UKLETA MESTA U SRBIJI

Ja sam jedno vece pre 3-4 godina video ogromnu belu pticu koja uopste nije tipicna za srbiju i balkan, ona je izletela iz groblja a ja uhvatio sturavelu pravo kuci, srecom pa mi kuca blizu, 20 metra od groblja :D Znaci, nisam pio nisam se prejeo, nisam duvao nesto vec sam stvarno video... Mozda duh a mozda neka zalutala ptica, ko bi znao.
Nego, takodje sam cuo za nekog duha u Knjazavcu, devojka duh koja je poginula negde u blizini. Jedno vece, vozac autobusa se vracao u Zajecar jer je vec zavrsio smenu. Vracajuci se, video je kako jedna zena stopira stao je i povezao je. Sela je iza njega, a on je pitao dokle da idu. Ona kao rekla samo vozi te posle nekog vremena vozac je opet upita, gde da te ostavim, niko mu nije odgovarao, okrenuo se i gle cuda, nema nikog.

Ja sam jedno vece pre 3-4 godina video ogromnu belu pticu koja uopste nije tipicna za srbiju i balkan, ona je izletela iz groblja a ja uhvatio sturavelu pravo kuci, srecom pa mi kuca blizu, 20 metra od groblja :D Znaci, nisam pio nisam se prejeo, nisam duvao nesto vec sam stvarno video... Mozda duh a mozda neka zalutala ptica, ko bi znao.

mozda je i sova :mrgreen:

Ako neko zna i siguran je da je cuo nesto vezano za paranormalne pojave u blizini vas ili negde neka mi javi.I da li verujete u postojanje paranormalnih pojava,ja nisam dok se nisam sam uverio?Postavicu slike i snimke sto sam zabelezio pa cete videti ili ko hoce da se pridruzi meni i mojoj grupici za istrazivanje neka izvoli.

skoro je nesto bilo u dnevniku rts1 i prikazali su veliku crnu mrlju kako lebdi kroz neku kucu ali ne znam gde je to bilo...potrazi na netu... tamo su se okupili razni naucnici iz celog sveta i prate tu neobjasnjivu pojavu koja i dalje traje...

Baš bila emisija onog Memedovića na RTS-u o vodenici ''Save Savanovića'':)
Mesto baš deluje uuukleto,u podnožju planina s jedne i reke koja protiče s druge strane...Što se kaže,ne može pobeći:mrgreen:.Vampir se nažalost nije pojavio...

U toj vodenici, u selu Zarožje, navodno se pojavljivao vampir Sava Savanović (iz pripovetke Milovana Glišića).... Neki lik je renovirao jer je bila oronula i van funkcije već sto godina i sad može da se noći tamo. :D:D:D

I glupo je da ideš sa sto njih.... Ja ću povesti jednog druga, mog psa i neke sprave protiv zlih sila, pa da vidimo...:p:p

pa mozemo samo dzoni i ja da odemo do tamo....:think: a kasnije da povedemo ostale...a dzoni, sta mislis??

Back