Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.126
Kažu, ruska delegacija u poseti Iranu u centru za istraživanje i obuku dronova
Amerikanci prate satelitom
Amerikanci prate satelitom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ukrajina nema S400 a Rusi su ga do sada bukvalno jednom koristili srušili ukrajinski avion.S400 nije sistem koji štiti prvu liniju naprotiv obično pokriva po dubini širi pojas.Koji zaeb, zbog kupovine sustava koji ni helikopter ne može oboriti, da ne pišem kako ga uništavaju u Ukrajini sa jeftinim vbr-om, popiti sankcije.
Uništena je ruska baterija S400 kod Luganska nedavno.Ukrajina nema S400 a Rusi su ga do sada bukvalno jednom koristili srušili ukrajinski avion.S400 nije sistem koji štiti prvu liniju naprotiv obično pokriva po dubini širi pojas.
362 brigade su već potpuno uništene, broječi što pišete.Kazu moji izvori da je 115 mehanizovana brigada Ukropa dozivela totalnu terminaciju.
Vise ne postoji
600+ mrtvih
️The 115th mechanized brigade of the Armed Forces of Ukraine in the Seversk direction was actually destroyed, over the past two days their losses amounted to more than 600 people, the Russian Defense Ministry reports.
Da skroz nejasno i priglupo od prvog dana. Ko i mi sa JNA na pocetku, glupost za gluposti. Dje se sprdnje moglo proci, postajalo je nemoguce bes zbog ovakvi promasaja.sada idu prema sredini i zapadne ukraine
rekao sam puno puta moraju Rusi minimum 500000 vojnika jos modilizirati
da samo sto Srbi nisu imali preko 50000 tenkova i preko 150000 vojnih vozilaDa skroz nejasno i priglupo od prvog dana. Ko i mi sa JNA na pocetku, glupost za gluposti. Dje se sprdnje moglo proci, postajalo je nemoguce bes zbog ovakvi promasaja.
Ko i kod nas uvijek jedno te isto LAKO CEMO. Qurac je ista lako.
Uništena je ruska baterija S400 kod Luganska nedavno.
Nijesu imali ali i ono sto je bilo nije iskoristeno kako treba i u skladu sa vremenskim ogranicenjima.da samo sto Srbi nisu imali preko 50000 tenkova i preko 150000 vojnih vozila
a pogotovo 10000 nuklearnih glava