Укинут притвор Милораду Грчићу

...

USB Grča slobodan...

- "Ebala vas 2 miliona €...ja to potrošim na qrve u Beogradu na vodi..." - reče Grča i odšeta ka Obrenovcu...

Укинут притвор Милораду Грчићу​

https://rts.rs/vesti/hronika/5701034/ukinut-pritvor-miloradu-grcicu.html

...
No Way Wow GIF

I koji su uspesi protesta posle 6 meseci...

:think:

Vučić je gotov. Sav se napuhao od jada i bijesa. Počeli su mu se javljat glasovi u glavi. Sam kaže da se ekonomija raspada i da nema para. Studenti ga nerviraju do granica bjesnila a ne smije im ništa. Više ga niko ne sluša. Ispuhani ćoravi Šešeljev isprdak.

Nego, gde su oni forumski drugari sa punim ustima pravda, zakon, sud ???? Juhu, ima li vas da mi objasnite zakon? :mrgreen:
I ALEKSICU ADVOKATU koji je drogiran pod spidom napao ucesnika u saboracaju i policiju sa palicom za golf je ukinut pritvor...
policiji je pretio i psova osve zivo tako drogiran...

cisto da se zna...

inace to je onaj aleksic sns advokat koji ima kancelariju od 300 zaposlenih u njoj... advokat gorana vesica koji ga je izvadio iz zatvora za nadstresnicu...

Vučić je gotov. Sav se napuhao od jada i bijesa. Počeli su mu se javljat glasovi u glavi. Sam kaže da se ekonomija raspada i da nema para. Studenti ga nerviraju do granica bjesnila a ne smije im ništa. Više ga niko ne sluša. Ispuhani ćoravi Šešeljev isprdak.
Moze biti jedino gotov na sledecim izborima a to je 27,do tada mogu da ukradu milijarde...

Dragi ljudi po ko zna koji put: Pritvor je izuzetak a ne pravilo. Ne prejudicira ishod postupka ni stav suda prema optuženom. @Lagerta
Znači, pokreneš postupak pa onda okriviš? Je l tako? To onda znači da svi nepokrenuti postupci prilikom postojanih sumnji ili dokaza znače da sudovi ne rade svoj posao niti da se zakon poštuje. Ako sam ja to dobro razumela

Back