Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јесте, али је поприлично наиван човек. Чуј, ресурси ништа не вреде, паз' да није.Pa da li si ti normalan?
Zaobiđi me glupostima molim te.Размена обично треба да буде сразмерна.
Метар земље у Русији вреди више од километра у Украјини.
Resursi nemaju nikakvu vrednost van stanja drustva i ljudi u tom drustvu.Јесте, али је поприлично наиван човек. Чуј, ресурси ништа не вреде, паз' да није.
Него то је фора ,,не вреди ресурси, Руси, дајте их ви нама, западњацима, а ми ће да вам плаћамо и то је супер за вас".
Е то слонче неће да уђе у лонче.
Nihe cool nego true storyCool story bro.
Ово је доказ да си оптерећен манихејском логиком ,,зле Русије" коју пошто пото треба уништити.Ali posto je Putin Sauron, Morgot, normalno da se ljudi bune.
NATO trupe nemaju nikakav mandat da idu u državu koja nije članica. Po svom statutu to je odbrambeni savez na dpbrovoljnom pristupu i ne mogu se angažovati u nečlanici.Истераће их?
Пре примирја?
После примирја, нема војних операција. Поставиће се УН трупе између.
Мсм..или УН трупе или НАТО трупе.
Нема трећих.
NATO trupe nemaju nikakav mandat da idu u državu koja nije članica. Po svom statutu to je odbrambeni savez na dpbrovoljnom pristupu i ne mogu se angažovati u nečlanici.
Zapadna Afrika nije utonula u potpuni rat i klanje, samo i iskljucivo jer zbog Francuske imaju fiksnu valutu, i dezurne nacionalne pajsercine ne mogu da vode monetarnu politiku, i time uvuku narod u hiperinflaciju i medjusobno klanje.Nihe cool nego true story
"Neravnopravno partnerstvo
U Nigeru za Francusku imaju malo razumevanja: „Svi u Nigeru smatraju da je to partnerstvo izrazito neravnopravno“, kaže za DW bivši ministar energetike Nigera Mahaman Loan Gaja. On kao primer navodi to da je Niger 2010. u Francusku izvezao uranijum u vrednosti od 3,5 milijardi evra, ali je odatle dobio samo 459 miliona evra."
https://www.dw.com/sr/koliko-eu-zavisi-od-uranijuma-iz-nigera/a-66731623
То лепо звучи у теорији.Resursi nemaju nikakvu vrednost van stanja drustva i ljudi u tom drustvu.
Bez toga, oni vrede 0 dinara.
Vrednost necega postoji samo u ljudskom drustvu.
Analfabetske price o tome da je neka cena '10 puta manja od realne' su na nivou prica o Mecama Dobricima.
Znaci to su price za likove poput Borisa Malagurskog i Naomi Klajn.
Pa nije normalan ako misli da nekog može ubjediti da zapad ne otima tuđe resurse. U Siriji su američki vojnici raspoređeni po naftnim bušotinama, kradu sirijsku naftu i izvoze.Јесте, али је поприлично наиван човек. Чуј, ресурси ништа не вреде, паз' да није.
Него то је фора ,,не вреди ресурси, Руси, дајте их ви нама, западњацима, а ми ће да вам плаћамо и то је супер за вас".
Е то слонче неће да уђе у лонче.
Hoćeš neki drugi izvor za vijest ako DW ne valja?Zapadna Afrika nije utonula u potpuni rat i klanje, samo i iskljucivo jer zbog Francuske imaju fiksnu valutu, i dezurne nacionalne pajsercine ne mogu da vode monetarnu politiku, i time uvuku narod u hiperinflaciju i medjusobno klanje.
Znaci, kod njih je mir i civilizacija, samo zbog fiksne francuske valute.
A inace, Dojce Vele je idiotski komunjarski medij, i cudi me da vi konzervativci slusate potpuno pomahnitale levicare.
Sta je sledece, da li citate i Marksov Kapital?
Imaju potpisan sporazum sa BiH ako nisi znao.Откуд онда у БиХ и делу Србије (КиМ)?
Добили мандат од небитних УН?
Jao, sad sam se setio, pa on pominje Niger zbog FSB-a![]()
![]()
![]()
Ok, zaboravi.
Da, meni su vrednosti jako bitna stvar, i mitovi u koje ja verujem su jaci ot tvojih mitova, zato su uglavnom i pobedjivali i vodili covecanstvo napred, makar do sada.То лепо звучи у теорији.
А у стварности, НАТО и Запад, тј клика која их је до сад (односно, за сад још увек) води, води ратове да би отела ресурсе Русима и осталим ,, диктатурама" које те државе поседују. А овамо продају форе да су ресурси небитни.
Наравно, свакако постоји ту и идеолошка димензија, духовна, мистична. Али, за мене је нормално да тако мислим, оно што ме је зачудило је да заправо и код тебе постоји једна мистичка димензија у твојим погледима на ствари. Увијена у материјалистичку обланду, али суштински ипак мистична.
ФСБ је зли демијург у твом манихејском погледу на свет.Jao, sad sam se setio, pa on pominje Niger zbog FSB-a![]()
![]()
![]()
Ok, zaboravi.
Наравно да су вредности битна ствар и наравно да је духовно и мистично важан аспект света.Da, meni su vrednosti jako bitna stvar, i mitovi u koje ja verujem su jaci ot tvojih mitova, zato su uglavnom i pobedjivali i vodili covecanstvo napred, makar do sada.
Da si pazljivo pratio, video bi jako veliki mitski deo kod svih liberala, i Mit o liberalizmu, i mit o Americi i sve.
Zar ti zaista mislis da su te ideje osvojile svet samo pukim materijalizmom?
Zar Dugin stvarno to ne vidi?
Rusija se vec bori protiv celog NATO-a , i to veoma uspesno. Daklem, mirovni plan pravi pobednik a ne gubitnik. To bi neko trebao reci Trampu .........inace cu pomislim da je i ovaj dementiran ko i ona mumija Bajden.Najbolje bi bilo da Tramp pravi mirovni plan sa Putinom i uvede Ukrajinu u NATO ekspresno.
Nek Rusija dobije Donbas, a ostatak Ukrajine je NATO - pa ako dalje takne Ukrajinu - neka Rusija ide protiv cijelog NATO-a
Imaju potpisan sporazum sa BiH ako nisi znao.
Дугин види,али он, као и ја, не верује у те митове. Баштини тотално друге вредности, то ваљда знаш.Zar Dugin stvarno to ne vidi, koliko duha, mitova, osecaja ima u tim idejama?
Дугин види,али он, као и ја, не верује у те митове. Баштини тотално друге вредности, то ваљда знаш.
Него,нисам знао да твоје идеје имају и мистичну, духовну димензију,мислио сам да си чисти рационалиста и материјалиста.
Има. Путинова идеолошка платформа споја традиционализма, конзервативизма, родољубља, правилног национализма, Вере, са модерном технологијом, итекако има прођу и код Европљана.Ideoloski, meku moc, moc ideja, napretka covecanstva, tu Putin ne da nema bilo kakvu moc da tako osvoji bilo koga, nego je tu u gorem polozaju i kada se uporedi sa nekim ljudima od pre 200 godina.