Troubleshooter
Veoma poznat
- Poruka
- 13.896
То се већ десило скоро до краја на КиМ.Тиме би се направио опасан преседан, да агресору остаје окупирана територија уз међународно признање нових граница.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То се већ десило скоро до краја на КиМ.Тиме би се направио опасан преседан, да агресору остаје окупирана територија уз међународно признање нових граница.
Ствар је много простија - нема промене граница Србије, има промене граница Украјине.Ето прилике за Србију уз Трампа.
Нема промене граница. Ни Украјине, ни Србије.
Има ту простора за занимљиву дипломатску активност.
Ствар је много простија - нема промене граница Србије, има промене граница Украјине.
Признајем ти да си много квалификованији у размишању другим органима, осим главе. Значи, сигурно си у праву.Да, али колега Трамп не размишља дупетом, већ главом.
Тако да је, ипак, мало компликованије.
То се већ десило скоро до краја на КиМ.
Nema besplatnog ručka za naciste i fašiste.Najbolje bi bilo da Tramp pravi mirovni plan sa Putinom i uvede Ukrajinu u NATO ekspresno.
Nek Rusija dobije Donbas, a ostatak Ukrajine je NATO - pa ako dalje takne Ukrajinu - neka Rusija ide protiv cijelog NATO-a
Може и сад да се прави нека заједничка прича.
Шта фали да кренемо како је за међународну безбедност битно да нема промене граница, никада и нигде. То би Америма одговарало. Сад ми је пало на памет, на овој теми. Косово би могло да постане колатерална штета сукоба у Украјини. Једноставо, велики играчи забораве на Косово. Оставе га, ни на небу - ни на земљи. Има ту простора за рад.
To ste khenjali još pre više od 2 godine jel ima nešto novo?FSB bandu za max 5 godina ionako ceka hiperinflacija i potpuni raspad ruskog drustva, pa ce Trump morati da im salje avione pomoci tamo u Rusiji, da ruski narod ne umre od gladi pod ovom FSB okupacijom.
Misliš Ameri će da kažu: aj povucite se i Rusi će da se povuku?Русовол Трамп, не капира да је све сем потпуног повлачења Русије из Украјине прича за МАГА дебиле са његових скупова
Misliš Ameri će da kažu: aj povucite se i Rusi će da se povuku?
Šta će Rusi da kažu na to?Ма...неее....
ми мислимо да ће Амери да кажу:"Ево вам Руси, на! Узните пола Украјине, нека вам је 'алал." Плус, забрањујемо Укрима да уђу у НАТО, а Зеленског вам изручујемо.
Šta će Rusi da kažu na to?
Koji ste to "vi"?
Ti si odgovorio na poruku koja je upućena drugom. Da li odgovoraš u njegovo ime, pa ste vas dvojica "vi"?Како то мислиш који смо то "ми"?
какво ти је то питање?
јеси ли пажљиво прочитао поруку?
Мислим да ниси.
Ovi što botuju za mrvice američkog snaŠta će Rusi da kažu na to?
Koji ste to "vi"?
Ti si odgovorio na poruku koja je upućena drugom. Da li odgovoraš u njegovo ime, pa ste vas dvojica "vi"?
Pitanje je jednostavno, a poruku sam čitao sa naročitom pažnjom.
Bolje im je da prihvate ovu po idu inače ako nastave da uzimaju oružje od Bajdena mogu naljutiti Trampa i ostati bez ičega.
Bez američke pomoći Ukrajina je na konopcima.Боље им је да прихвате ову, иначе, ако наставе, јешће само боршч од Санкт Петербурга до Владивостока.
Русија нема шансе да одустане од циљева своје војне операције.