albi:
Kastor:
albi:
rdeki:
alba:
pa ALLAH se pise sa dva slova L, i odkud znas da je moje srce puno mrznje,osim ako nisi vidovita Zorka.
Ja pisem onako kako govorim, a izgovaram jedno a ne dva L.
Sto se tice tvog srca, ako ono prizeljkuje smrt nekome, onda sigurno nije puno ljubavi vec mrznje.
Na kraju krajeva, sta nas ovde treba da zulja sta tamo izmedju sebe rade Semiti (Jevreji i Arapi)?
pa kada kod komsije gori osetices dim i u svom dvoristu,i ako ne pomognes mozes isto biti zahvacen i ti.
Ma cini mi se da je nesto gorelo u komsiluku ali nesto se ne oseti dim u nasem dvoristu!
Doduse probali smo da gasimo ali bezuspesno,cisto komsijski,a i nismo bas dobar komsiluk,jel da?
pa reko sam ti da si ti samo jedno samo beda od coveka sto uprno dokazujes i svojim misljenjem, cuti jer si valjda tada pametniji
Veoma intelegentno,nema sta,kapa dole,samo mi reci,ti si sve ovo sam i iz glave,nisi imao neku strucnu pomoc?
Ma sigurno ti je neko pomogao.
Ne mogu da poverujem da si ovako dubokoumne reci sam smislio,s`obzirom sta si sve lupetao.
Naravno,sad ces probati da me demantujes nekim lupetanjem i pokvarices ovaj divan utisak sto sam stekao o tebi! :wink: