Rechke
Veoma poznat
- Poruka
- 11.792
sto je onda taj zet stavio sekiru(secivo se stavlja ispod ili blizu vrata da bi plasilo mracne sile) i ne zivi tu
bravo , to sam i ja pomislio

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto je onda taj zet stavio sekiru(secivo se stavlja ispod ili blizu vrata da bi plasilo mracne sile) i ne zivi tu
Sta je ovo ?![]()
A ovo je isto neki znak ..... Nebi on to stavio bezveze![]()
![]()
au čoveče
pomislio samnajpre da je snimak zamućen, ali nekoliko sekundi se ta vrata pojavljuju i nekoliko puta, i uvek je ova zamućenost prisutna. I kako se kamera klati i pomera zamućenost je tu, samo na vratima, sve linije i detalji koji okružuju mrlju su čisti i jasni. Sad sam pričao sa ekipom koja je snimala, pokušaće da pronađu u arhivi originalni snimak, većeg kvaliteta, pa da pogledamo da li je u pitanju nekak greška i zamućenost na snimku, ili nešto drugo
Ne zna covek u sta da veruje.Ne verujem,a onda pogledam haunted house i ne znam sta da mislim.Tacno mi dodje,samo da sam blize,da odem i prespavam tamo pa da se lepo uverim.
A sad ozbiljno. U Čačku i okolini je najezda kojekavjih para-fenomena. U zadnje vreme sam više dole nego kod kuće. Ljudi zovu pa zovu...lokalni popovi digli ruke...oni ili ne znaju (nisu pazili na času) ili ne smeju (nemaju vere) da se suprotstave.Ajmo svi pa ko prezivi![]()
A sad ozbiljno. U Čačku i okolini je najezda kojekavjih para-fenomena. U zadnje vreme sam više dole nego kod kuće. Ljudi zovu pa zovu...lokalni popovi digli ruke...oni ili ne znaju (nisu pazili na času) ili ne smeju (nemaju vere) da se suprotstave.![]()
Ajmo svi pa ko prezivi![]()
Nije mi jasno zasto su popovidigli ruke. To je ipak mozda njihov posao .
Grešiš, njihov posao je da dođu jednom godišnje, osvete vodicu (na preskok) uzmu pare i idu dalje. Osim toga, uvek neko umre, rodi se, venča...čista para bez poreza.
Što bi se zamlaćivao sa duhovima...a tu mož' i da nastrada.
Grešiš, njihov posao je da dođu jednom godišnje, osvete vodicu (na preskok) uzmu pare i idu dalje. Osim toga, uvek neko umre, rodi se, venča...čista para bez poreza.
Što bi se zamlaćivao sa duhovima...a tu mož' i da nastrada.
ti si procitao tekst???Catholic Church sets up an exorcist hotline to deal with demand
By Michael Day
Friday, 30 November 2012
The Catholic Church has established an exorcist hotline in Milan, its biggest diocese, to cope with demand. Monsignor Angelo Mascheroni, the diocese’s chief exorcist since 1995, said the curia had also appointed twice as many exorcists to cope with a doubling in the number of requests for help over 15 years.
“We get many requests for names, addresses and phone numbers; that’s why we’ve set up a switchboard in the curia from Monday to Friday from 2.30pm to 5pm,” he told the chiesadimilano website.
Papa mobiliše vojsku egzorcista a pravoslavci sležu ramenima i zovu sektaše (mene) da obavljaju njihov posao.
http://www.belfasttelegraph.co.uk/n...ist-hotline-to-deal-with-demand-16244656.html
Sto je veca vukojebina to ima vise duhova , a pojavljuju se i vjestice i vampiri .Poznato je da je narod najzatucaniji uz rumunsku i bugarsku granicu , a
koliko vidimo ni Cacak nije zapostavljen . A , prica ocevidaca ima toliko da ih ne bi pojeo ni pas sa maslom , pa tako postoje oni koji su vidjeli vukodlake
letece tanjire , neki su razgovarali sa marsovcima , a neki idu u lov na cudoviste iz Loh Nesa . Interesantno , ni za jedno od tih cudovista nema dokaza .
Postoje price onih koji su culi da je neko vidio , price onih koji su navodno vidjeli i fotografski snimci ili video filmici redovno zamuceni .
Neke je nemoguce razjasniti , a neki su dokazane prevare !
ti si procitao tekst???
pise 12 egzoecista, to je tesko vojska
osim toga kaze da su lazne uzbune
i da ne vezbamo jogu ili citamo Hari Potera sto sve delimicno ima smisla
http://www.smedia.rs/vesti/vest/861...-Vatikan-isterao-djavola-iz-dva-muskarca.htmlVatikan: Papa isterao đavola iz dva muškarca
Jedan od najpoznatijih egzorcista na svetu tvrdi kako je papa Benedikt XVI uspešno izveo egzorcizam iz dvojice muškaraca u Vatikanu.
Evo dvanaest znakova koji će, prema Svetome Bonaventuri, najaviti dolazak Antikrista:
Kada starci izgube zdrav razum i mudrost;
Kada kršćani izgube vjeru;
Kada puk više ne bude imao ljubavi;
Kada bogataši izgube milosrđe [postanu neosjetljivi na tuđu nevolju] ;
Kada mladež više nikoga ne bude poštovala;
Kada siromasi izgube poniznost [skromnost];
Kada žene izgube čednost;
Kada brak izgubi trajnost [i stane se vrtiti isključivo oko zadovoljstva];
Kada klerici izgube čast i svetost;
Kada redovnici napuste istinitost i strogost;
Kada se prelati više neće brinuti za upravljanje [za svoju službu] i kada izgube dobrotu;
Kada gospodari zemlje izgube pobožnost i velikodušnost.