UKLETE KUĆE

Ja, na onoj slici ne vidim nista cudno...
Uklete kuce su nastale tako sto su roditelji hteli da zaplase decu da ne idu u napustene kuce iz straha da im se nesto ne dogodi, tipa, da propadnu kroz pod i sl.
U mom mestu postoji jedan stari dvorac za koji se naravno pricalo da je uklet. Kao deca smo hiljadu puta isli tamo i nocu i danju, i silazili nocu u podrum i ulazili u podzemni tunel ispod dvorca, i prizivali duhove, ali nikad se nije nista neobicno desilo...Izmisljotine...

U mom komšiluku ima kuća koju zovu ukleta. 30 g. je prazna iako je useljiva. U njoj se dogodilo ubistvo, pa pošto su tadašnji vlasnici saznali da se i pre u njoj dogodilo ubistvo, proglasili su je ukletom i napustili. Pre 5-6 godina neki mladići su se odvažili i adaptirali kuću za pab. Ni pola godine nije prošlo i u njoj se opet dogodilo ubistvo. Ovoga puta nastradao je momak od 20 g. I danas rodbina nastradalog obnavlja cveće na mjesto pogibije.

To su činjenice. A da li je kuća stvarno ukleta, pa ta ubistva imaju neku vezu sa njom, to ne bih znao reći.

na roodniku postojji kooća iz koje se u gloovo doba noći....čooje violina....satima se čooje violina.....niko ne stanooje u njoj već decenijama......postoji cela priča..al sam zaboravio... e meni su sooper one priče na diskaveriju o poltergejstu....

na roodniku postojji kooća iz koje se u gloovo doba noći....čooje violina....satima se čooje violina.....niko ne stanooje u njoj već decenijama......postoji cela priča..al sam zaboravio... e meni su sooper one priče na diskaveriju o poltergejstu....

To neki ciga vezba nocu da svira na sahranama...

Ja, na onoj slici ne vidim nista cudno...
Uklete kuce su nastale tako sto su roditelji hteli da zaplase decu da ne idu u napustene kuce iz straha da im se nesto ne dogodi, tipa, da propadnu kroz pod i sl.
U mom mestu postoji jedan stari dvorac za koji se naravno pricalo da je uklet. Kao deca smo hiljadu puta isli tamo i nocu i danju, i silazili nocu u podrum i ulazili u podzemni tunel ispod dvorca, i prizivali duhove, ali nikad se nije nista neobicno desilo...Izmisljotine...

de ti zivis

Не знам пуно о уклетим кућама али верујем у неке приче о томе јер се све састоји од материје и енергије а ако се та енергија отме контроли, може да се догоди свашта. Познати су ми многи примери где је пут пролазио преко некадашњег гробља и да се на таквим местима врло често дешавају мистичне несреће. На пример један део пута измђу Бара и Улциња на месту које је веома прегледно, и где нема кривина а које опет пролази преко некадашњег гробља, десило се толико удеса и толико људи је ту погинуло да просто не може нико да ме убеди да енергија гробља не моше да се супротстави човеку

Ako misliš na priču koju je postirala Jela2008, mogu da kažem jedino da zdravi ljudi ne čuju nepostojeće glasove, da oni potiču iz psihoze. Nemački vojnici koji su u logorima spalili milione leševa nikada nisu doživeli ništa natprirodno. Ali Nemci imaju drugačiji mentalni sklop od Balkanaca. Njima strah ne diktira život kao nama.

Odakle ti znas dal su culi ili ne?!Sta ako to ne moze cuti svaka osoba...Svi smo razliciti i kao sto postoje talenti za pisanje,crtanje i dr. zasto ne bi postojao ,,talenat,, za mogucnost slusanja necega natprirodnog!?

E pa ljudi ja se jako dobro razumem u natprirodne pojave , a imo sam i ja jedno iskustvo , isli smo na groblje moja baba i ja , bio je jako lep jesenji dan i bilo je oko 13 chasova , moja baba dok je okopavala grob od moje prababe i pradede , ja sam otisao da se jurcam malo po groblju i imo sam 7 godina (bio je drugi dan prvog razreda) , i otiso ja tu negde blizu izlaza , i odjednom cuo ja neko vice ali ni otkuda , ko da je iza vas , ja potrcao prema babi i ona kaze da nije nista cula , i odjednom se pojavi neka baba u crnom oko 50 metara od nas , mirno je stojao oko 2 minuta , mi mislili to neki normalan covek , a kad on kreno prema nama (vrlo cudno) mi smo ga gledali i odjedom se okreno i nestao iza velikog spomenika , moja baba nastavila da kopa , a ja otiso ko da nista nisam vido , eto ga !

A sad malo o istoriji groblja , groblje je nastalo 1800 i neke , kolko ja znam tu su prvo bili sahranjivani jevreji pa onda nemci pa danas je to katolichko ...

Tako da dodjite u Ecku i razgledajte malo , i da znate da nisam jedini koji je vido nesto "cudno" na katolickom groblju ...
evo slikice sa groblja
ghostvat20009.jpg

ajde poz :super:

A u ove slike nista ne verujem,ne zato sto su tvoje ili tako sto, nego su mi ljudi punili glavu glupim slikama tako da mi svaka slika sad deluje nestvarno, osim onoga sto vidim spostvenim ocima!

E pa ljudi ja se jako dobro razumem u natprirodne pojave , a imo sam i ja jedno iskustvo , isli smo na groblje moja baba i ja , bio je jako lep jesenji dan i bilo je oko 13 chasova , moja baba dok je okopavala grob od moje prababe i pradede , ja sam otisao da se jurcam malo po groblju i imo sam 7 godina (bio je drugi dan prvog razreda) , i otiso ja tu negde blizu izlaza , i odjednom cuo ja neko vice ali ni otkuda , ko da je iza vas , ja potrcao prema babi i ona kaze da nije nista cula , i odjednom se pojavi neka baba u crnom oko 50 metara od nas , mirno je stojao oko 2 minuta , mi mislili to neki normalan covek , a kad on kreno prema nama (vrlo cudno) mi smo ga gledali i odjedom se okreno i nestao iza velikog spomenika , moja baba nastavila da kopa , a ja otiso ko da nista nisam vido , eto ga !

A sad malo o istoriji groblja , groblje je nastalo 1800 i neke , kolko ja znam tu su prvo bili sahranjivani jevreji pa onda nemci pa danas je to katolichko ...

Tako da dodjite u Ecku i razgledajte malo , i da znate da nisam jedini koji je vido nesto "cudno" na katolickom groblju ...
evo slikice sa groblja
ghostvat20009.jpg

ajde poz :super:

ja josh uvek ne kapiram shta je na ovoj slici :dash::dash:

Back