UKLETE KUĆE

Danasanja nauka je mnogo toga objasnila, ali stvari koje nije dosada uspela da objasni se kontaju u "natprirodne pojave"

Za duhove imam i ja primer, i to zestok.
Znaci, moja kuca bi se mogla isto tako proglasiti za "ukletu kucu" ???

Nikad necu shvatiti zasto je ljudima tesko da poveruju da postoje duhovi, uklete kuce, vanzemaljci i sl. Pa ne moze se bas sve objasniti naukom (bar ne danasnjom). A mozda je priroda stvari takva da neke stvari i ne treba da budu objasnjene. To sto nesto ne razumemo ni u kom slucaju ne znaci da to isto ne postoji...

Jest'....Baš tako.:)
Nauka nikad nije mogla i niti će moći sve da objasni......:roll:

Danasanja nauka je mnogo toga objasnila, ali stvari koje nije dosada uspela da objasni se kontaju u "natprirodne pojave"

Za duhove imam i ja primer, i to zestok.
Znaci, moja kuca bi se mogla isto tako proglasiti za "ukletu kucu" ???
Kakav primer, da cujemo:)?

Ja sam dao primer isto i meni su rekli da lazem ko' Braca Grim zajedno, haha:D

E pa ljudi ja se jako dobro razumem u natprirodne pojave , a imo sam i ja jedno iskustvo , isli smo na groblje moja baba i ja , bio je jako lep jesenji dan i bilo je oko 13 chasova , moja baba dok je okopavala grob od moje prababe i pradede , ja sam otisao da se jurcam malo po groblju i imo sam 7 godina (bio je drugi dan prvog razreda) , i otiso ja tu negde blizu izlaza , i odjednom cuo ja neko vice ali ni otkuda , ko da je iza vas , ja potrcao prema babi i ona kaze da nije nista cula , i odjednom se pojavi neka baba u crnom oko 50 metara od nas , mirno je stojao oko 2 minuta , mi mislili to neki normalan covek , a kad on kreno prema nama (vrlo cudno) mi smo ga gledali i odjedom se okreno i nestao iza velikog spomenika , moja baba nastavila da kopa , a ja otiso ko da nista nisam vido , eto ga !

A sad malo o istoriji groblja , groblje je nastalo 1800 i neke , kolko ja znam tu su prvo bili sahranjivani jevreji pa onda nemci pa danas je to katolichko ...

Tako da dodjite u Ecku i razgledajte malo , i da znate da nisam jedini koji je vido nesto "cudno" na katolickom groblju ...
evo slikice sa groblja
ghostvat20009.jpg

ajde poz :super:

a shta je chudno na owoj slici???

Ne postoje uklete kuce.To su kuce gde se desila strasna nesreca,ubistvo i bla bla sta ja znam...E sad to sto se desilo toj osobi recimo da je ubijena,njena dusa ce lutati zemljom dok ne pronadje svoj mir ili dok taj koji je izvrsio ubistvo ne odapne.Na primer,meni je pricala jedna zena,koja je bila u neki bunker gde je Hitler ubijao ljude gasom valjda...I dan danas ona kaze tamo se oseca gas i jezivo je jer je bio pravi masakr...(to je moje misljenje)

Au... ala vam je centar... :):)
Bio sam ja na tom groblju koje se nalazi u Eckoj. I u sred bela dana je jezivo (kao i sva druga groblja). Odmah pored jednog izlaza sa tog groblja se nalazi autobuska stanica, pa smo seli tu na neki grob da docekamo autobus iz Zrenjanina. Tu je bio i jedan cudni cikica koji je sredjivao neki grob. Pitali smo ga ciji je to grob (ko mu je tu sahranjen... nekulturno... ne znam sta nam bi). On nam je odgovorio da je to NJEGOV grob. :):):):)
Sta je bre sa tim ljudima?!?! Zar nema pametnija posla od sredjivanja mesta na kom ce da bude sahranjen? Osim ako vec nije tamo sahranjen... :):):)
Sto se tice tih ukletih kuca... Verujem da postoje. Na uglu moje ulice postoji jedna kuca u kojoj niko ne zivi od kad znam za sebe. Nije dozidana do kraja, nista se ne cuje iz nje, niti se bilo sta cudno vidi u njoj. Nema nikakvu pricu. Niko nije u njoj ubijen. Nije sagradjena na indijanskom groblju. :) Ni malo zanimljiva kuca.... Kuca koja je prazna toliko dugo i pre mog rodjenja... znaci decenijama... da nema neku pricu o tome da je ukleta? Pa ako to nije baksuz, onda ne znam sta je... To je kao da napravis tortu koja nije za jelo (mojoj sestri i uspeva, al znate na sta sam mislio)... Zbog svega ovoga, ja mislim da je ta kuca ipak ukleta...

ne bih to tako formulisao. sta ako se osoba okliznula na sapun, i udarila glavom o wc solju. hoce li traziti osvetu wc solji i proganjati je?

pre ce biti da su nezadovoljni smrcu kao same, nego da traze osvetu.
u svakom opisanom delu, duhovi koji opsedaju kucu plase i zezaju svakog redom, a ne samo osobu odgovornu za njihovu smrt

ne bih to tako formulisao. sta ako se osoba okliznula na sapun, i udarila glavom o wc solju. hoce li traziti osvetu wc solji i proganjati je?

pre ce biti da su nezadovoljni smrcu kao same, nego da traze osvetu.
u svakom opisanom delu, duhovi koji opsedaju kucu plase i zezaju svakog redom, a ne samo osobu odgovornu za njihovu smrt

Okliznuli se na sapun, neplanirano umrli i u očajanju namerno ili ne, prepadaju nove stanare:mrgreen:
e sad za zezanje....:think: možda iz pakosti jer ti ljudi imaju bolji život i želi da im to uništi, za plašenje iz šale, ne bi rekla:D

Back