Укључите 2. програм РТС - Вучић говори у парламенту

Каже друг АВ - ".........мени могу да вичу ВУЧИЋУ ПЕДЕРУ ... а ја могу бити ово или оно - али ми никада неће викати ВУЧИЋУ ЛОПОВЕ.."....ааааааа........ мислим да су педери у Србији данас најсрећнији........

Covek lepo govori. Nezaposlenost je smanjena sa 25 na 20 posto. Do kraja mandata jos 100 000 manje. Dakle skorz ok.

- - - - - - - - - -

Jel su to socijale za 30 milijardi porasle?

Samo što u "smanjenje nezaposlenosti" spada i brisanje nezaposlenih iz evidencije NSZ-a, iz ovog ili onog razloga.
Da li se smanjenjem nezaposlenosti recipročno povećao broj zaposlenih ili jok?

Синоћ сам у колима слушао радио, биле кратке вести и пустили фоно извештај са неким његовим мудролијама са не знам ког скупа или конференције за штампу...Мртав ладан рече да "Србија мора да се лечи"...

Једино ако није умислио да је Луј 14. Бурбонски са оним - "Држава, то сам ја" (L'État, c'est moi)...:think:

Па, у једном моменту када је реплицирао другу Борку Стефановићу, рекао је "...тада смо ми били први потпредседник владе..." , лапсус наравно, мада подсвест ради своје..

1507002_886001278084389_1006510262815017467_n.jpg

attachment.php

Каже друг АВ - ".........мени могу да вичу ВУЧИЋУ ПЕДЕРУ ... а ја могу бити ово или оно - али ми никада неће викати ВУЧИЋУ ЛОПОВЕ.."....ааааааа........ мислим да су педери у Србији данас најсрећнији........

Viču SVI aaaaaaaaaaaa:zcepanje:

Вучић: Храбре мере за излазак из кризе

Први пут у савременој политичкој српској историји дешава се да влада призна да је земља у тешкој економској ситуцији и предлаже како да се из кризе изађе, поручио је премијер Александар Вучић у Народној скупштини. Србија има макроекономску стабилност, каже Вучић.

Премијер Србије Александар Вучић рекао је да Влада за храбре мере које предузима у области економије заслужује добру оцену грађана, какву добија и у свету.

"Први пут у савременој политичкој српској историји дешава се да влада призна да је земља у тешкој економској ситуцији и предлаже како да се из кризе изађе", рекао је Вучић у Скупштини Србије где је почела расправа о предлогу ребаланса буџета 2014.

Додао је да је одговоран потез власти што у ситуацији кад драматично пада инфлације, курс је стабилан, девизне резерве значајне и пада незапосленост, предлаже мере фискалне стабилизације, које укључују смањење плата у јавном сектору и пензија.

Вучић је рекао да нису у праву они који тврде да Србија нема макроекономску стабилност, да су, напротив, девизне резерве готово 11 милијарди, а да истовремено имамо пад инфлације, те да незапосленост такође опада.

Како је истакао, непопуларне мере које Влада прелаже су изнуђене неоговорним понашањем претходне власти, пре свега због неоправданог повећања пензија 2008. и 2009. године.

Вучић је рекао да актуелна влада, за разлику од претходних, не штити "тајкуне" од наплате пореза.

Вучића је у Скупштину дошао након што је почела расправа о предлогу ребаланс буџета, а посланици владајућих странака су устали из скупштинских клупа и поздравили га бурним аплаузом.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/s...6/Вучић:+Храбре+мере+за+излазак+из+кризе.html

:hahaha::hahaha::hahaha: ........ не могу да верујем шта слушам........ људииииииииии.........

Ko bre vise da ga gleda i slusa. Pocela sam da se razvrcem po kuci da mi iz spajza ne izleti....Svuda ga ima,..spasitelj nas.

Koju ono beše godinu trenutno čekamo

Baba ti si ionako na kraju zivota tako da to tebi nije toliko bitno.

- - - - - - - - - -

Samo što u "smanjenje nezaposlenosti" spada i brisanje nezaposlenih iz evidencije NSZ-a, iz ovog ili onog razloga.
Da li se smanjenjem nezaposlenosti recipročno povećao broj zaposlenih ili jok?

Neko ko ne zeli da radi i treba da bude obrisan iz ekonomskog sistema. :)

Back