Укључите 2. програм РТС - Вучић говори у парламенту

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.180
Вучић: Храбре мере за излазак из кризе

Први пут у савременој политичкој српској историји дешава се да влада призна да је земља у тешкој економској ситуцији и предлаже како да се из кризе изађе, поручио је премијер Александар Вучић у Народној скупштини. Србија има макроекономску стабилност, каже Вучић.

Премијер Србије Александар Вучић рекао је да Влада за храбре мере које предузима у области економије заслужује добру оцену грађана, какву добија и у свету.

"Први пут у савременој политичкој српској историји дешава се да влада призна да је земља у тешкој економској ситуцији и предлаже како да се из кризе изађе", рекао је Вучић у Скупштини Србије где је почела расправа о предлогу ребаланса буџета 2014.

Додао је да је одговоран потез власти што у ситуацији кад драматично пада инфлације, курс је стабилан, девизне резерве значајне и пада незапосленост, предлаже мере фискалне стабилизације, које укључују смањење плата у јавном сектору и пензија.

Вучић је рекао да нису у праву они који тврде да Србија нема макроекономску стабилност, да су, напротив, девизне резерве готово 11 милијарди, а да истовремено имамо пад инфлације, те да незапосленост такође опада.

Како је истакао, непопуларне мере које Влада прелаже су изнуђене неоговорним понашањем претходне власти, пре свега због неоправданог повећања пензија 2008. и 2009. године.

Вучић је рекао да актуелна влада, за разлику од претходних, не штити "тајкуне" од наплате пореза.

Вучића је у Скупштину дошао након што је почела расправа о предлогу ребаланс буџета, а посланици владајућих странака су устали из скупштинских клупа и поздравили га бурним аплаузом.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/s...6/Вучић:+Храбре+мере+за+излазак+из+кризе.html:hahaha::hahaha::hahaha: ........ не могу да верујем шта слушам........ људииииииииии.........
 
Poslednja izmena od moderatora:
Nisam placao pretplatu, pa mi iskljucili RTS.

Prenesite nam ovde sve te mudre reci.

Ocekuje li nas teska zima? Da li indijanci spremaju drva vec tri godine?

Ево цитира Толстоја.... па Душка Радовића........ ау.........'бем ти сунце жарко.........ЕВО УВЕРАВА ЉУДЕ КАКО ЈЕ
СМАЊЕЊЕ ПЛАТА И ПЕмЗИЈА У СТВАРИ СУПЕР........
 
ej jel pominje Beograd na vodi?
jel pochelo sa gradnjom?
shta kazhe njegov drug sheik? :lol:
kad stizhe sunce iz Emirata?

Јок - КАЖЕ ДА МУ ЈЕ ЛИЧНО ЧЕСТИТАО ПУТИН НА ХРАБРОСТИ А И АНГЕЛА МЕРКЕЛ........... ево каже:"...... годину дана не спавам.... и радим...и наплатио сам све тајкунима и борим се за сиромашне.....:p

- - - - - - - - - -

каже: ..........."како то да је до јуче било нормално ДА ДАЛЕКОВОДИ ИДУ ПРЕКО ШКОЛА И ВРТИЋА А ОД ДАНАС ИЗАЗИВАЈУ РАК...." --------ааааааааааааахахахаха........
 
'оће неко да му објасни да то ич не ваља кад га фале и тапшу по рамену.

Ено, оног Орбана сви пљују а његов резултат је

MAĐARSKO gospodarstvo poraslo je za čak 3,9% na godišnjoj razini, objavio je danas statistički ured Mađarske.
 
jel kaže nešto za 24 sporne privatizacije i kancelariju za brze odgovore

да.... каже да је приватизација била пљачкашка - а да ће сада ОН да распрода све што је преостало...... каже ТУ СУ БЛИЗУ ДА ПРОДАЈУ СВЕ......
 
Samo vi vredjajte premijera. To je sramota. Vucic je premijer i morate da ga postujete. On je nasa drzava. Njen predstavnik. Ako vam se ne svidja njegova politika glasajte protiv njega. A na izborima je narod ogromnom vecinom podrzao Vucica i SNS.

A covek slusao sam sad jako lepo prica. I sve je tacno sto kaze.
 
Poslednja izmena od moderatora:
Aleksandar Jugovic, posl. gr. SPO

"Dosad su se zakoni krojili tako da stite bogate..." :mrgreen:

Prenos sednice skupstine na RTS2

01_aleksandar-jugovic-1.jpg


Umalo ne padoh sa stolice... :fdlan:
 

Back
Top