Ukradena zastava sa hrvatskog tankera u Ostružnici

strawbbery_city

Iskusan
Poruka
6.580
Hrvatsko Ministarstvo spoljnih poslova i evropskih integracija je danas uputilo oštar protest ambasadi Srbije u Zagrebu zbog krađe hrvatske zastave sa tankera "Cibalia" usidrenog u luci Ostružnica u Srbiji.

Hrvatsko ministarstvo je saopštilo da od nadležnih tela Srbije traži da se istragom otkriju i da se kazne počinioci tog vandalskog čina.
Prema rečima zapovednika tankera "Cibalia", incident se dogodio u sredu, tokom istovara goriva u luci Ostružnica na reci Savi, kada je grupa od tri nepoznata muškarca čamcem prišla tankeru, jedan od njih se popeo na tanker, odsekao i uzeo hrvatsku zastavu, stoji u saopštenju.

Povodom tog incidenta zapovednik broda kontaktirao je rečnu policiju Srbije koja je obavila policijski uviđaj, a obavestio je i svog brodarskog agenta. Tanker je u četvrtak oko četiri sata ujutro, ranije nego što je bilo predviđeno, nastavio putovanje prema luci u Bugarskoj, posle čega će se vratiti u Vukovar, piše na kraju saopštenja Ministarstva.

Beogradska policija je saopštila da radi na rasvetljavanju ovog slučaja

http://www.blic.rs/hronika.php?id=106126

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
 
Ja sam cuo da je zastavu maznuo gazda obliznje birtije posto mu zafalilo stolnjaka


24n05rb.jpg
 
Poslednja izmena:
Auuuuuuuuuuu ljubo bas ga pretjera...
Nigdje ne nadje motiv za kradju zastave??
Odmah si udario po losem..

To stvarno nema smisla..

Evo recimo JA, srbin sa dna kace, ali posteno cu ti reci... ne bi ukrao hrvatsku zastavu, taman posla, a i sam volim zastavice, pa bi volio da imam i to u svojoj kolekciji..

Sto nekad ne gledas stvari sa pozitivne strane...
 
Треба оштро осудити овај атак на државне симболе суседне нам државе и брзо ухапсити ову тројцу морнара који су прво украли шаховницу, а после са њом обрисали задњицу. Очекујем БоТино извињење и реакцију МУПа.
 
Према последњим информацијама из МУПа главни осумљичени су три пензионера који већи део дана проводе на Калемегдану играјући шах. Претпоставља се је мотив недостатак шаховске табле. Опасни су и носе зајебане капе.

386836799_8c5cab4c18.jpg
 

Back
Top