Ukrajina u šoku: Tramp im već pljusnuo plan za okončanje rata

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A kako opisati njegove konkutente koji su i bili na vlasti i imali sve medije u šaci? Ljudi prosto genijalni?
Иста говна, друго паковање. Треба да си се навикао до сада, поред твојих жутих напредњака. Имате гованаца на претек, и свако стручнији од претходног.
И овде причамо о Трампу, не дементном Бајдену и глупој Камали.

Tramp želi da dio Rusije ostane pod ukrajinskom okupacijom :lol:
Aha.
71270081-E9A2-4553-A00B-48716D0971FD.jpeg

Ma daj, pa zašto se malo ne razonoditi? O Ukrajini može samo da se spekuliše a ovi su veoma stvarni.
О Украјини може да се спекулише, то је сигурно, а што се разоноде тиче, отвори тему о либералним идиотима из америке, и качи видео и слике до миле воље, има материјала за извоз.

Што се саме теме тиче, већ сам постављао питања и разноразне сценарије везано за Украјину.

Као што је наведено, ако долази до неког мира или мировног договора, глупост је веровати било којој Западној земљи да буде гаранција било чега, и надам се да су Руси паметни по том питању, јер су научили ту лекцију на крвав начин, када већ нису посматрали Југославију и Српски сценарио.

Без пацификације Западне Украјине, не верујем да би било мира, то је опет замрзавање конфликта док се ови не наоружају опет.
Ако крену на целу Украјину, то ће се одужити још више и као што сам рекао, умреће још много Украјинаца, али погинуће још много Руса.

Оно што су многи пројектовали, укључујући мене, је то да ће да дотерају до пола, и да користе реку као природну границу, али питање је да ли би дозволили да Западни део буде део ЕУ или шта већ.

Оно што је сигурно је то да Украјина неће имати прилив новца као некада. Видећемо да ли ће комплетно заврнути славину, или ће одужити цео процес. Зависиће и од тога кога постави Трамп на коју позицију, јел јастреб или није.
Видећемо од Јануара шта ће бити.

Једино се питам, хоће ли "естаблишмент" да загорча ствари пре изласка.

О Украјини може да се спекулише, то је сигурно, а што се разоноде тиче, отвори тему о либералним идиотима из америке, и качи видео и слике до миле воље, има материјала за извоз.

Што се саме теме тиче, већ сам постављао питања и разноразне сценарије везано за Украјину.

Као што је наведено, ако долази до неког мира или мировног договора, глупост је веровати било којој Западној земљи да буде гаранција било чега, и надам се да су Руси паметни по том питању, јер су научили ту лекцију на крвав начин, када већ нису посматрали Југославију и Српски сценарио.

Без пацификације Западне Украјине, не верујем да би било мира, то је опет замрзавање конфликта док се ови не наоружају опет.
Ако крену на целу Украјину, то ће се одужити још више и као што сам рекао, умреће још много Украјинаца, али погинуће још много Руса.

Оно што су многи пројектовали, укључујући мене, је то да ће да дотерају до пола, и да користе реку као природну границу, али питање је да ли би дозволили да Западни део буде део ЕУ или шта већ.

Оно што је сигурно је то да Украјина неће имати прилив новца као некада. Видећемо да ли ће комплетно заврнути славину, или ће одужити цео процес. Зависиће и од тога кога постави Трамп на коју позицију, јел јастреб или није.
Видећемо од Јануара шта ће бити.

Једино се питам, хоће ли "естаблишмент" да загорча ствари пре изласка.
Videćemo već, neće to tako skoro, događaji imaju svoju inerciju, samo za Ukrajinu je sada svaki kraj rata = cela serija revolucija i nemiri bez kraja.

Шта су Срби добили током прошлог мандата наранџастог сома? Ништа.
Шиптари добили Амбасаду у Јерусалему. Срби добили Шиптарску војску и полицију у Српским општинама на КиМ.
Нећемо ни сада добити ништа, али довољно је што се ствара та атмосфера да су Срби нешто профитирали. Балкански народи воле страх и неизвесност.
Са друге стране, никад не знаш да ли ће Европа добити више самосталности, јер одвајањем од С.А.Д. сигурно води ка побољшању односа са Кином и Русијом.
Док је С.А.Д. била економски најјача она је свету наметнула слободну трговину, а сада када је Кина јача, сада јој не одговара сопствени капиталистички принцип и уводи порезе. Исти је проблем и са Немачком која такође има трговински суфицит са С.А.Д. и сада и они ће бити под неком врстом трговинских санкција.

Aко Руси дођу до реке, тешко да ће моћи да зауставе украјинске тежње да окрњена Украјина буде у НАТОу и ЕУ.
Међутим како Руси споро напредују, делује ми као научна фантастика да изађу на Дњепар.

Те srpske теорије завера да као Путин може да освоји пола Украјине, а неће, то су увек познати srpski изговори за било какав српски неуспех, па сада то преносе и на Русе.

Обама није поништио уговор који је договорен од стране Вучка, Трампа и Хотијем.

Ко је оно беше довукао ******ог да седне и потпише све то.

Шта су Срби добили током Трамповог режима прошлог пута. Чекам да чујем.
kako sta? pa jel smo pretili da ce kljlintonka na robiju? jel malo?
sad cemo da je ukebamo, huljari, mi srbi ako smo samo zato postavili trampa opet na vlast puna kapa, sta se ti bunis, sta ti nije jasno? oces pedo dzoa bajdena? nece da moze... pricuvaj se ti malo bolje, sve mi popisujemo, ko sta izjavljuje sada, a tramp je OSVETNIK, ne zaboravi

kako sta? pa jel smo pretili da ce kljlintonka na robiju? jel malo?
sad cemo da je ukebamo, huljari, mi srbi ako smo zato postavili trampa opet ba vlast puna kjapa
Tramp mnogo obeća tokom kampanje a na kraju samo snizi poreze. Ok, možda će deportovati mnoge migrante i to bi bilo to. Fora je što Ameri vole velika obećanja a Kamala je mrljavila i nije puno obećavala nešto novo.

Tramp mnogo obeća tokom kampanje a na kraju samo snizi poreze. Ok, možda će deportovati mnoge migrante i to bi bilo to. Fora je što Ameri vole velika obećanja a Kamala je mrljavila i nije puno obećavala nešto novo.
sad sa profircanim uhom, ima da da sve od sebe, prosli put nije bio fircovan, nista se ti ne sekiraj, sad je "pravi", veruj mi, jer sta ako ne lazem? ioma on dosta pametnih ljudi koji mu gravitiraju, dajmo im sansu da se razmahnu, npr. onom indusu ramasvamiju, kako li se zvase, dzo rogan ga pomenu - uglavnom imamo velike planove

Poslednja izmena:
Aко Руси дођу до реке, тешко да ће моћи да зауставе украјинске тежње да окрњена Украјина буде у НАТОу и ЕУ.
nece se desiti, badava mastanje. jer niko nije lud ovde, samo ima bezobraznih
uostalom ukrajina vise ne postoji, pa kako nesto sto ne postoji moze... pa ni nato vise ne postoji,. pa kako nepostojeca moze da bude clanica nepostojeceg pakta? - sve si sanjao, probudi se kao mozes, pre pada 4. rajha, svabama je isto odzvonilo.

nece se desiti, badava mastanje. jer niko nije lud ovde, samo ima bezobraznih
uostalom ukrajina vise ne postoji, pa kako nesto sto ne postoji moze... pa ni nato vise ne postoji,. pa kako nepostojeca moze da bude clanica nepostojeceg pakta? - sve si sanjao, probudi se kao mozes, pre pada 4. rajha, svabama je isto odzvonilo.
То је као када би рекао ''Србија не постоји, јер је изгубила КиМ и још неке територије''. Постоји Украјина и постојаће и у будућности, а и НАТО постоји, али питање је шта ће са њим бити у Европи.

Zamrzavanje sukoba u Ukrajini ili i u Rusiji?
nece da moze, vec rat tinja do potpune kapitulacije i unistavanja rezima zelenskog, i ocigledne propasti zapadnog ogranicavanja rusije koja izlazi iz rata kao svetska sila broj 1.
trampov blef su rusi prosto prozreli i pre inauguiracije, bukvalno u istom momentu, nema logike da ce pristati na ponudjeno, na izmastano, na zapadne mokre snove da se sve nastavi ali malo sutra, za 20 godina

То је као када би рекао ''Србија не постоји, јер је изгубила КиМ и још неке територије''. Постоји Украјина и постојаће и у будућности, а и НАТО постоји, али питање је шта ће са њим бити у Европи.
pa srbija i ne postoji sa aljekom siftarom, koji sad i ne krije da je diktator koga treba svrgnuti, i/ili proterati

nece da moze, vec rat tinja do potpune kapitulacije i unistavanja rezima zelenskog, i ocigledne propasti zapadnog ogranicavanja rusije koja izlazi iz rata kao svetska sila broj 1.
trampov blef su rusi prosto prozreli i pre inauguiracije, bukvalno u istom momentu, nema logike da ce pristati na ponudjeno, na izmastano, na zapadne mokre snove da se sve nastavi ali malo sutra, za 20 godina
Propao plan "u Kijevu smo za 3 dana" svakog poštenog Rusa, ili "u Kijevu sam za 14 dana, samo ako poželim" od doživotnog cara Putina.

Propao plan "u Kijevu smo za 3 dana" svakog poštenog Rusa, ili "u Kijevu sam za 14 dana, samo ako poželim" od doživotnog cara Putina.
uclani se u sektu neku pa mantraj, ali slabo u reali to moze da pomogne, ukrajina prestaje da postoji, zelenski je NULA, putin je pobedio - tako je izgledno.

ili ce traziti izrucenje zelenskog ili ce zelenski nestati prosto, po0jesce ga mrak

kijev rusi na kraju ipak uzimaju, a vi se tesite sto nisu za 2 nedelje, ako ce vam biti lakse, kme-kme

Back