Ukrajina u šoku: Tramp im već pljusnuo plan za okončanje rata

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ukrjainu je tri put umanjila klintonova amerika, tj demokratska.

tramp ce poksuati sto manje bolno po ukrjainu da sanira kobne budalastine demokrata, koji su krenuli da unisterusiju cime bi unistili planetu...

aliniej rusiaj sisala veslo da posle tri godine rata protivcitavog nata milijardi aviona kamiona , pa i yrtava ogromnih da sada eto nesto vleiko odstupi od svojih zahtevaradi trampa... nije n itrampcudotvorac...

UKRAJINA NE MOZE U NATO MOJ BATO

eto zato! za vjek vjekova.
Тако је капетане!

Tim Donalda Trampa, koji je proglasio pobedu na američkim predsedničkim izborima, već je prosledio Ukrajini svoj plan za okončanje rata, saznaje Volstrit džurnal.
Novo-stari predsednik SAD, pozat po izjavama da će okončati rat ako ponovo uđe u Belu kuću, prema tvrdnjama tog američkog lista, već je krenuo u akciju i zvaničnom Kijevu je prosleđen plan.On predviđa, kako se prenosi, najpre zamrzavanje sukoba u Ukrajini i nove isporuke oružja u zamenu za obećanje Kijeva da se privremeno neće pridružiti NATO-u

.Kako navodi dalje Volstrit džurnal pozivajući se na svoje izvore, taj mirovni plan podrazumeva stvaranje demilitarizovane zone na liniji kontakta i sastoji se od tri tačke:

1. Sadašnja linija fronta je zamrznuta, na njoj se stvara demilitarizovana zona (još uvek nije jasno koja će treća država ili međunarodna organizacija obezbediti njenu bezbednost);
2. Ukrajina odustaje od planova za ulazak u NATO još najmanje 20 godina;
3. Zbog toga će SAD nastaviti da snabdevaju Ukrajinu oružjem.

Izvori VSJ su naglasili da Tramp još nije odobrio konkretan plan za okončanje rata u Ukrajini, već da je reč o prvim koracima koje je načinila prelazna administracija na čelu s novim predsednikom SAD.link

Ala ce Volodimir da se ukaki.

Оће, оће, али јуче. :D

Pazi ovu ideju. Da se Tramp i Si Đin Ping dogovore o podeli Rusije. Dve velike sile su dovoljne svetu, Rusija je tu samo kao neko smetalo. Uvek je treći višak, zar ne? I onda bi ovaj evropski deo Rusije postala Ukrajina, a ovaj sibirski deo Kina. I svi srećni. Šta misliš? ;)

Ti stricnjaci koji za Mizesa kazu da se nije razumeo u ekonomiju, mogu samo da budu analfabete i besmislicari.

To nije samo ekonomija, vec i socijalogija, psihologija, i najbolje objasnjenje drustva ikada.

Cak i danas ima jako malo ljudi koji danas razumeju ono sto je veliki Mizes razumeo jos pre 100 godina.

Cak su se i moderni Austrijanci uhvatili u to blato da se prepucavaju sa modernim neokejns tipovima pomocu njihovih termina.

Cak i kod njih ima manje dedukcije nego kod Mizesa, pa ekonomija danas, kada cak i moderni Austrijanci imaju manje dedukcije, jako puno pati od tih nedostataka deduktivnih objasnjenja.

Ne znam sta znaci 'totalitarni individualizam', to je verovatno neki pogrdan termin za Ajn Rand i njene ideje.
А јел Мизес био религиозан?

Pazi ovu ideju. Da se Tramp i Si Đin Ping dogovore o podeli Rusije. Dve velike sile su dovoljne svetu, Rusija je tu samo kao neko smetalo. Uvek je treći višak, zar ne? I onda bi ovaj evropski deo Rusije postala Ukrajina, a ovaj sibirski deo Kina. I svi srećni. Šta misliš?
tvoja buala[tina je nenadhebiva

Pazi ovu ideju. Da se Tramp i Si Đin Ping dogovore o podeli Rusije. Dve velike sile su dovoljne svetu, Rusija je tu samo kao neko smetalo. Uvek je treći višak, zar ne? I onda bi ovaj evropski deo Rusije postala Ukrajina, a ovaj sibirski deo Kina. I svi srećni. Šta misliš? ;)
dobra ta tvoja droga, a jel ces da das i nama malo da haluciniramo?
rusija ce da vlada celim svetom, pazi sta sam ti rekao, i to za nasih zivota, jer ima najjace oruzje, HAJPERSANIK, ameri videh nesto ispalamudise, ali to nije hajper, samo postize hajper brzine u slobodnom padu

samo gledaj sada uslove ko ce da diktira u ukrajini. o sve ce ti biti jasno

А јел Мизес био религиозан?
Potpuno nebitno za bilo sta ovde.

I Ron Pol je religiozan.

Ti u svojoj kuci budi i religiozan, i osnuj sektu ako hoces, i izbaci me iz svoje kuce ako ti se ne svidja sto sam ateista.

Samo i meni daj to isto pravo da radim u svojoj kuci sta hocu, i da ja kao ateista isteram tebe, jer mi se ne svidja sto si religiozan.

Pazi kada je puno realnije da se dogovore i podele US na kineski i ruski deo

Kako navodi dalje Volstrit džurnal pozivajući se na svoje izvore, taj mirovni plan podrazumeva stvaranje demilitarizovane zone na liniji kontakta i sastoji se od tri tačke:

1. Sadašnja linija fronta je zamrznuta, na njoj se stvara demilitarizovana zona (još uvek nije jasno koja će treća država ili međunarodna organizacija obezbediti njenu bezbednost);
2. Ukrajina odustaje od planova za ulazak u NATO još najmanje 20 godina;
3. Zbog toga će SAD nastaviti da snabdevaju Ukrajinu oružjem.
За Русе има смисла да прихвате само прву тачку, и то само под условом да су друге две потпуно другачије. Неослобођени део Украјине треба да буде демилитаризован, под надзором Руса, без војних и политичких веза са западом, да врати руски језик да буде званични, да врати статус Украјинској православној цркви...

Potpuno nebitno za bilo sta ovde.

I Ron Pol je religiozan.

Ti u svojoj kuci budi i religiozan, i osnuj sektu ako hoces, i izbaci me iz svoje kuce ako ti se ne svidja sto sam ateista.

Samo i meni daj to isto pravo da radim u svojoj kuci sta hocu, i da ja kao ateista isteram tebe, jer mi se ne svidja sto si religiozan.
Разумем ја твоју филозофију. Тотални индивидуализам. Не слажем се, али разумем.

Али, кад смо код економије, тврдња о небитности ресурса за исту је погрешна.
Мислим да и пракса то доказује.

To za resurse je posebna prica, i nije taj kontakst, ali je nebitno za ovde.

Ovo je odlicna ideja!

Dve velike svetske sile, podele jednu reguonalnu silu zarad mira u svetu :ok: :ok:

Geopolitika 101 :worth:

Ovo je cak dobro i za posebnu temu na Krsti :ok:

Ako ne otvoris ti, otvoricu ja za vikend.

За Русе има смисла да прихвате само прву тачку, и то само под условом да су друге две потпуно другачије. Неослобођени део Украјине треба да буде демилитаризован, под надзором Руса, без војних и политичких веза са западом, да врати руски језик да буде званични, да врати статус Украјинској православној цркви...
Ма биће ту још прегањања, ово је тек само један предлог.

Али добра је назнака да се полако одустаје од идеје свеопштег рата против Руса до последњег Украјинца!

Mizes se hvalio kako je sam zaustavio boljševizam u Austriji ,te je nedugo zatim pobegao od istih za koje se borio

Мало сам карикирао горе,

ипак, предлог садржи мировне трупе.

Пољубиш ме у дупе.
Nema mirovnih trupa, nema UN, nema statusa quo, za Rusiju je pitanje demilitarizacije Ukrajine egzistencijalno pitanje.

Zamisli sada koliko nakon Minskih sporazuma vjeruju u poštovanje potpisanog sa zapadom? Pa nikako, samo na praktične stvari se mogu osloniti.

Nema mirovnih trupa, nema UN, nema statusa quo, za Rusiju je pitanje demilitarizacije Ukrajine egzistencijalno pitanje.

Zamisli sada koliko nakon Minskih sporazuma vjeruju u poštovanje potpisanog sa zapadom? Pa nikako, samo na praktične stvari se mogu osloniti.

Тема је овај, потенцијални, мировни предлог.

Он садржи трупе које ће раздвајати зараћене стране, као гарант мира.

Back