Iwan91
Elita
- Poruka
- 15.249
i onda je mrmut zavio cokoladu u foliju..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi raspolozen da ilegalno upadnemo u kucu jedne veceri? Ako jesi, javni, pa da dodjem tamo kad budem bio slobodan. Bez zezanja. Da se uveris kako si to samo sanjao... na zalost, dva puta![]()
ja sam verovala u takve stvari i onda mi se jednom nesto desilo u vezi sa tim..aj da nazovem duhovima
naravno to me prestarsilo i prestala sam da verujem...misleci da vise necu tripovati....
i nista vise nije posle toga bilo
Ajd budi ljubazna pa nam ispricaj sta ti se to desilo?
Jesi raspolozen da ilegalno upadnemo u kucu jedne veceri? Ako jesi, javni, pa da dodjem tamo kad budem bio slobodan. Bez zezanja. Da se uveris kako si to samo sanjao... na zalost, dva puta![]()
jel ta kuca na palicu u subotici.
gde je to.bas idem u suboticu za vikend pa da vidim sta je to ja ti verujem:shock:
Ajd budi ljubazna pa nam ispricaj sta ti se to desilo?
ne zelim da vas uplasim![]()
Ja verujem.... Sigurno je da nesto postoji... I ssva se ježim... Ja se nikad ne osecam sigurno... Cak i ne spavam okrenuta prema zidu da me nesto s ledja ne bi... Xe xe xe... Sala... Mada uvek sa mnom u krevetu spava macka koja moze da "namirise" takve stvrai... JA stvarno verujem.... Nekad u sred noci me probudi takva lupnjava sa tavana( imamo golubove) ali kao da konji skacu... Mada moja kuca je izgradjena specijalno za nas i niko nije ziveo pre nas... Mada se ne osecam sigurno... Ja imam izrazenu intuiciju i 98% sam u pravu... Nemam razloga da se bojim, ali nekako nesto mi ne da mira... Paranoja ili ludost ne znam... Ja mislim da je bolje u nesto verovati, nego da ne verujes pa posle kad te strefi nesto... ima da verujes... Moj otac je imao neko iskustvo.... jezota
Alexandra koliko ti imas godina?