Ukradena zastava sa hrvatskog tankera u Ostružnici

Nekom pecarošu trebalo,da stavi za mamac
33039.jpg
 
Okrecimo Beograd!!!

za pocetak pijacu Zeleni venac:cool:

10pbwaa.jpg

Одавно сам увидео да ти нешто фали Драгоше - а сада ми је јасно да си
ДАЛТОНИСТА...:hahaha::hahaha::hahaha:

На пијаци Зелени венац су плоче у боји БЕЛОЈ и МИНИЈУМ(или печена сијена, тј.земља) - а на 'рвацкој шаховници су у боји БЕЛОЈ и ЦРВЕНОЈ...:bye:
 
Hrvatsko Ministarstvo spoljnih poslova i evropskih integracija je danas uputilo oštar protest ambasadi Srbije u Zagrebu zbog krađe hrvatske zastave sa tankera "Cibalia" usidrenog u luci Ostružnica u Srbiji.

Hrvatsko ministarstvo je saopštilo da od nadležnih tela Srbije traži da se istragom otkriju i da se kazne počinioci tog vandalskog čina.
Prema rečima zapovednika tankera "Cibalia", incident se dogodio u sredu, tokom istovara goriva u luci Ostružnica na reci Savi, kada je grupa od tri nepoznata muškarca čamcem prišla tankeru, jedan od njih se popeo na tanker, odsekao i uzeo hrvatsku zastavu, stoji u saopštenju.

Povodom tog incidenta zapovednik broda kontaktirao je rečnu policiju Srbije koja je obavila policijski uviđaj, a obavestio je i svog brodarskog agenta. Tanker je u četvrtak oko četiri sata ujutro, ranije nego što je bilo predviđeno, nastavio putovanje prema luci u Bugarskoj, posle čega će se vratiti u Vukovar, piše na kraju saopštenja Ministarstva.

Beogradska policija je saopštila da radi na rasvetljavanju ovog slučaja

http://www.blic.rs/hronika.php?id=106126

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:....neš ti događaja..


gorila je ambasada RH pa nikome ništa....
 

Back
Top