Ukrajina upala u Rusiju

Ja ne znam ko im je planirao akciju ali je kao terorista naučio samo uzlijetanje aviona. Slijetanja svakako nema.
idu na sve ili nista, ocekujemo napad na nuklearke, nemacka vec zabranjuje svaku novu vojnu pomoc, i jos tramp da zasedne, oni nece imati za vojsku ama bas nista, te zato ja kazem da se bezi, slede samoubilacki napadi, ovo su poslednji trzaji nekad jake ukrajinske armije koju zapad sada ostavlja da je rusi dokrajce, zimu svakako ne mogu da prezive

РАСУЛО У УКРАЈИНСКОЈ ВОЈСЦИ: Неки су и без хране и воде – најгори ужаси рата…

idu na sve ili nista, ocekujemo napad na nuklearke, nemacka vec zabranjuje svaku novu vojnu pomoc, i jos tramp da zasedne, oni nece imati za vojsku ama bas nista, te zato ja kazem da se bezi, slede samoubilacki napadi

РАСУЛО У УКРАЈИНСКОЈ ВОЈСЦИ: Неки су и без хране и воде – најгори ужаси рата…

Neće napasti nuklearke, nisu ludi da to rade sami u svom komšiluku ali da će im Rusi ovo debelo naplatiti sigurno je.

Svaki dan u većim gradovima Ukrajine po desetak sahrana vojnika.
Hitler je napao Rusiju sa 4 miliona vojnika pa nisu uspjeli a da će ova šaka jada od nacista...

ako su u bezizlazu onda hoce, ja da sam na njihovom mestu, upravo bih to uradio, sta drugo mogu?
Sada su razbijeni na male grupe, odjeljenja. Vjerovatno na početku ni sami nisu bili svjesni situacije u koju mogu upasti.

Ovo je najbesmislenije stradanje nele vojske ikada u istoriji razovanja. Zamisli ti kad ti neko kao pomoć pošalje krematorijume da spaljuješ svoje vojnike?

Pa taj što ti oh šalje je pravi neprijatelj a ne Rusija.

Sada su razbijeni na male grupe, odjeljenja. Vjerovatno na početku ni sami nisu bili svjesni situacije u koju mogu upasti.

Ovo je najbesmislenije stradanje nele vojske ikada u istoriji razovanja. Zamisli ti kad ti neko kao pomoć pošalje krematorijume da spaljuješ svoje vojnike?

Pa taj što ti oh šalje je pravi neprijatelj a ne Rusija.
pa salju ih u samobilacke diverzantske pohode, sutra ce imati opravdanje zasto im vojno vise ne pomazu, jer nemaju vojske koju bi pomogli, f16 cekaju pilote, traze penzionere sa zapada da pilotiraju sa njima jer nema ko drugi

ako su u bezizlazu onda hoce, ja da sam na njihovom mestu, upravo bih to uradio, sta drugo mogu?

Vi ste skrenuli u nagađanja... jedan kaže "ma hoće", drugi "nema šanse, neće", pa opet ovaj "nemaju druge...", pa onaj "ama neće...".

To je prilično neozbiljno, zar ne.

Ukrajinci nemaju interesa da napadaju nuklearke, da imaju, to bi sigurno do sada već radili.

Mislim da je ovaj upad jedno veliko olakšanje za NATO. Cela Evropa se panično naoružavala iz nekog straha od Rusa i sad kad su videli da je tamo bukvalno sve prazno od vojske, pretpostavljam da im je mnogo lakše. NATO kad bi krenuo na Rusiju, mislim da bi bez otpora mogao da dođe do Tokija. Naravno, to se neće desiti jer bi Putin odma počeo da baca nuklearke ali ako se gleda čisto konvencionalna vojska, deluje kao da ne stoje baš najbolje. Naravno, ni Ukrajinci nisu ništa bolji pa to ne mogu da iskoriste, ali svakako gledamo jedan neočekivan razvoj situacije.

Vi ste skrenuli u nagađanja... jedan kaže "ma hoće", drugi "nema šanse, neće", pa opet ovaj "nemaju druge...", pa onaj "ama neće...".

Ukrajinci nemaju interesa da napadaju nuklearke, da imaju, to bi sigurno do sada već radili.

Mislim da je ovaj upad jedno veliko olakšanje za NATO. Cela Evropa se panično naoružavala iz nekog straha od Rusa i sad kad su videli da je tamo bukvalno sve prazno od vojske, pretpostavljam da im je mnogo lakše. NATO kad bi krenuo na Rusiju, mislim da bi bez otpora mogao da dođe do Tokija. Naravno, to se neće desiti jer bi Putin odma počeo da baca nuklearke ali ako se gleda čisto konvencionalna vojska, deluje kao da ne stoje baš najbolje. Naravno, ni Ukrajinci nisu ništa bolji pa to ne mogu da iskoriste, ali svakako gledamo jedan neočekivan razvoj situacije.
Svako ko zna bilo sta o zivotu, i koji je bio deo nekog, i najmanjeg kolektiva gde vodja vlada autoritetom koji zasniva na strahu i sili; zna zasto su takvi sistemi potpuni raspad, i da se ruse u potpunosti, na duze staze. Rusija je u potpunosti takav sistem..

Znaci svako od ljudi koji su prosli nesto u zivotu ce ti reci sve o mrznji koju svaki clan oseca prema vodji koji zasniva autoritet na strahu. Reci ce ti zasto su debilni sistemi oni gde se secu glave posle neke greske. Oni koji ce ti do detalja reci zasto je bas vodja najzasluzniji za tu gresku, cak i kada konkretnu gresku napravi neko ko je na desetoj lestvici moci od njega. Postoji sistemski razlog zasto se prave te greske u takvom sistemu, i zasto ih je mnooogo vise nego u sistemima koji nisu takvi.

Naravno, ovi koji nemaju pojma o zivotu, i koji su celog zivota bili drzavni paraziti koje je i bolela patka kakav je sistem u kojem rade, oni se loze na te idiotske recenice 'E sada vam je kraj', i 'E sada kada ste napali medveda, videcete', i ostale SF price za malu decu.

To su isti oni bolidi koji su jedva docekali bombardovanje recenicama 'E odlicno, sada ce Siptari da vide'.

Moroni, potpuni.

Svako ko zna bilo sta o zivotu, i koji je bio deo nekog, i najmanjeg kolektiva gde vodja vlada autoritetom koji zasniva na strahu i sili; zna zasto su takvi sistemi potpuni raspad, i da se ruse u potpunosti, na duze staze. Rusija je u potpunosti takav sistem..

Znaci svako od ljudi koji su prosli nesto u zivotu ce ti reci sve o mrznji koju svaki clan oseca prema vodji koji zasniva autoritet na strahu. Reci ce ti zasto su debilni sistemi oni gde se secu glave posle neke greske. Oni koji ce ti do detalja reci zasto je bas vodja najzasluzniji za tu gresku, cak i kada konkretnu gresku napravi neko ko je na desetoj lestvici moci od njega. Postoji sistemski razlog zasto se prave te greske u takvom sistemu, i zasto ih je mnooogo vise nego u sistemima koji nisu takvi.

Naravno, ovi koji nemaju pojma o zivotu, i koji su celog zivota bili drzavni paraziti koje je i bolela patka kakav je sistem u kojem rade, oni se loze na te idiotske recenice 'E sada vam je kraj', i 'E sada kada ste napali medveda, videcete', i ostale SF price za malu decu.
vazi

ja sam rekao da bih je ja gadjao, i gledao da je ne promasim ako bi mi izginili svi saborci i pozadina kukala da nema struje, hrane - naravno da bih napravio apokalipsu i pokrenuo masovnu migraciju za kraj rata, ako ratovati vise nema smisla, sta mi drugo preostaje? e, kako ja razmisljam, sigurno razmislja i dosta ukrajinaca, ali rusi ne gadjaju sami sebe, oni drze nuklearku od pocetka, ukre njih gadjaju

pa ko gadja dronovima, ako rusi cuvaju zaporosku? pijani rusi gadjaju sami sebe, svoje trupe u zaporoskoj nuklearki? [sami sebi su i severni tok eksplodirali? - vlasnitvo je po pola sa svabama, da se podsetimo samo.]
dakle, ne nagadjamo, nego citamo, i to je i razlog upada u kursku oblast [dobices link, ako treba i za to]

Also, the International Atomic Energy Agency (IAEA) has issued new warnings and concerns over the situation at Ukraine’s Zaporizhzhia nuclear power plant, which since early in the war has been occupied by Russian troops and authorities. The IAEA warned the safety of the complex is "deteriorating" following a nearby weekend drone strike

Zaporizhzhia Nuclear Plant Suffers Drone Attack

IAEA officials on site report the fresh damage "seemed to have been caused by a drone equipped with an explosive payload"...

Poslednja izmena:
sad sam procitao i ovaj tekst
nista ukre nisu ostvarile, potez ocajnika

Kursk: Invasion, Outbreak Of War, Distraction, Pawn?

Ukraine’s attack in the Kursk region is prompting Western media and 'experts' to make statements that have nothing to do with reality. It will fail...

The question of whether they would give up Crimea, Donbass, Kherson and Zaporizhia in order to achieve peace is not really an issue. 90% answer ‘yes’. Western media report 25% to 45%. It is worth remembering that as recently as December, the remnants of the Ukrainian middle class still largely assumed that they would be able to win the war. There is nothing left of this optimism.

Ne znam kakve koristi imaju Ukrajinci od ulaženja u Kursku oblasti dok su Rusi na ulazu u Pokrovsk i na ivici da stave Ukrajince u "kotao", tj da ih okruže u Donbasu sa svih strana i pokrenu masovnu predaju.

Ono što jeste činjenica da je Kurska operacija propust Ruske službe, neočekivan. Očajnički potez za PR u zapadnom svetu kako je Ukrajinska vojska toliko jaka da ulazi u neprijateljski teritoriji dok su na ivici kolapsa na glavnom frontu.

🇷🇺🇺🇦❗️Planirani napad ukrajinskih oružanih snaga na nuklearne elektrane Kursk i Zaporožje nadgledaju zapadne obavještajne agencije, uglavnom Britanije

Veliki broj zapadnih novinara okupio se u Sumiju i Zaporožju u vrijeme priprema Kijeva za napad na nuklearne elektrane Kursk i Zaporožje" -:intel Z

To će reći da oni Kadirov treba svoje munđose slati na City of London, a ne Ukr
Jel to potvrdila Zaharova ili ne

Na osnovu cega zakljucujes da ce ih Rusi odatle uskoro isterati?
pa nece ih terati, tu ce svi da ostanu, samo otseceni od snabdevanja, podrske, vazno je da su locirani... mozda ce da prave neki ekspriment sad sa njima, sta znam ja, ali tu gde su, tu ostavljaju kosti

ali ajde osvojili su veruj slobodno, sad ko ce da im dopremi hranu vodu, gorivo, jel imaju jos vozila? jel im rade telefoni, sta kazu, kako napreduje operacija? jel ce sad da zive u tim selima? preko kod mosta ce oni da idu?

rysi ce samo da ih monitoruju, i na tenane da stezu dok ih ne udave, nece ih upste terati odatle, tu su gde su, zadrzavaju ruysku teritoriju do daljnjeg kako su sami odlucili, tj., zelenski, samo da bi imali bafer zonu, moraju da budu povezani sa ukrajinom, i sad je tu pitanje, jesu li, i da li ce biti i koliko dugo

Ukraine Destroys 3rd Bridge In Russia's Kursk, Zelensky Stresses He'll Keep Territory

Final goal is "buffer zone," the Ukrainian leader says.

Poslednja izmena:
Neće napasti nuklearke, nisu ludi da to rade sami u svom komšiluku ali da će im Rusi ovo debelo naplatiti sigurno je.

Svaki dan u većim gradovima Ukrajine po desetak sahrana vojnika.
Hitler je napao Rusiju sa 4 miliona vojnika pa nisu uspjeli a da će ova šaka jada od nacista...
Black Rock dostavio Ukraincima veliki broj pokretnih krematorijuma posto im je zabranio da sahranjuju mrtve vojnike
na zemlji zabranio Ukraincima da sahranjuju mrtve na zemlji koju sada poseduje ta Americka kompanija.
:)

Back