E pa ljudi ja se jako dobro razumem u natprirodne pojave , a imo sam i ja jedno iskustvo , isli smo na groblje moja baba i ja , bio je jako lep jesenji dan i bilo je oko 13 chasova , moja baba dok je okopavala grob od moje prababe i pradede , ja sam otisao da se jurcam malo po groblju i imo sam 7 godina (bio je drugi dan prvog razreda) , i otiso ja tu negde blizu izlaza , i odjednom cuo ja neko vice ali ni otkuda , ko da je iza vas , ja potrcao prema babi i ona kaze da nije nista cula , i odjednom se pojavi neka baba u crnom oko 50 metara od nas , mirno je stojao oko 2 minuta , mi mislili to neki normalan covek , a kad on kreno prema nama (vrlo cudno) mi smo ga gledali i odjedom se okreno i nestao iza velikog spomenika , moja baba nastavila da kopa , a ja otiso ko da nista nisam vido , eto ga !
A sad malo o istoriji groblja , groblje je nastalo 1800 i neke , kolko ja znam tu su prvo bili sahranjivani jevreji pa onda nemci pa danas je to katolichko ...
Tako da dodjite u Ecku i razgledajte malo , i da znate da nisam jedini koji je vido nesto "cudno" na katolickom groblju ...
evo slikice sa groblja
ajde poz