Mister Sparkle
Aktivan član
- Poruka
 - 1.395

apsolutly nothing!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vi se zezajte al ja vidim tu nekog coveka...

Ja sam jedno vece pre 3-4 godina video ogromnu belu pticu koja uopste nije tipicna za srbiju i balkan, ona je izletela iz groblja a ja uhvatio sturavelu pravo kuci, srecom pa mi kuca blizu, 20 metra od grobljaZnaci, nisam pio nisam se prejeo, nisam duvao nesto vec sam stvarno video... Mozda duh a mozda neka zalutala ptica, ko bi znao.

mozda je i sova![]()

Ma iz Srbije sve čudovišta vukodlaci vampiri i zmajevi otišlo u izbeglištvo.Ljudi su gori![]()

Ako neko zna i siguran je da je cuo nesto vezano za paranormalne pojave u blizini vas ili negde neka mi javi.I da li verujete u postojanje paranormalnih pojava,ja nisam dok se nisam sam uverio?Postavicu slike i snimke sto sam zabelezio pa cete videti ili ko hoce da se pridruzi meni i mojoj grupici za istrazivanje neka izvoli.

.Vampir se nažalost nije pojavio...Baš bila emisija onog Memedovića na RTS-u o vodenici ''Save Savanovića''
Mesto baš deluje uuukleto,u podnožju planina s jedne i reke koja protiče s druge strane...Što se kaže,ne može pobeći.Vampir se nažalost nije pojavio...

Osto je...Drugu noć do jutrada je ostao celu noc u vodenici mozda bi i dosao![]()

Osto je...Drugu noć do jutra![]()

To je bilo prvu noć
Simpatični oni ljudi odande,deluju fino...
Drugu noć je bio do jutra a kera zalajala na Nešto oko 12![]()

Jel neko na ovoj temi pisao da je obnovio vodenicu Save Savanovića....???
ja i moji drugovi bi otisli tamoa gde se nalazi ta vodenica???ja i moji drugovi bi otisli tamo

Kako to ne znaš bre.....
gledao sam ja film

Da rekla je...nisam bas sve odgledala ali znam sta se otprilike desavalo
nego, ne znam da li sam dobro cula ali je u prvom delu neka baba rekla da je vampir uhvatio za nogu???????![]()

Kako to ne znaš bre.....
Da rekla je...![]()

U toj vodenici, u selu Zarožje, navodno se pojavljivao vampir Sava Savanović (iz pripovetke Milovana Glišića).... Neki lik je renovirao jer je bila oronula i van funkcije već sto godina i sad može da se noći tamo.
I glupo je da ideš sa sto njih.... Ja ću povesti jednog druga, mog psa i neke sprave protiv zlih sila, pa da vidimo...![]()
 a kasnije da povedemo ostale...a dzoni, sta mislis??