda sa navodjenim raketama.Cek ovi i dalje stoje pored vozila,ne kapiram koja je to obuka o cemu se ovde radi??Da oni ne pobegnu nego nonsalatno se krecu ko koga ovde??Osamuceni lil?
Neznaju za atomski sleva??Ovo je video za nastavu.
Stvari treba uciti i uvjezbavati. Jedno je znati a drugo i raditi kako i kad treba.Neznaju za atomski sleva??
otkud znas da nisu drigrani? vidis da su pogoodjeni, neki zapomazu, a ovaj bi da im pomogne, pa pogode i njegaGledam po ko zna koji put i ne kapiram,ponasaju se kao da se nista ne desava,onaj i dalje stoji na vozilu,ko drogirani
To da ali ovde je izgleda sok,krene u normalnom pravcu pa stane pa se vrati i kraj.U ovakvim situacijama iskustvo zlata vredi.Stvari treba uciti i uvjezbavati. Jedno je znati a drugo i raditi kako i kad treba.
Mi imamo prirodan nagon da odma priskocimo u pomoc svojima. A onda dolazi druga eksplozija.
Meni izgleda da prilecu drugi sa strane nakon sto je prva ove sa OTa pobacala.To da ali ovde je izgleda sok,krene u normalnom pravcu pa stane pa se vrati i kraj
Ovo lici na BOV,za divno cudo i nema tako los oklopMeni izgleda da prilecu drugi sa strane nakon sto je prva ove sa OTa pobacala.